Hittade 1413 efterlysningar, visar 676 till 690

Furuspån

Måndagen den 31 oktober 2011
Föremål / Hallands län
Kan någon tala om var jag kan köpa furuspån 2cm gånger 80 cm för hobbyverksamhet?

Finna väninna som bytt efternamn.

Måndagen den 31 oktober 2011
Person / Södermanlands län
Söker min väninna från mitten på 50-talet, hon hette då Birgit (Bibbi) Liljedahl. Hon har sedan gift sig och bytt efternamn, bor troligen i Nyköping. Jag skulle så väldigt gärna vilja få kontakt med henne. Hon bodde tidigare i Sundsvall, men gick på Ekebyholmsskolan på 50-talet.

Sturehof, fredag den 28/10

Lördagen den 29 oktober 2011
Person / Stockholms län
Söker en kille som kom in på Sturehof före 20:00 med sina två vänner. Han hade på sig en gammal orange/brun skinnjacka, ljusa byxor, boots, grön/mörk mössa, han va lång och hade lite skäggstubb. Jag, blond tjej som spana in men aldrig våga säga hej.

Claudia Falun

Måndagen den 24 oktober 2011
Person / Dalarnas län
Söker Claudia (med polsk påbrå) som bodde i falun, måste vart runt 2000 när vi hade kontakt. Tänker på dig fortfarande... Emil

Hej har någon hört talas som mig..

Fredagen den 21 oktober 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 800 kr
Jag blev ifråntagen från min familj ofrivilligt för ett tag sen, och nu vill jag gärna komma hem till min riktiga matte. Jag är en grå schäfer hane med ganska stora öron, jättesnäll och jag är max 3 år. Har någon sett min hund Walf ring 0737754566 eller 0761700751 Tack

Skolkamrat efterlyses

Tisdagen den 18 oktober 2011
Person / Örebro län
Du heter Helena (Lena) Nyman född 1945. Gick i Fredriksbergs skola i Vretstorp ett tag. Var vänsterhänt och hade vackert lockigt hår. Vi gick i samma klass o bodde nära varandra. Du blev mobbad. Är det någon som känner henne eller om du ser detta själv, hör av dig.

Säkerhetsvakt på Ladies night!!

Söndagen den 16 oktober 2011
Person / Stockholms län
Jag efterlyser en ung säkerhetsvakt som jobbade på Ladies night igår den 15/10. Han jobbade på efterfesten på annexet och stod vid utgången vid rökrutan. Tyckte jag hörde att han hette Petter, 25år o från västervik. Om någon vet vem det kan vara eller hur jag kan få tag på honom så snälla skriv! =)

Bortsprungen Hund!

Söndagen den 16 oktober 2011
Husdjur / Östergötlands län

Hittelön: 200 kr
Hund bortsprungen vid Klockare torpet i Norrköping bakom skogen vid karlward. Lördagen 14/10 2011. Beige Chiuaua henne ca 3 år lite skygg men vänlig och snäll

mörk tjej

Lördagen den 15 oktober 2011
Person / Blekinge län
Söker dej mörka tjej som jobbade som städerska på ABB verkö Någon som vet vad hon heter?

Karolinska

Lördagen den 15 oktober 2011
Person / Stockholms län
Du tjej, som kom till Karolinska och rastade din hund, Jack Russell/tax tik i parken den 5-6 okt vid 9 tiden på morgonen. Vi pratade en stund.. Jag hade en helvit Jack Russell.. Han saknar sin kompis.. ;) Hör gärna av dig..

Shar-pei "Leo"

Torsdagen den 13 oktober 2011
Husdjur / Stockholms län
Leo, my 3 years old shar-pei male, ran away today from Högmora. He has a beige, light brown colour. He is very interested in everything,very social, but can have problem with bigger dogs. He has a brown leather collar. His ears are standing up,not like a normal shar-pei ears.

Söt tollare blandis bortsprungen i Vällingby idag 10/10

Måndagen den 10 oktober 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 300 kr
Hej! Vår vovve Ludde är på rymmen, han är 5 år och chippad. Ludde har varit hos oss bara 3 månader. Han kom som omplaceringshund, och är 5 år. Han ser ut som en minigolden, och äe lite rädd för människor.

MAST OCH BOM TILL ALBIN VEGA

Söndagen den 9 oktober 2011
Föremål / Värmlands län
JAG SÖKER EN MAST OCH BOM TILL EN ALBIN VEGA SOM BLEV STULEN EFFTER ATT BÅTEN BLEV UPPSTÄLLD FÖR VINTERN

Lös beagle ulleråker

Måndagen den 26 september 2011
Husdjur / Uppsala län
Mötte nyss, 14:30 26/9, en lös beagle i Ulleråker, Uppsala. Ung(?) hane, lemon and white, med brett brunt stryphalsband i läder. Han var nyfiken på min hund men ville inte komma fram till mig. Lyssnade inte på kom eller hit. Jag mötte honom på gångvägen vid Henry Säldes väg 11, han försvann in i trädgårdarna bakom de röda villorna. Försökte få tag i honom men han försvann igen.

Blond tjej på St Jörgens lunchrestaurang 20/9-11

Tisdagen den 20 september 2011
Person / Västra Götalands län
Söker en lång blond tjej, med otroligt vackra ögon och charmigt leende. Du hade mörk kavaj och mörk kjol. Du lunchade ihop med en kvinna och en äldre man den 20/9-11 kl.12:30 ungefär. Gissar att du jobbar på St Jörgen Park. Hör gärna av dig... (killen i vit tröja)