Hittade 1331 efterlysningar, visar 676 till 690

BORTSPRUNGEN CHIHUAHUA

Torsdagen den 14 juli 2011
Husdjur / Skåne län
Loa försvann från koloniområdet Öster vid Jupitergatan i Lund och sågs senare på Stortorget. Hon är mycket rädd för främlingar!

Virkad löpare

Onsdagen den 13 juli 2011
Föremål / Norrbottens län
Mönster till denna virkade löpare

Beauvais- Skavsta!

Söndagen den 10 juli 2011
Person / Stockholms län
Du, mannen som reste från Beauvais till Skavsta morgonen den femte juli 2011! Lade märke till dig vid bagageinlämningen och av en slump hamnade jag brevid dig på planet. Du reste med en vän och bar jeans, converse skor och en grön t-shirt med trycket "Börjes bensin" eller nåt i den stilen. Jag fick bråttom till flygbussen och hann inte se vart du tog vägen...

SVART KATT BORTSPRUNGEN FRÅN SEGELTORP 9 juli-2011

Söndagen den 10 juli 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 1000 kr
Min katt Jussi, svart semilånghårig blandraskatt på 15 månader försvann från Segeltorp (Mickelsbergsv) mitt på dagen den 9 juli. Han är kastrerad och har ett rött halsband.

Plasttak från Plastmo, Järbo Våg, rökfärgat

Söndagen den 10 juli 2011
Föremål / Västernorrlands län
Vi har fått sprickor i vårt altantak och plasttaket har utgått ur Plastmos sortiment. Är det någon som har någon skiva över?

Kanske har jag halvsyskon, en faster , eller farbror, mm

Fredagen den 8 juli 2011
Person / Västra Götalands län
jag föddes i Göteborg gamla kk 2, min mor hette VeraWennström Pettersson, en period hette hon Svensson, var gift under ca 2år som Svensson, Min mor födde mej den 15/11-1949, min mormor hade hand om mig från var ca 2mån tills jag var ca 10månader, kom till barnhemmet Vidkärrsbarnhem, och Morgonsols, jag heter Anne Renee, undrar så vem som blev min biologiska pappa, Vera var ung och höll till mkt på Kungstorget, järntorget, hon och hennes kamrater var också mycket på Gammle Port, och var ofta tillsammans med olika musiker, vem har upplysningar att ge mig , ang min biologiske pappa, det jag önskar mest i livet är att få ett namn ,hans personnummer, och lite historia om min släkt, märk har inga som helst krav , utan är bara så tacksam för upplysningar om jag har syskon som hört talas om mig, tveka inte då att höra av er till Anne Engelbrektsson, på mobilen tel 0709-521400. Tack på förhand!!!!

Gunilla & Sven, boende i Norrköping 1964

Torsdagen den 7 juli 2011
Person / Östergötlands län
Gunilla med efternamn Pettersson som ogift. Paret vigdes den 8/8 1964 i Norrköping. Sven är reservofficer i marinen.

Svart katthona norr om Sigtuna.

Torsdagen den 7 juli 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 200 kr
Prinsessan Leiah försvann runt 28/6. 2 km norr om Sigtuna. Helsvart, liten, vita strån på magen. Steriliserad, chippad och öronmärkt. Vi saknar henne!

Var håller du hus brorsan??

Onsdagen den 6 juli 2011
Person / Skåne län
Saknar dig.... Uffe, Ulf Roger Persson, född 29 juli 1964! Var håller du hus? Senast var det i Kristianstadstrakten, men det var några år sedan...Tänker ofta på dig och skulle bara vilja ha ett livstecken...Kram från syrran!

Hund försvunnen vid bilolycka!

Lördagen den 2 juli 2011
Husdjur / Uppsala län
Maja försvann igår (2011-07-01) kväll vid en bilolycka mellan Heby och Fjärdhundra! Hon flydde från bilden och sökarbeten har pågott hela natten. Jag vill hitta henne vare sig hon lever eller ej.

hund bortsprungen. svart/guldbrun. Handen kolartorp 13658.

Tisdagen den 28 juni 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 500 kr
Hunden försvann någon gång tidigt under natten den. 28/6e namn Bruce

Grå katt

Lördagen den 25 juni 2011
Husdjur / Stockholms län
Har hittat en grå katt på Värmdö tel.070-7761818

Bortsprungen hund Shih Tzu vit och brun

Lördagen den 25 juni 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 5000 kr
Hjälp, vår hund en vit och brun shih tzu hane försvann ca 10.30 idag 2011-05-25 från vår tomt i Segeltorp. Vi tror att han jagat/blivit jagad av katt och sprungit iväg och sedan inte hittar hem. Snälla ropa fånga in honom han är helt ofarlig och väger 7 kg. Ring polisen på 114 14 eller kom till Tärnvägen 11 i Segeltorp Tack snälla!

Vem är detta?

Fredagen den 24 juni 2011
Person / Blekinge län
Skulle vilja veta vilken detta är? Viktigt för mig

Lars efterlyses

Tisdagen den 21 juni 2011
Person / Västra Götalands län
Jag efterlyser Lars. Lars var hos mig den 16 juni i min trädgård och frågade efter en bensinmack. Lars har en grävmaskinsfirma i Trollhättan. Ring mig om du ser detta. Mvh Elenor