Hittade 1251 efterlysningar, visar 676 till 690

Oljemålning

Måndagen den 14 mars 2011
Föremål / Kalmar län

Hittelön: 500 kr
Efterlyser en oljemålning föreställande segelfartyget Calmare Nyckel.Med guldfärgad stor ram,belysning och skylt på ramen med fartygets namn. Målad efter ett orginal i akvarell. Signerad av Ulf Petersson. Stulen i ett källarutrymme på Trollbackevägen 34 i Kalmar, i mitten av februari

katt borta

Måndagen den 14 mars 2011
Husdjur / Västra Götalands län
Vår katt försvann 3-4 mars från Mölnlycke Stor ca 8kg,Chippad i nacken,skygg normalt sett,litet jack i ena örat,ring Marie 0707-232449,hittelön

Saknar någon en springer spaniel?

Lördagen den 12 mars 2011
Husdjur / Västra Götalands län
Jag har en hund som senaste ägare övergivit, en springer spaniel hane, 6-10 år. Om han blivit stulen är det troligen några år sedan. Jag vill så gott det går försäkra mig att inte någon matte eller husse saknar honom.

Killen med Stockholms charmigaste leende som var på Göta Källare 5 Mars.

Måndagen den 7 mars 2011
Person / Stockholms län
Söker killen med det charmigaste leendet jag någonsin sett! Du är blond, ca.185 lång och blir 26år i April. Du hade på dig en röd/blå/vit rutig skjorta, vit t-shirt, jeans och brun skinnjacka. När klubben hade stängt följde du med till McD, och sen ner i t-banan vid Medborgarplatsen. Där var vi tyvärr tvungna att skiljas åt. Jag ångrar mig djupt att jag glömde fråga efter namn och nummer! Det enda jag har att gå på är detta, och jag hoppas Du ser denna efterlysning. Ditt leende har verkligen etsat sig fast, och jag hoppas på att vi kan få kontakt. /C

söker min bardomsvän från Örebro

Söndagen den 6 mars 2011
Person / Örebro län
Söker min barndomsvän Britt Hedlund jag heter Mona (Kvist som flicknamn) vi är födda 1943 , din bror är ett år äldre än du. Du var från Eskilstunatrakten kom till Örebro 1954-55 vi kom att gå i samma klass o blev kompisar. Du bodde på Östra vintergatan o jag på Trumpetargatan Jag har en syster som heter Solveig, du bodde med din pappa o en bror. Jag med familj flyttade till Göteborg feb. 1959. Din pappa gifte om sig du fick småsyskon, vi höll kontakten i början , jag gifte mig fick barn. Kontakten bröts, (1965 ,) tänker ofta på dig. Om någon känner till Britt Hedlund från örebro eller du själv ser detta hör av er skulle bli" jätteglad.

barndomsvän

Lördagen den 5 mars 2011
Person / Norrbottens län
söker jenny gustavsson alternativt gustafsson, från Luleå,bodde först på porssön och senare på kallkällan.

6 mån gammal Dansk-Svensk gårdshund "Sowie"

Onsdagen den 2 mars 2011
Husdjur / Värmlands län

Hittelön: 500 kr
Bortsprungen på Örsholmen i Karlstad i förrgår (28 febr) em vid 14-tiden. Snälla hör av er om ni sett en liten hund irra omkring eller om ni sett någon plocka upp honom.

Kiko bortsprungen i Malmö.

Onsdagen den 2 mars 2011
Husdjur / Skåne län
Kiko som nyligen kom hem från Alicante är bortsprungen sedan igår klockan 19,00. Han försvann vid djupadalskolan och sågs imorse vid bellvesjö sidan. Han är snäll men lite blyg(särskilt mot män). Han är vit, brun och svart och 53 cm hög. Ring mig om du sett honom 0302-41881.

Släktforskning "Reslöv"

Onsdagen den 2 mars 2011
Person / Skåne län
Söker släktingar till Botilda Holmberg f. 1846, i Billinge. Har en stor Bibel som tillhört henne, hon har syskon och syskonbarn. Karna gift med Jöns Svensson Elsie gift med Sven Åkesson Reslöv Edvin Jönsson typograf Malmö KArin gift med Birger Svensson Landskrona Joel f. 1900, Reslöv Lilly gift med Adolf Nilsson Baldersnäs Dingelvik Sven Jönsson f. 1884 målare Göteborg känner någon igen dessa namn, så har jag en släktbibel.

wizard with the red pants

Tisdagen den 1 mars 2011
Person / Västra Götalands län
du glömde din trollstav i göteborg fredag den 25/2 kram the nice witch <3

Gamla bilder på Örebro

Söndagen den 27 februari 2011
Föremål / Örebro län
Finns det någon som känner någon som har bilder på Norra Vattentornet eller gamla Olaus Petriskolan (De bilder som förekommer på Stadsarkivets hemsida kan jag utantill). Gärna interiör-bilder. Någon måste ju genom alla år varit inne i vattentornet med en kamera!!

Katja

Söndagen den 27 februari 2011
Person / Uppsala län
Efterlyser min barndomsvän Katja. Jag o min syster Helene hade mycket kontakt när vi va små, för ca 25 år sen. Du och din familj bodde utanför Enköping. Tänker mycket på Katja, hur hon mår mm. Hoppas du hör av dig eller nån som vet vem hon är.. Mvh Eva-Lena

Kvinna på kalmar flyg 110224 18:25

Fredagen den 25 februari 2011
Person / Kalmar län
Jag söker dig blonda kvinna som satt med ditt barn på flyget från Kalmar till Stockholm den 24: feb 2011 kl 18.25. Jag är killen snett bakom dig!

efterlyser certina herrur klocka ( kockums)

Onsdagen den 23 februari 2011
Föremål / Skåne län

Hittelön: 3000 kr
Letar efter en certina herrur klocka (kockums)

Hund bortsprungen Värnamo

Tisdagen den 22 februari 2011
Husdjur / Jönköpings län
Hej! Lotten, ras Keeshond (mellan stor grå spets med mycket päls) försvann igår den 21/2 -11. Hon har synts till i Forsheda. Snälla om ni har sett henne, hör av er! Med vänliga hälsningar