Hittade 1255 efterlysningar, visar 676 till 690

Var är Kattis

Lördagen den 19 mars 2011
Husdjur / Västernorrlands län

Hittelön: 500 kr
Vår älskade Kattis är försvunnen. Hon är kastrerad och öronmärkt (tatuering). Gråtigerrandig. Hon är 2 år, ganska liten i storlek, och har aldrig förut varit borta mer än några timmar. Alltid kommit då vi ropat på henne. Nu har hon varit borta i 4 dygn. Mycket tillgiven och kärleksfull. Vi saknar henne så det värker i hjärtat. Vill veta vad som hänt henne eller om någon har sett henne? Vi bor i Bergsåker i Sundsvall.

bortsprungen hund - vit och fin japansk spetz

Onsdagen den 16 mars 2011
Husdjur / Värmlands län

Hittelön: 5000 kr
Jag skriver med anledning av att min hund är bortsprungen och jag letar efter tips. Det är en liten vit fluffig hund med svarta ögon, nos och trampdynor, ser ut lite som en fjällräv och är väldigt söt. Han heter Koda och är väldigt social. Han sågs senast tillsammans med en annan hund på vägen mellan Skogängarna och Södra skoga i Hagfors Kommun. Därifrån har vi spårat dem västerut genom skogen tills de kom ut på vägen igen. Där finns spår en bit längs vägen mot Lakenesjön men sen tar de slut. Den andra hunden har kommit hem. Vi misstänker att Koda antingen springer längs en väg någonstans eller att någon har plockat upp honom. Det är polisanmält så om man ringer polisen kommer man i kontakt med oss. Vi vore oerhört tacksamma för alla tips!

Söker tjej från Nobis Hotell bistron 4 mars 2011

Tisdagen den 15 mars 2011
Person / Stockholms län
Var tog du vägen som jag pratade med i toakön? Där vi köade fanns bara en toalett som jag besökte precis före dig. När jag kom ut från toaletten berättade du för mig var det fanns fler toaletter :) Du sa också att du satt i bistron, där jag också tydligen satt utan att jag visste att det var "bistron". Upptäckte dig där precis före du lämnade stället och reagerade för långsamt :( Du var där med en väninna tror jag.. Du var så himla söt :)

finlandsbåten 11/3- 13/3 2011

Måndagen den 14 mars 2011
Person / Stockholms län
Kille från stockholm född 1979. Halv colombian. Vacker, ömsint med vackra händer. du sa att du arbetar med att renovera lägenheter och att du pluggar psykologi. Vi spenderade natt och början på morgonen mellan fredag och lördag. Har inte kunnat sova utan att drömma om dej och dina händer.

Oljemålning

Måndagen den 14 mars 2011
Föremål / Kalmar län

Hittelön: 500 kr
Efterlyser en oljemålning föreställande segelfartyget Calmare Nyckel.Med guldfärgad stor ram,belysning och skylt på ramen med fartygets namn. Målad efter ett orginal i akvarell. Signerad av Ulf Petersson. Stulen i ett källarutrymme på Trollbackevägen 34 i Kalmar, i mitten av februari

katt borta

Måndagen den 14 mars 2011
Husdjur / Västra Götalands län
Vår katt försvann 3-4 mars från Mölnlycke Stor ca 8kg,Chippad i nacken,skygg normalt sett,litet jack i ena örat,ring Marie 0707-232449,hittelön

Saknar någon en springer spaniel?

Lördagen den 12 mars 2011
Husdjur / Västra Götalands län
Jag har en hund som senaste ägare övergivit, en springer spaniel hane, 6-10 år. Om han blivit stulen är det troligen några år sedan. Jag vill så gott det går försäkra mig att inte någon matte eller husse saknar honom.

Killen med Stockholms charmigaste leende som var på Göta Källare 5 Mars.

Måndagen den 7 mars 2011
Person / Stockholms län
Söker killen med det charmigaste leendet jag någonsin sett! Du är blond, ca.185 lång och blir 26år i April. Du hade på dig en röd/blå/vit rutig skjorta, vit t-shirt, jeans och brun skinnjacka. När klubben hade stängt följde du med till McD, och sen ner i t-banan vid Medborgarplatsen. Där var vi tyvärr tvungna att skiljas åt. Jag ångrar mig djupt att jag glömde fråga efter namn och nummer! Det enda jag har att gå på är detta, och jag hoppas Du ser denna efterlysning. Ditt leende har verkligen etsat sig fast, och jag hoppas på att vi kan få kontakt. /C

söker min bardomsvän från Örebro

Söndagen den 6 mars 2011
Person / Örebro län
Söker min barndomsvän Britt Hedlund jag heter Mona (Kvist som flicknamn) vi är födda 1943 , din bror är ett år äldre än du. Du var från Eskilstunatrakten kom till Örebro 1954-55 vi kom att gå i samma klass o blev kompisar. Du bodde på Östra vintergatan o jag på Trumpetargatan Jag har en syster som heter Solveig, du bodde med din pappa o en bror. Jag med familj flyttade till Göteborg feb. 1959. Din pappa gifte om sig du fick småsyskon, vi höll kontakten i början , jag gifte mig fick barn. Kontakten bröts, (1965 ,) tänker ofta på dig. Om någon känner till Britt Hedlund från örebro eller du själv ser detta hör av er skulle bli" jätteglad.

barndomsvän

Lördagen den 5 mars 2011
Person / Norrbottens län
söker jenny gustavsson alternativt gustafsson, från Luleå,bodde först på porssön och senare på kallkällan.

6 mån gammal Dansk-Svensk gårdshund "Sowie"

Onsdagen den 2 mars 2011
Husdjur / Värmlands län

Hittelön: 500 kr
Bortsprungen på Örsholmen i Karlstad i förrgår (28 febr) em vid 14-tiden. Snälla hör av er om ni sett en liten hund irra omkring eller om ni sett någon plocka upp honom.

Kiko bortsprungen i Malmö.

Onsdagen den 2 mars 2011
Husdjur / Skåne län
Kiko som nyligen kom hem från Alicante är bortsprungen sedan igår klockan 19,00. Han försvann vid djupadalskolan och sågs imorse vid bellvesjö sidan. Han är snäll men lite blyg(särskilt mot män). Han är vit, brun och svart och 53 cm hög. Ring mig om du sett honom 0302-41881.

Släktforskning "Reslöv"

Onsdagen den 2 mars 2011
Person / Skåne län
Söker släktingar till Botilda Holmberg f. 1846, i Billinge. Har en stor Bibel som tillhört henne, hon har syskon och syskonbarn. Karna gift med Jöns Svensson Elsie gift med Sven Åkesson Reslöv Edvin Jönsson typograf Malmö KArin gift med Birger Svensson Landskrona Joel f. 1900, Reslöv Lilly gift med Adolf Nilsson Baldersnäs Dingelvik Sven Jönsson f. 1884 målare Göteborg känner någon igen dessa namn, så har jag en släktbibel.

wizard with the red pants

Tisdagen den 1 mars 2011
Person / Västra Götalands län
du glömde din trollstav i göteborg fredag den 25/2 kram the nice witch <3

Gamla bilder på Örebro

Söndagen den 27 februari 2011
Föremål / Örebro län
Finns det någon som känner någon som har bilder på Norra Vattentornet eller gamla Olaus Petriskolan (De bilder som förekommer på Stadsarkivets hemsida kan jag utantill). Gärna interiör-bilder. Någon måste ju genom alla år varit inne i vattentornet med en kamera!!