Hittade 1407 efterlysningar, visar 676 till 690

Säkerhetsvakt på Ladies night!!

Söndagen den 16 oktober 2011
Person / Stockholms län
Jag efterlyser en ung säkerhetsvakt som jobbade på Ladies night igår den 15/10. Han jobbade på efterfesten på annexet och stod vid utgången vid rökrutan. Tyckte jag hörde att han hette Petter, 25år o från västervik. Om någon vet vem det kan vara eller hur jag kan få tag på honom så snälla skriv! =)

Bortsprungen Hund!

Söndagen den 16 oktober 2011
Husdjur / Östergötlands län

Hittelön: 200 kr
Hund bortsprungen vid Klockare torpet i Norrköping bakom skogen vid karlward. Lördagen 14/10 2011. Beige Chiuaua henne ca 3 år lite skygg men vänlig och snäll

mörk tjej

Lördagen den 15 oktober 2011
Person / Blekinge län
Söker dej mörka tjej som jobbade som städerska på ABB verkö Någon som vet vad hon heter?

Karolinska

Lördagen den 15 oktober 2011
Person / Stockholms län
Du tjej, som kom till Karolinska och rastade din hund, Jack Russell/tax tik i parken den 5-6 okt vid 9 tiden på morgonen. Vi pratade en stund.. Jag hade en helvit Jack Russell.. Han saknar sin kompis.. ;) Hör gärna av dig..

Shar-pei "Leo"

Torsdagen den 13 oktober 2011
Husdjur / Stockholms län
Leo, my 3 years old shar-pei male, ran away today from Högmora. He has a beige, light brown colour. He is very interested in everything,very social, but can have problem with bigger dogs. He has a brown leather collar. His ears are standing up,not like a normal shar-pei ears.

Söt tollare blandis bortsprungen i Vällingby idag 10/10

Måndagen den 10 oktober 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 300 kr
Hej! Vår vovve Ludde är på rymmen, han är 5 år och chippad. Ludde har varit hos oss bara 3 månader. Han kom som omplaceringshund, och är 5 år. Han ser ut som en minigolden, och äe lite rädd för människor.

MAST OCH BOM TILL ALBIN VEGA

Söndagen den 9 oktober 2011
Föremål / Värmlands län
JAG SÖKER EN MAST OCH BOM TILL EN ALBIN VEGA SOM BLEV STULEN EFFTER ATT BÅTEN BLEV UPPSTÄLLD FÖR VINTERN

Lös beagle ulleråker

Måndagen den 26 september 2011
Husdjur / Uppsala län
Mötte nyss, 14:30 26/9, en lös beagle i Ulleråker, Uppsala. Ung(?) hane, lemon and white, med brett brunt stryphalsband i läder. Han var nyfiken på min hund men ville inte komma fram till mig. Lyssnade inte på kom eller hit. Jag mötte honom på gångvägen vid Henry Säldes väg 11, han försvann in i trädgårdarna bakom de röda villorna. Försökte få tag i honom men han försvann igen.

Blond tjej på St Jörgens lunchrestaurang 20/9-11

Tisdagen den 20 september 2011
Person / Västra Götalands län
Söker en lång blond tjej, med otroligt vackra ögon och charmigt leende. Du hade mörk kavaj och mörk kjol. Du lunchade ihop med en kvinna och en äldre man den 20/9-11 kl.12:30 ungefär. Gissar att du jobbar på St Jörgen Park. Hör gärna av dig... (killen i vit tröja)

Upphittad sköldpaddsfärgad Katt i Vallentuna

Tisdagen den 20 september 2011
Husdjur / Stockholms län
Har hållit till ett tag i buskarna på Fornminnesvägen 20. Är väldigt kelen, frusen och hungrig och ville därför följa med in. Finns nu i Upplands Väsby men längtar hem då hon inte trivs med vår hund och katt.

Madelene(Blond tjej 27 år) på Baltic Queen???

Måndagen den 19 september 2011
Person / Västernorrlands län
Hej!! Jag träffade en tjej färjan till Tallinn fredagen den 16 september. Färjan hette Baltic Queen, och vi träffades på nattklubben på högsta deck. Jag fick bara förnamnet till henne och hennes ålder, och jag blev så fäst vid henne, att jag nu verkligen måste få kontakt, så hoppas att du tänker som mej och går in på den här sidan! Tack för en trevlig kväll:) MVH/Christopher..

katt bortsprungen hemifrån.

Måndagen den 19 september 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 500 kr
jag saknar min katt Winky en ragdoll-perserkatt 9 år.han har varit borta 1 vecka ,,,och han har aldrig varit ute förut. Hans kännetecken är blåa stora ögon, och tjock vit päls, med silver gråa tassar och svans.

söker ett tjejgäng som var på kryssning till Åbo 9 september!

Fredagen den 16 september 2011
Person / Stockholms län
en av er pluggade till undersköterska och spelade innebandy!

Gittan

Onsdagen den 14 september 2011
Person / Stockholms län
Hej är det någon som känner igen detta namn? Gittan Lundberg som ogift. Hon bodde i Sunbyberg i Stockholm och hennes man hade en bensinmack Caltex vid tiden 69-76? Hittade ett fotografi på dej och började fundera vart du tog vägen. Skulle jätte gärna vilja få tag på dej. Hälsningar Yvonne

Karlaplan-Alby

Onsdagen den 14 september 2011
Person / Stockholms län
Jag söker tjejen som jobbade eller studerade i Karlaplan förra året 2010 och kanske fortfarande ,,! Brukar hon ta tunnel,B från Karlaplan några minuter över 18,00, Hon är säkert mellan 25-29 / år , troligen hon är turkisk , Någon som känner henne eller har någon information ? Tack / Mvh / Maria