Hittade 1318 efterlysningar, visar 676 till 690

Lars efterlyses

Tisdagen den 21 juni 2011
Person / Västra Götalands län
Jag efterlyser Lars. Lars var hos mig den 16 juni i min trädgård och frågade efter en bensinmack. Lars har en grävmaskinsfirma i Trollhättan. Ring mig om du ser detta. Mvh Elenor

Pendeltåget mot Västerhaninge

Måndagen den 20 juni 2011
Person / Stockholms län
Hej! Letar efter dig som började prata med mig på pendeltåget. Du visade mig din nyköpta skjorta från Myrorna och berättade att du kom från Trollhättan men nu bodde nära Vegabaren. Du spelade fotboll, sa du också. Du var så jäkla härlig och jag måste träffa dig igen! /Therése från Jordbro.

Tjejen som cyklade från Hestra till Halmstad 1:e juni..

Söndagen den 19 juni 2011
Person / Kronobergs län
..och som hade glömt hörlurarna till iPhonen och skulle köpa nya på Elgiganten i Gislaved. Jag åt lunch och höll ett öga på din tävlingscykel under tiden du var inne, du var blond med uppsatt hår och hade grönaktiga sponsrade "cykelkläder". Du var så otroligt söt med ett fantastiskt leende och jag kan helt enkelt inte glömma bort dig. Så om du läser detta hör av dig, åtminstone för att säga att du kom fram välbehållen. Det såg lite läskigt ut när du cyklade ned på E4:an. Om någon annan i vårat avlånga land kan tänkas veta vem denna tjej (i 25-årsåldern?) är, så hjälp mig gärna :-) Jag skulle bli jätteglad.. /David från Växjö

Chines Crested Powder Puff - Skåne, Hörbytrakten

Söndagen den 19 juni 2011
Husdjur / Skåne län
Sedan tisdagen den 13/6 är "Hebbe" spårlöst försvunnen. Han har sprungit ur en bil vid en stor gård med otaliga kor maskiner och full ruljans som ligger i Västra Vedåkra. Någon km in på höger sida ifrån Korsholm sett. Ber nu att ni som kanske inte bor så långt ifrån åk sakta håll utkik. Kanske är det någon som kör via Sjöbo-Hörby och kan ta en avstickare. Hebbe är världens snällaste kille om än lite försiktig. Önskar tips - kan ge info. Behöver er hjälp.

Svart hund bortsprungen

Torsdagen den 16 juni 2011
Husdjur / Västra Götalands län

Hittelön: 1000 kr
Våran älskade tessi försvann idag i olskroken vid 12 tiden idag. Hon är en blandning mellan collie/ shäfer

Hjälp, Siberian Husky bortsprungen

Torsdagen den 16 juni 2011
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 300 kr
Klockan 11.00 den 16/6 försvann vår Husky (hane) i Höör. Vi misstänker att han hoppade över staketet. Han springer otroligt mycket och är skygg, så om ni hittar honom så släpp honom inte för en sekund. Hittelön: 300 kr Ring snarast om ni hittar honom eller har tips om ni sett honom! Ring: 0413-22790 0738491164 0739083620 eller polisen OBS! Har inget foto på hunden men det är en Siberian Husky. Så den ser nästan exakt lika dan ut som på bilden ovan.

Mellanpincher hane bortsprungen Väskinde Nors Gotland

Tisdagen den 14 juni 2011
Husdjur / Gotlands län
Mellanpincher hane, Vincent. Han är svart med röda tantecken. bortsprungen vid väg 149 Väskinde nors 2011-06-14 18:00. Precis vid korsningen ner mot krusmynta gården. Han försvann dock in mot land, ej mot kusten. Han har halsband på sig och är chip märkt: 752098101112572. Kontakt: 0704532265, 0708173957, 0498481948

Tjejen på halvvättern med taskig ventil

Måndagen den 13 juni 2011
Person / Östergötlands län
Söker tjejen på halvvättern med trasig ventil som jag hjälpte att byta slang. Du hade en mintgrön Bianchi och oreanga cykelglasögon.

Cinderella 9- 10 juni Du kvinna på soldäck med väninna

Måndagen den 13 juni 2011
Person / Stockholms län
Hej! Vill gärna ha kontakt med dig som bodde i Skarpnäck och var änka sedan 2 år. Du, eller/och din pappa hade en liten Ö i Ålands skärgård. Jag tycker det vore trevligt att höra av dig. Mitt namn är Åke. Din väninna hade bott på samma gata där jag bor nu. Krukmakargatan på Söder. MVH

Conny från Sweden Rock 2011

Söndagen den 12 juni 2011
Person / Västra Götalands län
Någon som känner Conny, en trevlig kille som jag träffade på Sweden Rock. Vet bara att han heter Conny och är från Norrbotten. Han hade väldigt trasiga jeans och en röd-rutig skjorta. Någon form av tuppkams frisyr. På hemvägen träffade jag honom på Frasses (en restaurang vid vägen). Han var väldigt trevlig så ja hoppas att någon känner till honom och hör av sig till mig! / Julia

HJÄLP HUNDEN CORIN HEM-HITTELÖN!!!

Lördagen den 11 juni 2011
Husdjur / Stockholms län
Min älskade hund Corin blev rädd och sprang bort från mig. Hon försvann från Trångsundstorget och är mycket skygg. Om du kan fånga henne får du hittelön men var försiktig eftersom jag inte vill skrämma henne från området. Har du sett henne så är all information värdefull.

Stulen yorksherterrier!

Fredagen den 10 juni 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 5000 kr
Den 8/6 runt 17.30-18 försvann vår lilla yorkerterrier timberland från birger jarlsgatan 6 i stockholm. Han var inne i butiken som jag jobbar i, vid försvinandet hade han med sig en liten vit nalle med ett rosa hjärta på. Han ler när han är glad, har en liten knorr på svansen,kortklipp och är mörk i hårbotten på huvudet. han är en okastrerad hane 9år gamal,men kan se lite valpig ut. NSälla hjälp oss att hitta honom! Hög hittelön !

Du otroligt snygga mörka tjej på T-banan!

Onsdagen den 8 juni 2011
Person / Stockholms län
Letar efter dig! Vi träffades på tunnelbanan idag (8/6) ca kl 14:30. Det var på gröna linjen och du åkte mot Hässelby. Jag klev av vid Rådmansgatan och då åkte du vidare. Vi stod båda upp i vagnen. Du hade uppvikta jeans, blus, handväska (marc jacobs?) och höll på med din mobiltelefon hela tiden. Strax innan Rådmansgatan satte du på lite rött läppstift. Du hade långt kolsvart hår, rätt lång, smal och otroligt snygg. Man såg din bh genom din blus. (och du hade väldigt vackert formade stora bröst..) Ågrar så att jag inte sa ngt, flirtade eller så...men man är ju feg på tuben och visste inte hur du skulle reagera.. OM du mot all förmodan ser detta så hör av dig! VILL så gärna träffas!

Långhårig liten Taxhane

Måndagen den 6 juni 2011
Husdjur / Jönköpings län
Bortsprungen från Skinnebo på kvällen torsdagen den 2 Juni. Lystrar till namnet Sixten. Svart med bruna tecken, ev lite vit målarfärg kvar bakom/på örat. Börjar få några grå hår på nosen.

Jag tänker på dig.........

Måndagen den 6 juni 2011
Person / Kalmar län
Jag söker efter killen med vit tröja och mörka byxor, mörkt långt hår och mörkbruna ögon. Lite längre än mig och du bar en väldigt tung väska. Vi möttes på Länssjukhuset i Kalmar 31 maj då jag visade dig vägen till ortopedmottagningen. Jag ångrar så att jag inte kollade namn och adress på din kallelse. Vill så gärna komma i kontakt med dig, Sedan våra ögon möttes kan jag inte sluta tänka på dig.........Jag är tjejen i vita personalkläder som visade dig vägen.