Hittade 1418 efterlysningar, visar 676 till 690

Serie som gått .

Lördagen den 12 november 2011
Föremål / Stockholms län
Hej Är det någon som har serien Slavägarns dotter , Brasiliansk serie och den var mycket bra . har ej hittat den någonstans .

Chinese Crested Powder Puff försvunnen i Ed Dalsland

Fredagen den 11 november 2011
Husdjur / Västra Götalands län
Lägger ut denna annons för min vän Metas räkning. " HJÄP!! Våran lille isbjörn är på vift.. Efter ett slagsmål mellan hanarna igår eftermiddag försvann Frodo från vår tomt i ÄNG, ED, just ovanför GRENEBACKEN och järnvägen.. Snälla Edsbor håll ögonen öppna.. Vi har letat i snart ett dygn efter vår lille älskling men hittar inga spår.. Så har någon sett något eller hört något om en liten hund som skuttat förbi, eller har du hört något som kan vara min pojk, tveka inte att kontakta mig!!"

Svart-vit katt bortsprungen

Måndagen den 7 november 2011
Husdjur / Västra Götalands län
Vår katt Harry försvann från sitt hem i Groland 134, Spekeröd, i slutet av september och vi saknar honom jättemycket! Han är 6 år gammal, kastrerad och har en lite otydlig öron-märkning i vänster öra ”P5907”. Han är väldigt snäll och kelig men lite skygg för främmande. Vi skulle bli väldigt glada om någon hörde av sej ifall de sett honom. Snälla, ring oss i så fall, även ifall han blivit påkörd. Tack på förhand! Liliane och Tord 0303-777963, 0703-167963, 0303-86436, 0707-190105

Du på pendeltåget från sollentuna må 31 okt

Torsdagen den 3 november 2011
Person / Stockholms län
Hej. Vi såg varandra på pendeln. Jag fegade ur, ville prata med dig. Fick en klump I magen sedan du klivit av I Karlberg. Du hade mörkt hår I fläta, läder stövlar, grön jacka. Jag hade mörk rock, beige byxor och grön kasse, mössa. Klockan va runt strax före 18. Om du ser det här, snälla höre av dig.

Du söker din pappa Lennart Lundqvist

Tisdagen den 1 november 2011
Person / Stockholms län
Du är en kvinna troligen född 65-66, din mamma är tror jag från Köpenhamn. Du söker din pappa som kommer från Västergötland. Tror du bor i Stockholm

Furuspån

Måndagen den 31 oktober 2011
Föremål / Hallands län
Kan någon tala om var jag kan köpa furuspån 2cm gånger 80 cm för hobbyverksamhet?

Finna väninna som bytt efternamn.

Måndagen den 31 oktober 2011
Person / Södermanlands län
Söker min väninna från mitten på 50-talet, hon hette då Birgit (Bibbi) Liljedahl. Hon har sedan gift sig och bytt efternamn, bor troligen i Nyköping. Jag skulle så väldigt gärna vilja få kontakt med henne. Hon bodde tidigare i Sundsvall, men gick på Ekebyholmsskolan på 50-talet.

Sturehof, fredag den 28/10

Lördagen den 29 oktober 2011
Person / Stockholms län
Söker en kille som kom in på Sturehof före 20:00 med sina två vänner. Han hade på sig en gammal orange/brun skinnjacka, ljusa byxor, boots, grön/mörk mössa, han va lång och hade lite skäggstubb. Jag, blond tjej som spana in men aldrig våga säga hej.

Claudia Falun

Måndagen den 24 oktober 2011
Person / Dalarnas län
Söker Claudia (med polsk påbrå) som bodde i falun, måste vart runt 2000 när vi hade kontakt. Tänker på dig fortfarande... Emil

Hej har någon hört talas som mig..

Fredagen den 21 oktober 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 800 kr
Jag blev ifråntagen från min familj ofrivilligt för ett tag sen, och nu vill jag gärna komma hem till min riktiga matte. Jag är en grå schäfer hane med ganska stora öron, jättesnäll och jag är max 3 år. Har någon sett min hund Walf ring 0737754566 eller 0761700751 Tack

Skolkamrat efterlyses

Tisdagen den 18 oktober 2011
Person / Örebro län
Du heter Helena (Lena) Nyman född 1945. Gick i Fredriksbergs skola i Vretstorp ett tag. Var vänsterhänt och hade vackert lockigt hår. Vi gick i samma klass o bodde nära varandra. Du blev mobbad. Är det någon som känner henne eller om du ser detta själv, hör av dig.

Säkerhetsvakt på Ladies night!!

Söndagen den 16 oktober 2011
Person / Stockholms län
Jag efterlyser en ung säkerhetsvakt som jobbade på Ladies night igår den 15/10. Han jobbade på efterfesten på annexet och stod vid utgången vid rökrutan. Tyckte jag hörde att han hette Petter, 25år o från västervik. Om någon vet vem det kan vara eller hur jag kan få tag på honom så snälla skriv! =)

Bortsprungen Hund!

Söndagen den 16 oktober 2011
Husdjur / Östergötlands län

Hittelön: 200 kr
Hund bortsprungen vid Klockare torpet i Norrköping bakom skogen vid karlward. Lördagen 14/10 2011. Beige Chiuaua henne ca 3 år lite skygg men vänlig och snäll

mörk tjej

Lördagen den 15 oktober 2011
Person / Blekinge län
Söker dej mörka tjej som jobbade som städerska på ABB verkö Någon som vet vad hon heter?

Karolinska

Lördagen den 15 oktober 2011
Person / Stockholms län
Du tjej, som kom till Karolinska och rastade din hund, Jack Russell/tax tik i parken den 5-6 okt vid 9 tiden på morgonen. Vi pratade en stund.. Jag hade en helvit Jack Russell.. Han saknar sin kompis.. ;) Hör gärna av dig..