Hittade 1437 efterlysningar, visar 676 till 690

Manne är försvunnen

Söndagen den 4 december 2011
Husdjur / Norrbottens län
Jack Russell hane försvunnen från Niemisel 21/11

sjukymnast eller student som behöver extrajobb

Fredagen den 2 december 2011
Person / Stockholms län
Behöver hjälp med sjukgymnastik i enkel form ett par timmar i veckan. stockholm söder eller Hammarby Sjöstad, Bra betalt

Valp 12 veckor försvunnen!

Torsdagen den 1 december 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 20000 kr
HITTELÖN! Sprang bort runt 18-tiden den 29/11 2011 från Nytorget vid området kring julgranen. Det är en liten valp 12 veckor på 1 kg påminner om en svart Chihuahua med små bruna tecken. Hade en mörkblå tröja på sig och en puppia sele. Kontakta oss på 0707371437, 0704070486 eller polisen 11414 om ni ser honom. Om någon har tagit honom är det bra att ha koll på salusidor och annonser. Och om någon plötsligt har en valp som ser ut som denna. Han är chipmärkt! Sprid gärna informationen så mycket som möjligt! Tack för all hjälp!

Försvunnen långhårig svart och vit hankatt

Onsdagen den 30 november 2011
Husdjur / Västmanlands län

Hittelön: 500 kr
Vår katt Melker försvann söndagen den 6/11. Har någon sett honom eller sett någon påkörd katt på tex. Norrleden I Västerås som ligger nära där vi bor.

Jackrussell valp!

Onsdagen den 30 november 2011
Husdjur / Södermanlands län
Jag har blivit bestulen på min Jackrussell valp hane vit&tan 12 veckor! Personen som har han heter Leif Långström och är efterlyst av polisen. Han bor någonstans i Eskilstuna. Om ni har sett valpen eller mannen. Snälla ring 11414 eller 070-2660561. Mvh Anna

din mejl adressen fungerar inte

Tisdagen den 29 november 2011
Husdjur / Dalarnas län
Mejl adressen fungerar inte! Angående KATT Så Maria S. från St, Skedvi kontakta mig igen: På adress : iii110@hotmail.com.

Sturehof lördagen den 27/11 i baren ca. 22.00

Tisdagen den 29 november 2011
Person / Stockholms län
Jag var där med två kompisar, jag hade ätit gott och kalasat lite för mycket!! Du var lång o ljushårig och din vän lång och mörkhårig. Vi stod i baren och pratade, och jag trivdes i ditt sällskap. Vet inte om det här funkar men det är värt ett försök. Vill gärna komma i kontakt med dig igen. Du hade en fantastisk parfym på dig....Om du läser detta så kan du väl beskriva något vi pratade om på kvällen, då vet jag att det är du. Jag kommer garanterat att höra av mig. : )

Kille på tåget från Göteborg till Jönköping 25/ 11

Söndagen den 27 november 2011
Person / Västra Götalands län
Letar efter en kille som satt bredvid mig mot Jönköping. Tåget gick från Göteborg 13.02 Du läste en bok och skulle på en konsert. Jag hade rött lång hår och en röd/rutig skjorta. Gick av i Falköping.

efter lyser min pittbull rednos bamse i gbg hissingen 072010036.

Söndagen den 27 november 2011
Husdjur / Västra Götalands län
jag efterlyser min fina hund bamse pittbull rednose . hans finns troligen i göteborg. ring. 0720100365 eller 0769010142 min mail adr.boss.gbg@hotmail.com eller vd.gbg@hotmail.com ring om ni ser min hund hitte lön så klart

7 eleven, Kamala beach Thailand 24/11

Lördagen den 26 november 2011
Person / Västra Götalands län
Vi möttes på 7 eleven på huvudgatan i Kamala beach runt kl 20.30 den 24/11. Du - blond, medellång kille, klädd i shorts och grön billabong t-shirt och i sällskap med två andra svenskar, en tjej och en kille. Jag var tjejen i vit klänning. Har ingen aning om sånt här funkar men det kan vara värt ett försök. Känns som ett långskott men vill gärna komma i kontakt med dig.

Rockigt klädd ung kille från In flames konserten på hovet.

Måndagen den 21 november 2011
Person / Stockholms län
Du och jag satt bredvid varandra på rad 10 i sektion A18. Du hade plats 7 och satt bredvid din blonda kompis och jag satt på plats 8. Jag hade vit spetstshirt, mitt bruna hår uppsatt i svans, svarta jeans och boots. Ute bar jag även skinnjacka. Du hade på dig svarta jeans med nitskärp, en vit baseball shirt med svara ärmar som det stod depalma på, killsmycken och lite halvlångt mörkt hår. Ute hade du en rätt färgglad mössa och din kompis hade keps. Efter konserten hamnade vi på samma tunnelbana och våra blickar möttes några gånger (fick för mig att ni ville prata med oss). Det sista jag såg av er var när ni gick på drottninggatan förbi butiken ZARA. Detta känns sjukt larvigt men ångrar mig som fan att jag inte bara gick fram och sade någonting till dig, så ser du detta, skriv på facebook. Mitt namn är Josefin Westin och jag kommer från skellefteå. Hör av dig!

Man från Höllviken på Paddy´s i Malmö, fred.18/11

Måndagen den 21 november 2011
Person / Skåne län
Du stod i baren, troligtvis i sällskap med två andra män, när jag och min kollega kom dit. Jag i kort jacka med pälskrage och du i rock. Du kom fram och pratade och tyckte att något luktade väldigt gott ;). Sms:a eller svara på efterlysningen...Du glömde något!!!

Bruksanvisning!

Söndagen den 20 november 2011
Föremål / Örebro län
Har blivit med motionscykel, en skip-sport M 305, med en avancerad display som jag inte förstår mig på, finns det någon i Sverige som kan ha en sådan bruksanvisning som jag söker, och har hjärta att kopiera den till mig, mot betalning!

Kvinna med ljust hår utanför södermalmshallen 9 nov

Lördagen den 19 november 2011
Person / Stockholms län
När jag gick ner för trappan från södermalmshallen onsdagen den 9 nov 17-18 tiden möttes våra blickar. Jag gick tillsammans med en kvinnlig kollega och jag hade mörkt hår, svarta jeans och grå kavaj, du hade ljust hår (kort tror jag) och en svart ylle kappa. Var finns du? Mejla mig på kmaeio@mail.com

Svart man på Ulriksdals pendeltågsstation torsdag den 17 november 2011

Fredagen den 18 november 2011
Person / Stockholms län
Vi såg varandra på perrongen och gick på i samma dörrpar längst fram på tåget mot Märsta kl. 09.44. Jag gick av i Helenelund. Jag hade en fiskbensmönstrad kappa, blå halsduk och röda handskar. Jag vill komma i kontakt med dig!