Hittade 1271 efterlysningar, visar 676 till 690

Kronprinsen fredag 8 april

Lördagen den 9 april 2011
Person / Skåne län
Hej, söker dig kvinna som befann dig på Hemköp vid 18-tiden. Asiatisk och sportigt klädd. Vore trevligt att träffa dig :-)

Bortsprungen katt /mojje

Fredagen den 8 april 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 100 kr
Vår kära katt Mojje har försvunnit Han är gråspräcklig med vit hals, vit mage och vita tassar. bondkatt Är öronmärkt men kan vara svårt att tyda.Troligtvis finns han kvar i Älvsjö, han kommer bort ibland, dåligt lokalsinne.

Ooji är försvunnen

Onsdagen den 6 april 2011
Husdjur / Västra Götalands län

Hittelön: 500 kr
Ooji är en kastrerad, öronmärkt hankatt på 3 år. Han försvann på Krokängsvägen i Nol den 110404. Han är vit med viltfärgad svans på ryggen har han en stor viltfärgad fläck som går ner på sidorna. Huvudet är bruntigrerat och bakbenen har bruntigrerade fläckar. Vi är jätteoroliga och saknar honom väldigt mycket.

Min Madonna sprang iväg.

Onsdagen den 6 april 2011
Husdjur / Hallands län
Hon är en amstaff blandras,vit bringa och resten moccha brun med gröna ögon. Hon har ett vitt halsband på sig med röda hjärtan på. Har efterlyst på radio Halland ringt polisen och kollat Varenda skog. Runt om Ånarp,röinge,snörstorp borde hon finnas. Madonna är 1år och 3 månader jätte glad i nya människor och går ihop med alla hundar. Var ute intill en skog o kastade boll med henne då hon helt plötsligt fick nys om ett viltspår och for in i skogen. Och har nu varit borta sedan 5 igår kväll. Hoppas någon kan hjälp mig att hitta min gobit. Om ni ser eller hört om beskrivningen på min hund, hon är även chippad. ring 0761621064 eller 0708448911

2 st Borderterrier, brunröda m ngt svart grått inslag.

Tisdagen den 5 april 2011
Husdjur / Södermanlands län
..borta sedan 2011-04-01 i trakterna mellan Nyköping o Trosa. området Källvik-Mättinge-Tofsö-Nynäs slott. om någon sett eller hört något, ring Stephan 070 3992580, 0156 13515 eller polisen 114 14.

Lernia Växjö 2008

Torsdagen den 31 mars 2011
Person / Kronobergs län
För ett par år sedan, vintern 2008, läste jag en montörsutbildning på Lernia i Växjö. Här träffade jag en kille som jag än idag ångrar att jag inte tog mer kontakt med. Det enda jag vet om honom är att han läste någon form av byggutbildning på Lernia samtidigt som jag. Han var lång, 190+, ganska muskulös, hade brunt hår och blå/gröna ögon. Tror att han är runt 25-30 år idag. Skulle väldigt gärna komma i kontakt med den här killen så om någon känner någon som stämmer in på beskrivningen får ni väldigt gärna höra av er :)

Ägaren till en röd-vit katt efterlyses på Dalatidningen

Tisdagen den 29 mars 2011
Husdjur / Dalarnas län
http://www.dt.se/blogg/piasblogg/ Kan tyvärr inte kopiera in bilden

Andreas, militär, tjänstgör i Afganistan född i mars 1983

Söndagen den 27 mars 2011
Person / Skåne län
HJÄÄÄLPP... mig att hitta denna underbara och vackra männniska som jag bara vet heter Andreas är från Malmö och är född i mars 1983 och är fisk enl. horoskop! Vi möttes på en inflyttningsfest för ett företag som heter Kodexe mitt inne i centrala Malmö. Du var där med din kompis Kalle som jobbar på IKEA! Du är blond och ca 1.83 lång! Du bara försvann ifrån mig och jag vet inte hur jag ska få tag i dig igen! Snälla söta rara! Om ngn vet hör mer än gärna av er till mig på nenne_796@hotmail.com! Det här är super viktigt! Tusen tack till er alla!

ORREFORS LJUSSTAKE

Söndagen den 27 mars 2011
Föremål / Västerbottens län
Jag efterlyser dessa ljusstakar. Är det någon som vet vart man kan få tag på dessa? Hör av er!

Borderterrier tik

Söndagen den 27 mars 2011
Husdjur / Stockholms län
Bortsprungen fredag 25/3

Hankatt Smirre försvunnen

Söndagen den 27 mars 2011
Husdjur / Jönköpings län
Smirre försvann i Eksjö i början av Mars månad, han är en långhårig liten Norsk skogskatt. Han har vita bakben, lite vitt i ansiktet, lite vitt på framtassar, sedan melerad med färgerna beige,brun, svart. Han är väldigt skygg av sig,för han är en inne katt som har kommit bort i en okänd miljö.

Rödhårig kvinna på flyget Amsterdam-Köpenhamn den 23 mars, 21:30

Fredagen den 25 mars 2011
Person / Skåne län
Snälla hjälp! Jag bara måste fråga en sak; Inne på Shiphol - Europas kanske största flygplats - ser jag dig direkt; ljust rödhårig, klädd i svart och böjd över din dator... och jisses; jag vet inte i vilken dröm jag sett dig tidigare... I Köpenhamn - i väntan på tåget till Sverige - ler du lätt mot mig och sedan ställer du dig två meter från mig och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till... Jag som jobbar med prat har etthundra procent tunghäfta. Jag skulle dock ge vad som helst för att bara få fråga om jag inte skulle kunna få bjuda dig på en kopp kaffe? Om du är upptagen, totalförvånad eller inte ett dugg intresserad är jag bara så nöjd att få ha sagt till dig att du lös upp en deppig vänthall på Shiphol som ingen någonsin lyst upp ett rum - för mig. Menar varmt Walther - den rakade mannen som betraktade dig i smyg

TUSSE BORTSPRUNGEN!!!

Fredagen den 25 mars 2011
Husdjur / Stockholms län
Beskrivning: Tusse är röd i pälsen, har en vit "rand" på bröstet. Tusse har kuperad svans, och är väldigt skygg. Han är omplaceringshund och kan bitas om han blir trängd. Tusse är långhårig och har lång "grå" päls längst ut på öronspetsarna. När Tusse försvann hade han ett ljusblått halsband på sig! Färgen är likadan som på en irländsk terrier, men storleken som en liten terrier. Han är alltså INTE stor. Han går knappt upp till knäet.. Stad/Ort: Rissne Övrig info: Har du sett eller hört något? 0761277662 OBS! Om ni ser Tusse så snälla, försök inte fånga in honom! Han är väldigt skygg och rädd för främmande människor. Lägg gärna ut mat så att han stablir lockad att stanna på platsen ett litet tag.. Kontaktinfo: 0761277662 eller 0707666819 Danielle --- Stefan

Försvunnen: Charlie Olausson

Onsdagen den 23 mars 2011
Person / Stockholms län
Om Charlie och försvinnandet. Charlie Olausson har varit försvunnen sedan natten den 4 mars 2011 efter att ha bevistat en konsert med EPMD under kvällen på Strand vid Hornstull i Stockholm. Charlie är 30 år gammal och har mörkblont hår i öronlängd. Han är 180cm lång och normalbyggd. Charlie bar under kvällen: ■Grå-/turkosrandig mössa ■Marinblå snowboardjacka av märket Foursquare ■Mörka byxor ■Svart baseballjacka ■Svarta New Balance skor med grön logo Delta gärna i nästa SKALLGÅNG! http://www.facebook.com/event.php?eid=202230009805551

Svensk filmaffisch

Måndagen den 21 mars 2011
Föremål / Västra Götalands län
Hej! Jag letar efter en svensk filmaffisch till "Pippi Långstrump - Starkast i världen".