Hittade 1214 efterlysningar, visar 676 till 690

1967 England

Tisdagen den 4 januari 2011
Person / Skåne län
Efterlyser fam Hockfield på Duchy Road Barnet Herts som jag jobbade hos hösten 1967

Au-Pair i England Eva o familjen Hockfirld efterlyses

Tisdagen den 4 januari 2011
Person / Västra Götalands län
Efterlyser Eva fr Göteborg. Vi jobbade som Au-pair i England 1967 Jag åkte hem efter nga mån men du stannade kvar med vår 3:e kompis som tyvärr gick bort.

Emelie från Softbar! Vart är du?!

Söndagen den 2 januari 2011
Person / Stockholms län
Emelie från Softbar, du ringde aldrig. Jag måste träffa dig igen, jag hade så trevligt med dig. Och jag vill bevisa för dig att det faktiskt finns vettiga killar i den här stan!

Bortsprungen Berner Sennen tik

Lördagen den 1 januari 2011
Husdjur / Västra Götalands län

Hittelön: 1000 kr
Våran Sindy sprang bort från vårat hem i Olsfors den 30/12-10. Hon har ett mörkbrunt läderhalsband med guldiga "nitar" på sig. Hon har överbett Har du sett eller hört något? Ring 0763-053810 eller 033-295262

Ungersk Viszla bortsprungen

Lördagen den 1 januari 2011
Husdjur / Stockholms län
6 åriga Nelson som är en korthårig röd brun viszla, sprang bort den 30/12- 2010 kl 21.30 på Oxön nära Värmdö kyrka. Han är både öron och chipmärkt. När han försvann hade han varken halsband eller jacka på sig i denna kylan. Vore tackam för all hjälp och tips

Flickan framför mig...

Fredagen den 31 december 2010
Person / Örebro län
Jag träffade dig på en fest i Askersund och nu kan jag inte sluta tänka på dig...Snälla är det någon som sett Hanna?

Blonda kvinnan som gick på tåget i Örebro 26/12

Onsdagen den 29 december 2010
Person / Örebro län
Vi gick båda på i Örebro den 26/12, vi tittade först på varandra lite snabbt inne på pressbyrån. Jag var yngre än dig och klädd i svart jacka och svart mössa. Du passerade mig sedan i tågvagnen där jag satt i vit skjorta, vi såg på varandra igen en längre stund och jag tyckte minsann att du log mot mig lite. Tyckte du var så snygg, hoppas du läser det här och hör av dig!

Tjej på flyget från Ängelholm till Bromma på annandag jul 2010

Tisdagen den 28 december 2010
Person / Stockholms län
Du hade sjukt snygga glasögon en mysig tröja! Nu är du fast i min fantasi och nu biter jag mig i tungan för att jag inte frågade om ditt namn Hjälpte dig med jackan på hatthyllan Man kan alltid chansa?

Harry Holm född på 1920 talet

Tisdagen den 28 december 2010
Person / Dalarnas län
Söker efter Harry Holm som arbetade i Falun eller Grycksbo 1949. Han har ev bott i Oppala by. Vill veta mer om honom,kanske hans barn kan berätta för mig.

Thailändska Sai 44 år med dotter Mai 11 år

Lördagen den 25 december 2010
Person / Jönköpings län
Försvann från hemmet den 14 dec-10, Skulle bara gå till äffären. Sen ett sms att hon lämnat mig. Om någon vet var dom är snälla hör av er, Hon måste prata med mig så jag vet att allt e bra med dom.Är orolig för dom.

guldring

Fredagen den 24 december 2010
Föremål / Södermanlands län
Guldring med stenar utav märket Bvlgari,14k,12,5g.Glömde ringen på SJ-tåg Stockholm-Arlanda 8/11-10 kl 1130-1148 i samband med ett toalettbesök.

border collie liknande hund utanför Helsingborg

Onsdagen den 22 december 2010
Husdjur / Skåne län
Utanför Helsingborg (Kingelstad - Wideröra) finns sedan ett par veckor tillbaka en mestadels svart hund springandes. Tror det är en hane, ser ut som en border collie-typ. Skygg. Är det kanske din hund så ring mig för ev. närmare vägbeskrivning!

Beagle bortsprungen i Kappelshamn

Tisdagen den 21 december 2010
Husdjur / Gotlands län
Beaglevalpen Ticco, ca 1 år, försvann igår den 20 dec i skogen nära gamla kalkugnen i nordvästra Kappelshamn

Söker Thomas från Kungsholmen

Fredagen den 17 december 2010
Person / Stockholms län
Vi träffades söndagen den 12 december på Umeå flygplats vi började prata du hade varit på en hårdrock konsert i Umeå. Du verka vara så söt och trevligt. Fråga aldrig om ditt nr eller mail. Vill fortsätta prata med dig.

dotter

Tisdagen den 14 december 2010
Person / Stockholms län
jag söker min dotter sofia andersson som inte hört av sig på snart 2 år,finns troligen i trångsund.hör av dig saknar dig.mamma .