Hittade 1494 efterlysningar, visar 676 till 690

Sergul

Fredagen den 16 mars 2012
Person / Västra Götalands län
Hej, jag letar efter en vän som heter sergul du gick i burgårdens gymnasium du tog studenten 2008 vi gick på balen tillsammans. Om jag är din tunisika tjej kompis om du kommer i håg mig du var tillsammans med en svensk kille som bor i Jönköping han använde balsam på sitt krulliga hår för att borsta ut det. Din pappa bor i hjällbo. Du har två syskon. Du skulle plugga till sjukköterska.

Silja Galaxy 10/3...

Tisdagen den 13 mars 2012
Person / Västmanlands län
du och din kompis satt med mig o min kompis i "rökbaren", din kompis..Kjelle tror jag han hette, var en jäkel på att trolla för oss med 20-kronors sedeln :) såg inte till dig dan efter sen...vill gärna träffa dig igen! :)

Blond tjej sökes! Vit t-shirt med svarta ränder och korta jeansshorts...

Måndagen den 12 mars 2012
Person / Stockholms län
Jag söker en tjej från juni förra sommaren, mellan 5e juni till 9e juni, de var under studenten iallafall.. Jag satt på en låda exakt utanför spelslussen och jag hade en ljusblå puma tröja och ljus tvättade jeans och så hade jag blå/vita björn borg skor och så hade jag solblekt hårt, lite sne! Hon gick förbi mig och log åt mig och sen gick jag förbi henne vid en handelsbank automat runt alldeles runt hörnet av ''spelslussen'' och vi fick ögonkontakt igen... låter det bekant så snälla hör av dig! kan förklara mer om du är osäker, hör av dig bara.

"Göteborg-Skagen 1963"

Måndagen den 12 mars 2012
Person / Västra Götalands län
Söker uppgifter runt Ove Karlsson som ska ha jobbat på "festbåt" mellan Göteborg och Skagen som croupier. Detta ska ha varit någon gång 1963. Han var tillsammans med en tjej som jobbade på Lillhagens sjukhus och bodde i närheten, Ove kallades för Blacken och kom från norra kalmar län. Alla uppgifter med anknytning till detta är av intresse.

söker min försvunna bror

Måndagen den 12 mars 2012
Person / Värmlands län
söker min bror som försvann den 5 agusti 2011 när han var ute på sjön med sinna kompisar med sin båt ! enligt vännerna ska han ha ramlat i sjön, sjön de va ute på heter kyrkviken och ligger i arvika, värmland , men han är dock inte funnen än , går en massa rykten om att han ska dragit i väg men vet inte vad a ska tro ! hör av er om ni har sett honom eller vet något skulle bli jätte glad för information och om någon har set honom eller vet var han är, det har varit lik hundar och kusstbevakning plus att min pappa har varit ute och letat , men ingen har lyckats hitta honom snälla hör av er om ni vet något tacksam för alla tipps , jag och min familj lever i en stor sorg och vill gärna veta va som hänt och var han finns!

Upphittad katt

Måndagen den 12 mars 2012
Husdjur / Stockholms län
Svartvit hankatt öronmärkt, fin i pälsen och trevlig men pipig. Upphittad vid zinkensdamm i Stockholm. Verkar mycket vilsen. V.g. ring snarast, måste annars överlämna till polisen då den var på väg ut på ringvägen... Mvh Angelica

FOXTERRIER i SIGTUNA BORTA!

Fredagen den 9 mars 2012
Husdjur / Stockholms län
Vår 1-årige Rimbo är borta sen 3 mars. sprang iväg från TORSBORG norr om Sigtuna. den kan ha gått över isen så den kan var vid skokloster eller kanske rent av i Uppsala

Killen i blå tröja på Gräddhyllan

Tisdagen den 6 mars 2012
Person / Kronobergs län
Jag är den blonda tjejen i baren. Du pratade lite med mig och min kompis och jag blev intresserad, men hann inte säga nåt innan du gick igen. Vi hade lite ögonkontakt som kändes spännande. Hör av dig om du vill ta en fika eller nåt :)

Mamma med dotter som kom fr London til Arlanda med BA fred 2/3 ca 19

Måndagen den 5 mars 2012
Person / Stockholms län
Skulle gärna vilja komma i komtakt med dig blonda, trevliga och snygga mamma. Vi satt mitt emot varandra på Heatrow en kort stund innan boarding och stod sedan och pratade lite vid bagabandet på Arlanda (medan vi "undrade över när våra väskor skulle komma". Du och din dotter kom fr London där ni firat sportlov ("utan att ha varit på musical") Jag hade jeans och "lila" tröja. Du hade bla "stövlar som nästan gick upp till knäna".

hjälp mig hitta han

Söndagen den 4 mars 2012
Person / Kalmar län
vart tog du vägen ? killen med röda chinos byxor och röda skor och en vit röd munk jacka adidas ??? lång och sååå vacker .. på mc donalds i västervik ???????? våra blickar möttes och kan inte sluta tänka på dig : ( fyy kommer aldrig mer få se dig säkert : ( snälla om du eller ngn annan känner igen beskrivningen skriv till mig då ... i dag var det , mötte dig på väg hem också du kom och gick med dina vänner ... snälla hjälp mig hitta honom , varför kom du inte fram ??? hahaaaaaa Med vänlig hälsning, natalie

Berlin - Tegel flygplats 28/2

Onsdagen den 29 februari 2012
Person / Stockholms län
Söker kvinnan som kom och satte sig mittemot mig när vi väntade på våra avgångar. Du var kortklippt, svart kavaj och svarta byxor. Du skulle med flyget till Stockholm kl 21.25 //Killen med jeans, skjorta och tröja

King Creol

Torsdagen den 9 februari 2012
Person / Stockholms län
Vi träffades på King Creol för 22 år sen sen så gick vi på bio sen så fota vi oss på T centralen hör av dig om du ser detta

Rörläggare

Torsdagen den 9 februari 2012
Person / Skåne län
Söker Lennart Andersson Kulladal Malmö Föräldrar heter Maja och Ove Andersson 1959 var vårat sista möte. Hur blev livet sedan undrar Marianne

Mn far är försvunnen

Onsdagen den 8 februari 2012
Person / Stockholms län
Miklos Sandor Kovacs är min far som jag letat efter i över 10 år. Miklos Sandor Kovacs föddes i staden Újfehértó eller i staden Nyireghaza som ligger i Ungern. HAN FÖDDES 29/6 1937 Hans mammas namn var Juliana Cgidlik/Schwazrtz. 1956 flydde min far från oroligheterna i landet. Han hamnade i ett uppsamlingsläger i Österrike. Där träffade han sin första fru och de fick 2 döttrar och en son. Av Röda korset fick de välja på 3 länder som de kunde flytta till.De valde Sverige, där de först hamnade i Malmö, Limmared, Göteborg och sedan Borås. Min far arbetade på glasbruket i Limmared & på SJ som servitör, där han träffade min mor. 1966 flyttade min far till Stockholm och min mor födde en son (mig). 1970 så flyttade Miklos från Sverige. I skattemyndighetens register finns uppgiften om att han flyttade tillbaka till Ungern. Men jag har fått uppgifter att han flyttade till Italien. Det finns obekräftade rykten om att han har en bror i Australien eller Kanada. Längre än så har jag inte kommit i mitt letande. Jag behöver hjälp! Ni kan hjälpa mig genom att sprida denna blogg via era hemsidor, bloggar & Facebook. http://missingfather.wordpress.com/ Någon måste ha sett honom någonstans. Med vänlig hälsning Krister

Silja Galaxy

Tisdagen den 7 februari 2012
Person / Stockholms län
Det här känns lönlöst men du Johan som åkte på kryssning fredag 3 februari. Jag heter Lena och vi dansade och hade jättekul. Skulle vilja prata med dig igen.