Hittade 1523 efterlysningar, visar 676 till 690

Lidköping 14/4

Söndagen den 6 maj 2012
Person / Västra Götalands län
Söker efter de 5 killar som var på besök i Lidköping 14/4. Vi träffades på Stadt o ni bodde på hotellet. Vore kul att ses igen :)

Bortsprungen katt i Skara

Söndagen den 6 maj 2012
Husdjur / Västra Götalands län

Hittelön: 1000 kr
HAR NÅGON SETT SAMANTHA? Samantha är en 6 år gammal, steriliserad och ID-märkt (mikrochip) bondkattskorsning som försvann från Hindsbogatan 41 natten till den 5 maj. Jag uppmanar alla i närområdet att kolla sina garage, förråd och liknande en extra gång så hon inte är instängd någonstans! Kontakta Polisen Skaraborg på 11414 eller matte Jennie på 070 – 219 66 65.

Sökes: Söt tjej i Slottsskogen 5/5

Lördagen den 5 maj 2012
Person / Västra Götalands län
Vi möttes 5 gånger på joggingturen i Slottsskogen, runt lunchtid den 5/5, skulle gärna träffa dig igen :)

spelar veteran hockey

Onsdagen den 2 maj 2012
Person / Stockholms län
hej söker den snygga klllen som jag inte minns namnet på men han spelar forward i haningen veteranlag och har en egen elfirma med 7 anställda och två barn. Jag kallade honom för James Dean. Vi träffades på Birka Cruises den 27/4.

wct jacka

Torsdagen den 26 april 2012
Föremål / Kronobergs län
letar efter Mijas Kinning wct jacka färg blå,märke Mouli,hon hade den på sig i senaste bygglov

Järnvägscafeet Linköping 30 mars

Onsdagen den 25 april 2012
Person / Uppsala län
Du blonda kvinna nyss hemkommen efter 7år i England. Jag väntade på buss t. Sthlm. Du väntade på tåg mot Sthlm/Uppsala. Vi laddade våra mobiler och pratade med varandra i en timme. Jag blev tvungen att rusa iväg till min buss. Kände att vi inte hann prata färdigt. Trevligt om vi hörs igen! Eller om någon känner igen henne, hör av dig!

Kille på Magnussons Ur på Korsgatan, Göteborg.

Onsdagen den 25 april 2012
Person / Västra Götalands län
Du denna fina man som jag hamnade bredvid vid kassan på Magnussons Ur, Korsgatan i Göteborg onsdag den 25/4 vid lunchtid. Du skulle få hjälp med att reparera ditt klockarmband eller liknande. Måste komma i kontakt med dig eftersom du fastnade i mitt huvud!

Birka Kryssning 20-21/4-12

Tisdagen den 24 april 2012
Person / Stockholms län
Söker dig Blonda Therese som satt med dina vänner och spelade musik krysset brevid baren. Du satt med dina vänner och en av dom hette Jenny. Jag...blå och vitrandig tröja,kortklippt... Du va ut och vinkade från båten till delar av din familj som var vid erat sommarställe. Kan inte sluta tänka på dig...

Ponnykarta

Tisdagen den 24 april 2012
Föremål / Kronobergs län
Söker en sk 20-i-topp-plansch, även kallad Ponnykarta, som bokförlaget Wahlströms gav ut från 60talet och framåt tillsammans med tidningen Penny eller Min häst. Spelar ingen roll vilket år eller skick, räcker med en.

Söker en kompis

Lördagen den 21 april 2012
Person / Stockholms län
Jag söker Sören Lindgren som arbetade på Svelast på 80-talet, vi 2 var i Thailand 1980. Du bodde tidigare på Friherregatan i Vällingby.

Bok/kåserisamling

Lördagen den 21 april 2012
Föremål / Skåne län

Hittelön: 500 kr
Bokförlaget Gondolin AB i Eslöv, dåvarande ägaren Helmuth Gluck (numera avliden), tryckte upp min kåserisamling "Man får va som man e..." 2005. Helmuth förvarade cirka 50 ex. av boken någonstans i Malmö. När Helmuth avlidit upphörde Gondolin AB, 3-4 år sedan, och trots förfrågningar hos hans barn (son Fredrik) -som lovade se till att jag fick böckerna (betalda av mig)- så har jag inte hört något. Jag har gjort efterforskningar, men inte lyckats spåra böckerna. Känner någon till vart 50 böcker, med titeln "Man får va som man e...", tagit vägen? Författare: Cherstin Juhlin

Borttappad hankatt, svart och vit

Fredagen den 20 april 2012
Husdjur / Stockholms län
Vår katt Oggy, en stor svart och vit hankatt med gröna ögon har försvunnit. Han bor i Skarpnäck. Vi är väldigt oroliga för honom och undrar vad som hänt. Om du sett honom eller tagit hand om honom så hör av er!!

TIMBERLAND VÄSKA MILITÄRGRÖN

Onsdagen den 18 april 2012
Föremål / Skåne län
Söker efter min favorit väska. Ligger den och skräpar hemma hos dig, så snälla hör av dig! :)

Brev från Arlanda till trollhättan

Onsdagen den 18 april 2012
Föremål / Stockholms län
Postade ett brev på terminal 4 Arlanda den 23 mars. Ett vitt A4 kuvert till Lotta Nilsson golden air Vänersborgs flygplats Trollhättan och avs Josefina Molin östgärdegatan 21 840 92 Vemdalen.

Vitt garn Tiffany

Måndagen den 16 april 2012
Föremål / Stockholms län

Hittelön: 50 kr
Har någon kvar vitt garn av märket Tiffany? Ett nystan skulle räcka.