Hittade 1360 efterlysningar, visar 676 till 690

Katten Tusse är försvunnen!

Tisdagen den 16 augusti 2011
Husdjur / Stockholms län
Våran högt älskade katt Tusse försvann måndagen den 8/8 ifrån SöderbyParkväg i Haninge. Han är långhårig med yvig svans & har färgen rödtabby.Han är van att vara ute men har aldrig varit borta mer än några timmar. Har någon sett honom? Vi saknar honom otroligt mycket! Ring Patric 073-9053312 eller Millan 070-7293560 om ni har sett honom,vi vill ha hem våran fina Tusse nu!

Kille i sjönöd

Måndagen den 15 augusti 2011
Person / Stockholms län
Söker killen som liftade med två irländare och deras hyrda båt norrut från Utö. Ni åkte på en grynna, båten tog in vatten och ni var nära på att sjunka. Men bla jag och mina föräldrar hjälpte er och båten i land, och sen fick ni ta igen er hos våra grannar. Jag hade tänkt fråga dig om du ville ta en fika någon gång, men ni hann åka till Dalarö innan jag fick varken namn eller nummer. Vore trevligt att höra av dig :)

Bortsprungen Chihuahua

Måndagen den 15 augusti 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 2000 kr
Har ni sett eller hittat vår lilla Chihuahuatjej? Hon försvann från Björnkullaringen den 11/8 -11 då hon blivit skrämd av för henne främmande människor. Hon är väldigt liten, rädd och skygg mot främmande människor och hundar. Om ni ser henne försök i första hand inte att fånga henne då hon återigen kan gå in i chock och fly längre bort. Hon är oerhört saknad av sin familj, snälla ring om ni sett eller hittat henne på mob. 073-5292754 (Camilla). Hittelön utlovas! Dear reader! This dog (Chihuahua) disappeared from Björnkullaringen (Flemmingsberg) 11/8 -11. If you have seen her or have other information regarding her we would like you to contact us immediately. Please help us, we are a family in great despair! REWARD!

Izze!

Söndagen den 14 augusti 2011
Husdjur / Stockholms län
Min hon katt Izze försvann den 01/08/2011. Hon är svart hårig och när man kollar på hårståna så har hon lite grått hår längst in mot kroppen, när solen lyser på henne så ser man att hon är lite randig. Hon är mycket ''pratglad'' och social. Hon har nyligen flyttat till Nynäsvägen 5 i Haninge snälla ring om du hittat eller sett henne! Jag saknar henne! Hon är id-märkt i örat. Hennes halsband är blå lila med små guld pluppar på.

Keeshondtiken Bella saknas

Lördagen den 13 augusti 2011
Husdjur / Dalarnas län
Försvann från hemmet i Hönsarvet Borlänge Torsd 11/8 kl 15.00.Sågs senast samma dag kl 17.30 i Medväga,Borlänge

söker kvinna

Fredagen den 12 augusti 2011
Person / Östergötlands län
jag söker en kvinna som jag skjutsade till berga centrum för ett par veckor sedan. jag skulle vilja veta om det är nån som känner henne.hon ser ut:lite rödhårig med lite svart färg går lite konstigt. lite kort växt och mullig och söt bor i berga området i linköping. utlänsk påbro också pratar bra svenska lite osammanhängande kanske,men man förstår henne.jag skulle vilja få kontakt med henne. hon kallade mej fredrik. hon har märken på armarna ser ut som skär märken äter sobrill mot att hon ska kunna sova och hon äter antidepresiva också. är det någon som känner igen henne på den beskrivningen så hör av er till mej.vore snällt.......

Efterlyser Gjuttenn för gjutning..

Torsdagen den 11 augusti 2011
Föremål / Västmanlands län
Hej, Har fastnat för Tenngjutning men har svårt att hitta tenn, Hobbybutikerna kan ta uppemot 1000kr/Kg och mer! Vilket det inte är värt för en hobby! Har någon kanske billigare eller vet vart man kan vända sig om man vill köpa större mängd billigt?

efterlysning

Torsdagen den 11 augusti 2011
Person / Västerbottens län
Jag efterlyser min gamle brevvän Birgitta Olofsson i Svensbyn. Vi fick kontakt via nätet för några år sedan. Men något hände så vi tappade bort varandra. Vi brevväxlade i många år under 70-talet. Om du Birgitta ser detta eller någon som känner henne,skulle jag bli glad om vi kunde ta upp kontakten igen. Vi har säkert mycket att prata om. Det var ju ett tag sen sist.

Träffade en kille på en båt under luleåkalaset!

Onsdagen den 10 augusti 2011
Person / Norrbottens län
Lördagen den 6/8,natten till söndag den 7/8,var jag på en av båtarna vid hamnen i Luleå.Båten heter BBB. Där träffar jag en kille på dansgolvet som jag sedan umgås med under större delen av natten och ända fram till halv 8 på söndagsmorgonen. Han säger att han heter Oskar. Jag gav honom aldrig mitt nummer även om han ville ha det.När vi sedan skiljs åt inser jag när jag vaknat vad jag kan ha gått miste om,för det var något speciellt med den här killen.Nu vet jag inte hur jag ska få tag på honom,då jag inte vet mer än att att han bor i Göteborg,heter Oskar(om jag minns namnet rätt!) och är 25 år gammal. När de stängde på båten mötte vi några av hans bekanta/vänner som jag hälsade på,tror också att hans bror ska ha stått där. Jag kan inte sluta tänka på honom. Jag vet att chansen nog är väldigt liten att jag ska få kontakt med honom/se honom igen men jag hoppas verkligen att det händer någongång,än hur lång tid det har gått. Jag känner mig som en idiot som inte gjorde vad jag egentligen ville utan lät han gå. Jag glömmer honom aldrig. Bilden som jag har med i min efterlysning är på mig,har ingen bild på honom. Jag hoppas att han ser det här eller de bekanta/vänner som stod utanför båten vid stängning. Den kvällen minns jag att han hade jeans,en röd v-ringad t-shirt och en gråaktig kofta. Jag tror att hans hår var brunt. Han var det snyggaste jag sett :)

Tjejen i Sala skobutik

Måndagen den 8 augusti 2011
Person / Västmanlands län
Tjej såm besökte Wallins skor buik den 16 juli på eftermiddag. Du är ca 175 lång, ljus smal.Klädd i mörka tajtabyxor o t-tröija eller not liknande Du hade en mörkhorig man i selskap. Jag brun hårig man i randig t-tröija 175 lång. Jag gick från butiken med en mörk hårig tjej. Våra blickar möttes fleragånger.Kan inte glömma dig så fin såm du var.

helsingborgsfestivalen 2011

Måndagen den 8 augusti 2011
Person / Skåne län
Per-Åke från bella vista i Laröd,du är snickare och gift. Kommer från örebro tidigare. Men vi diskuterade att du skulle titta på ett jobb hos oss,men glömde ge dig mitt nummer. Om någon läser detta och känner honom,så ge honom detta nummer 0722798148

Killen på Mustasch konserten

Måndagen den 8 augusti 2011
Person / Norrbottens län
Den 6 augusti uppträdde Mustasch på Luleåkalaset. Jag (Hanna) stod väldigt långt fram snett till vänster där jag träffade en kille som heter Andreas. Det finns förmodligen bara 3 personer i hela Sverige som kan tala om för mig vem det här är, men jag hoppas på turen ändå. Han kan vara drygt 180cm lång, hade brunt hår & var där med en kille som hade röd skjorta.

Gammal kär vän efterlyses!

Fredagen den 5 augusti 2011
Person / Västra Götalands län
Hej, Jag söker en tjej som heter Madeleine som jag åkte från Västerås och träffade henne i töreboda för många år sedan. Jag tappade bort kontaktuppgifterna jag hade och har förgäves försökt att komma i kontakt med madeleine sedan dess genom bl.a. efterlysning i lokaltidning och besökt Töreboda och försökt minnas vägen till henne utan framgång. Om någon känner Madeleine, kan väl höra er för och vidarebefodra mitt önskemål om återförening.. Jag heter Veijo & tror och hoppas att hon känner igen & minns namnet. Tack på förhand!

helsingborgsfestivalen 2011

Torsdagen den 4 augusti 2011
Person / Skåne län
Någon som känner Per-åke? Gift bor på bella vista i Laröd.Han jobbar som snickare och skulle ev,göra ett jobb till mig,men glömdde få hans nummer.Någon som vet eller känner han,kontakta mig då. Eller be honom kontakta mig på 0722798148,susanne

Norsk Lundehund försvunnen

Onsdagen den 3 augusti 2011
Husdjur / Kronobergs län

Hittelön: 500 kr
Norsk Lundehund, som heter Eskil, försvann den 27. juli från vårt hus mellem Västra Haghult og Boda, nära Markryd, Kronobergs len. Det är en manlig, vit og rödbrun med svarta markeringar Han är ca. 30-40 cm hög og går oftast inte till främlingar. Han försvann från vårt hus i Sverige men bor i Köpenhamn. Han är chipmærket på vänster sida av halsen - nr. 208210001023789.