Hittade 1517 efterlysningar, visar 676 till 690

Kille på Magnussons Ur på Korsgatan, Göteborg.

Onsdagen den 25 april 2012
Person / Västra Götalands län
Du denna fina man som jag hamnade bredvid vid kassan på Magnussons Ur, Korsgatan i Göteborg onsdag den 25/4 vid lunchtid. Du skulle få hjälp med att reparera ditt klockarmband eller liknande. Måste komma i kontakt med dig eftersom du fastnade i mitt huvud!

Birka Kryssning 20-21/4-12

Tisdagen den 24 april 2012
Person / Stockholms län
Söker dig Blonda Therese som satt med dina vänner och spelade musik krysset brevid baren. Du satt med dina vänner och en av dom hette Jenny. Jag...blå och vitrandig tröja,kortklippt... Du va ut och vinkade från båten till delar av din familj som var vid erat sommarställe. Kan inte sluta tänka på dig...

Ponnykarta

Tisdagen den 24 april 2012
Föremål / Kronobergs län
Söker en sk 20-i-topp-plansch, även kallad Ponnykarta, som bokförlaget Wahlströms gav ut från 60talet och framåt tillsammans med tidningen Penny eller Min häst. Spelar ingen roll vilket år eller skick, räcker med en.

Söker en kompis

Lördagen den 21 april 2012
Person / Stockholms län
Jag söker Sören Lindgren som arbetade på Svelast på 80-talet, vi 2 var i Thailand 1980. Du bodde tidigare på Friherregatan i Vällingby.

Bok/kåserisamling

Lördagen den 21 april 2012
Föremål / Skåne län

Hittelön: 500 kr
Bokförlaget Gondolin AB i Eslöv, dåvarande ägaren Helmuth Gluck (numera avliden), tryckte upp min kåserisamling "Man får va som man e..." 2005. Helmuth förvarade cirka 50 ex. av boken någonstans i Malmö. När Helmuth avlidit upphörde Gondolin AB, 3-4 år sedan, och trots förfrågningar hos hans barn (son Fredrik) -som lovade se till att jag fick böckerna (betalda av mig)- så har jag inte hört något. Jag har gjort efterforskningar, men inte lyckats spåra böckerna. Känner någon till vart 50 böcker, med titeln "Man får va som man e...", tagit vägen? Författare: Cherstin Juhlin

Borttappad hankatt, svart och vit

Fredagen den 20 april 2012
Husdjur / Stockholms län
Vår katt Oggy, en stor svart och vit hankatt med gröna ögon har försvunnit. Han bor i Skarpnäck. Vi är väldigt oroliga för honom och undrar vad som hänt. Om du sett honom eller tagit hand om honom så hör av er!!

TIMBERLAND VÄSKA MILITÄRGRÖN

Onsdagen den 18 april 2012
Föremål / Skåne län
Söker efter min favorit väska. Ligger den och skräpar hemma hos dig, så snälla hör av dig! :)

Brev från Arlanda till trollhättan

Onsdagen den 18 april 2012
Föremål / Stockholms län
Postade ett brev på terminal 4 Arlanda den 23 mars. Ett vitt A4 kuvert till Lotta Nilsson golden air Vänersborgs flygplats Trollhättan och avs Josefina Molin östgärdegatan 21 840 92 Vemdalen.

Vitt garn Tiffany

Måndagen den 16 april 2012
Föremål / Stockholms län

Hittelön: 50 kr
Har någon kvar vitt garn av märket Tiffany? Ett nystan skulle räcka.

Engströms livs lör 14/4

Lördagen den 14 april 2012
Person / Stockholms län
Du kille/Man i orangeaktig täckjacka med fantastiska ögon och leende. Vi stod bredvid varandra i kassakön (jag hade svart mössa och kappa), vi tittade på varandra och fick kontakt. Du missade mig utanför då jag stod och tog ut pengar. Vill träffa dig :)

kryssning Riga 6/4 Libaneskille bosatt i Stockholm !!

Lördagen den 14 april 2012
Person / Stockholms län
Jag efterlyser en Libanesisk kille jag träffade på kryssning till Riga 6/4, Du var där med en vän från Dubai och ni skulle bara åka till Riga och inte ta båten tillbaks fören måndag om jag inte har fel.Jag var där med min bror och två kompisar, vi pratade en hel del allihopa innan vi gick till din hytt och drack vin och pratade massor. Sen på morgonen så sa vi hejdå utan att byta nr ( mitt fel ). Kan inte sluta tänka på dig och blir knäpp av tanken att aldrig få se dig igen !!!!! Sen möttes vi i Riga då vi bara sa hej och jag var så dum när jag fick chansen igen att ta ditt nr så gjorde jag inte det ! Snälla någon om ni känner denna kille och vet att han va till Riga visa han detta då. Jag måste bara få se dig igen !!

Sommarpojk

Onsdagen den 11 april 2012
Person / Stockholms län
Söker Tomas Fisher som var hos oss på sommrarna tidigt -80 tal.Du kommer från Märstad och har en finsk mamma Marja-Lisa (tror jag)och en Italiensk pappa.Din mamma jobbade som flygvärdinna och fick även tvilling-brorsor Hoppas någon känner Tomas född -67.Skulle vara roligt och träffas!!

Amerikansk Cockerspaniel bortsprungen i Leksand

Onsdagen den 11 april 2012
Husdjur / Dalarnas län
Chippen, en svart Amerikansk cockerspaniel försvann från vår gård i Lima i Leksand vid 10-tiden den 9 april. Han är tre år och ganska skygg och rädd för okända människor, särskilt män. Snälla, håll utik efter honom i Leksandsområdet! Vi vill så gärna ha hem honom.

Leksand-Rögle 24/3

Tisdagen den 10 april 2012
Person / Dalarnas län
Du satt på sektion A9 rad 1 och hade två barn och en "farfar" med dig! Jag tror du har någonting som är mitt...

Mörkhårig man som var på Takidas konsert i Åre 22 mars

Tisdagen den 10 april 2012
Person / Jämtlands län
Du man med kort, mörkt hår, ca 30-35 år, i vit t-shirt, jeans och ljusa boots var på Takidas konsert på Bygget i Åre 22 mars tillsammans med två kompisar (tror jag). Vi fick ögonkontakt några gånger och stod bredvid varandra under spelningen. 24 mars såg vi varandra igen vid frukosten på Holiday Club och hade lång ögonkontakt. Du hade på dig en blå mössa. Jag, mörkhårig kvinna, vill gärna få kontakt med dig.