Hittade 1378 efterlysningar, visar 676 till 690

Kalmar-kille på Golden Hits i stockholm

Söndagen den 28 augusti 2011
Person / Stockholms län
Du man från Kalmar som var i stockholm på Golden Hits 27/8. Hade spelat curling med bla din bror. Du hade svart/vitrutig skjorta och vi skulle precis gå och äta. Tog aldrig namn eller nummer. Känner du eller någon igen sig??

Borttappad han katt svart & märkt i öra

Söndagen den 28 augusti 2011
Husdjur / Södermanlands län
den 24 augusti 2011 försvann våran lilla sötnos (panter) från carlavägen vid roma pizza. Vi har inte sett han sen dess, han är svart och tjock (iaf då) med gul/gröna ögon och alltid kelig och social. Han är märkt i örat oxå! vi skulle jätte gärna vilja ha tillbaka honom så om någon sett honom hör av er eller om det är någon som tar han om honom hör av er :( vi är jätte oroliga iaf jag då jag är 17 år och han var min födelsedag present / annsofie

upphittad honkatt vit med sköldpadds fläckar

Söndagen den 28 augusti 2011
Husdjur / Skåne län
Upphittad i algustorp (Hässleholm) liten tanig tös med massa fästingar :-( någon som vet något eller känner igen mig?

Grekland

Lördagen den 27 augusti 2011
Person / Skåne län
Kille som flög till grekland den 14-21 augusti! Flög från Köpenhamn. Brunt hår, brun tröja. maila wordlist@hotmail.com tack!

Bortsprungen whippet

Fredagen den 26 augusti 2011
Husdjur / Stockholms län
Whippethanen Noah smet från en fårhage i Bergshamra (Solna)den 4 MARS! Han Har observerats ett flertal ggr. i Danderyd/ Djursholm m. omnejd. En stor sökinsats pågår men hunden är nu förvildad och ytterst svår att lokalisera och därmed fånga in. Vill du på något sätt vara behjälplig läs mer: http://hittawhippetnoah.wordpress.com http://www.facebook.com/event.php?eid=194187173945012

Hund försvunnen i Svedala

Fredagen den 26 augusti 2011
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 1000 kr
Ludde försvann den 25augusti tidigt på morgonen från ett villa område i centrala Svedala. Om någon har sett honom snälla snälla ring. Alla tips är välkomna.

ålandskryssning med cinderella den 5aug.

Onsdagen den 24 augusti 2011
Person / Stockholms län
jag mötte snygg och trevlig kille på båten, han sa att han hette anton tror jag, sen sa han att han ville följa med mej och tjejkompis utomlands nästa sommar så jag hoppas atthan kommer ihåg detta.

Ung kille från birka båt sökes!!!

Onsdagen den 24 augusti 2011
Person / Stockholms län
snälla!!!är det någon som kan hjälpa mig hitta en kille som åkte på kryssning med birka fredag den 19augusti.han åkte med si brorsa och några andra killar.hans brorsa hamnade i fyllecellen tror jag.killen jag söker dansade jag med.sen när discot slutade så gick vi ner i min hytt på våning 4 nr 4011.där pratade vi ett tag,kramades lite o så.det blev lite tokigt tyvärr!!!jag vet att jag tjatade om att du var lite för ung,men suck va fin du va!!ålder är ju bara en siffra.skulle kunna bli bättre nästa gång,om jag ändå kunde få tag på dig.du hade vit tshirt,jeans o en grå luvtröja på dig.jag hittade ajdrig på dig dagen efter.minns inte ditt namn!!men skulle så gärna villja få tag på dig.jag åkte med en kompis som är lite rund.vi kom när du satt med några killar o jag gick fram o hämtade dig,o bad dig hällsa på mig dagen efter,gav dig en puss.sen var det god natt.villket jag ångrar så fruktansvärt.nu kan jag inte sluta tänka på dig!!snälla!om någon ser dethär och känner några killar som åkte med birka den 19aug och har hört att brorsan till den jag söker fick lite trubbel med vakterna o kanske hamnade i fyllecellen.du sa iallafall att det var din bror när vi var påväg ner till min hytt.du fick tom hjälpa mig att hitta hyttnyckeln i min plånbok.allt hade kunnat blivit så mycket bättre.men spriten förstör.måste få tag på dig!!!vill träffa dig!!kan inte sluta tänka på dig.även fast du va så mycket yngre än mig.hoppas någon kan ge mig ett svar.jag tror du bodde i sthlmtrakten om jag inte minns helt fel.annars kanske någon känner igen beskrivningen.har gjort två efterlysningar på di nu för att vara säker.måste bara få tag på dig.kram sålänge!!!!!

Vem känner igen den fotobild som är taget i EL ROSEDAL i Bounes aires

Onsdagen den 24 augusti 2011
Person / Kronobergs län
Detta foto är taget i ett rosarie i Bounes aires, El Rosedal på mitten av 1940-talet, eftersom det är ett gruppfoto, så borde det ligga hos i någon anans byrålåda också, eller Fotoalbum. Sjömansprästen och fotograf Nils Bååthe, har tagit fotot, men nu är frågan den den lille mannen med vit skjorta och mörk basker(vilket var modernt då) åt vänsterNågon som känner igen honom eller hans kamrat till höger som också har basker, detta är så VIKTIGT att få veta!Tack på förhand!Mvh Anne.Ps. Kvinnan på fotot är min biol mamma.

Efterlyser ung kille på birka paradise båt!!!!

Tisdagen den 23 augusti 2011
Person / Stockholms län
En kille (som hade en bror som fick hamna i fyllecell) på birka paradise den 19/8-2011. Du följde med mig till hytt 4011 på däck 4. du hade jeans, vit t-shirt och grå luvtröja. du åkte med ett gäng killar men jag såg dig inte någonting alls dagen efter och undrar vem du är, vart du bor. snälla kan du höra av dig!

Någon som vet vem mannen på fotot med ett kryss på Skjortan????

Måndagen den 22 augusti 2011
Person / Kronobergs län
Hej. Vill nu ställa mitt hopp till vem som kan ge mig namn och vart han kommer ifrån(Han är en släkting)Mannen med basker och ett ritat kryss är en sjöman fotot är tagit i Bounos Aieres, någon gång på 40-talet. Varmt tacksam för svar.

Stulen blå stor resväska (med militära dekaler)

Söndagen den 21 augusti 2011
Föremål / Skåne län

Hittelön: 3000 kr
Resväska bars ut från bagagekupén på tåg (Kastrup-Karlskrona) i Hässleholm (vid stoppet). Två män samverkade - den som bar ut väskan var afrikan. Väskan innehöll marina uniformer (en vit, en blå) med gradbeteckningar etc. Även civila kläder, skor m m. Betalar bra hittelön till den som kan återbörda väskan. M v h / Ulf Sjöberg (0709-248825)

Liten grå honkatt försvunnen!

Fredagen den 19 augusti 2011
Husdjur / Västra Götalands län

Hittelön: 1000 kr
På kvällen den 15 augusti sprang min underbara 4-åriga honkatt Smilla upp i skogen vid min lägenhet på Nymånegatan 41 i södra Kortedala. Hon är innekatt, men hade hoppat ner från balkongen som är tre meter upp. Troligen blev hon bortskrämd av en hankatt i området. Hon kan ha siktats vid Nymånegatans miljöstation och på Kalendervägen, men det är inte helt säkert att det var hon. Smilla är liten och smal (max 3-4 kg) och gråtigrerad. Hon har en stor ljus beigerosa fläck i ansiktet och gröna ögon med svart kant runt. Hon är bondkatt med lite norsk skogskatt i sig, dock korthårig. Hon är kastrerad och märkt 4539A i ena örat men inte anmäld till SKK:s register. Förhoppningsvis kan hon komma med i registret snart. Smilla är skygg för främmande människor men kan vara snäll och tillgiven när hon vågar. Gömmer sig gärna och är väldigt bra på det, så titta gärna i era källare, garage och liknande. Smilla betyder väldigt mycket för mig, snälla hjälp henne att komma hem till mig! Ring 0736-551617 om du ser henne, eller mejla rebecka.konig@gmail.com. Se även Facebookevenemanget "Hjälp Smilla hitta hem till matte!"

Tommy George Nilsson

Torsdagen den 18 augusti 2011
Person / Stockholms län
Soker information om Tommy George Nilsson, fodd i Orebro 1953-02-02, bosatt pa Tomtebogatan 39 i Stockholm under 80-talet, jobbade som sjukskotare pa Karolinska Sjukhuset.

Du skånska motorcykel kille

Torsdagen den 18 augusti 2011
Person / Gotlands län
som bodde på Breda Blick...du var i Visby på Familjeterapi konvent, jag som söker dig är Birgitta, Kvinnan i trappan !!!