Hittade 1304 efterlysningar, visar 676 till 690

Hankatt svart vit

Onsdagen den 1 juni 2011
Husdjur / Västernorrlands län
Hej nu söker vi vår bondkatt som försvann ifrån vår gård i Nänsjö 260/Lunde han är en svart/vit katt han kommer om man ropar på honom han heter TURBO och han är JÄTTE kelig.. Om ni har sett honom eller hört något så hör gärna av er vårt hopp om att han lever börjar ta slut och det börjar bli allt svårare att klara av vardagen pga våran ÄLSKADE katt...

Kerstin med hunden Lisa.

Tisdagen den 31 maj 2011
Person / Stockholms län
Du bode industrig eller svarvarg på kungsholmen 1972-73.Vi var i bjökskärs skärgård 16/9 1973 natten när Gustav VI dog.Vill få kntackt .Eller uplysning om personen!

Bortsprungen Chinese Crested Powder Puff

Söndagen den 29 maj 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 2000 kr
Lördag kväll 28/05 kl 22:00 försvann våras kära Darky. Han är 4årigt kort klippt powder puff. Färg svart med vit på huvudet, bröst och tassar.

Annie från Sandviks Kvarn Öland

Lördagen den 28 maj 2011
Person / Jönköpings län
Hejsan ! Jag söker en annie från Vislanda, men vi jobbade på Öland en sommar på Sandviks Kvarn för snart 10 år sen, du har en syster som heter Ida... Ni hade en sommar stuga straxt utanför. Vi körde bil mitt i natten, blev tagna av polisen, jag hade då inget körkort... Efter sommaren kom du till Mjölby o hälsade på. Jag saknar dig jätte mycket, o önskar att vi kunde få kontakt igen !! // Maya

Lock till Aluminiumfälg

Tisdagen den 24 maj 2011
Föremål / Uppsala län

Hittelön: 200 kr
Jag söker 4 st Lock till aluminiumfälg enl. bild. det sitter som skydd för hjulskruvar och hjulnav. Locken ska helst ha SAABmärken i centrum.

Fyrhjuling av märket dinli

Torsdagen den 19 maj 2011
Föremål / Skåne län

Hittelön: 1000 kr
Hej! Hade inbrott i garaget natten mellan 16/5-17/5 i Bårslöv utanför Helsingborg. De stal min fyrhjuling + en uppsättning crossdäck på fälg. Den är av märket dinli och är en 450 cc, Svart med alufälgar. Det sitter scooterdäck fram på den vilket är lite ovanligt så den är lätt att känna igen! Tacksam för alla tips som kan få hem min kära leksak igen!

Försvunnen i Norrköping

Torsdagen den 19 maj 2011
Person / Stockholms län
Är tacksam om någon har sett min son Daniel som försvann från Norrköping för 5 dagar sent spårlös,,Daniel är inte helt frisk och leder av en gradering autism. Om någon har sett honom meddela mig till 0760-766214

EFTERLYSNING GRAND DANOIS VALP.

Måndagen den 16 maj 2011
Husdjur / Gävleborgs län
Charli är en Grand Danois på 8 månader. Charli försvann från sitt hem i Ljusdal den 19 april. Han har ett blått nylonhalsband med telefonnr till förra ägaren. Ring dygnet runt! Ras Grand Danoins Namn : Charli Ägare Anna 0731-810273 HITTELÖN UTFÄRDAS !

why are you so sad?

Måndagen den 16 maj 2011
Person / Stockholms län
Du frågade: Why are you so sad? Var är du nu? Du har svart hår och blå ögon.

Mcdonalds i Mjölby E4, 13 Maj-11

Lördagen den 14 maj 2011
Person / Östergötlands län
Söker kontakt med dig tjej jag mötte i dörren till Mcdonalds. Våra blickar mötes och vi vände oss efter varandra för att återigen mötas med blickarna. Du vände i dörren... Du va klädd i nåt rutigt. Detta ögonblick skedde vid ca. 18.30. Hoppas på svar !!!

Addnature Södermalm, 2011-05-13

Fredagen den 13 maj 2011
Person / Stockholms län
Det är inte så lätt att finna ord alla gånger, och desto svårare kan det bli då jag blir tagen av situationen. Det blev jag av dig söta brunett på Addnatures nyöppningsdag precis vid öppnandet på söder. Du vet vilket plagg jag hjälpte dig med, och vad vi sa till varandra. Skulle gärna vilja ha kontakt med dig.

Plantagen Lund 11 Maj

Onsdagen den 11 maj 2011
Person / Skåne län
Ses? Jag stänger av telefonen i så fall :-)

Maj-Britt Andersson

Tisdagen den 10 maj 2011
Person / Stockholms län
Söker kontakt med den Maj-Britt Andersson som skrev boken "Husbibeln" .

Birka Paradise 4/5

Måndagen den 9 maj 2011
Person / Stockholms län
Du blonda tjej på dansgolvet på Brika Paradise 4-5 maj. Du delade hytt med din kompis Eva.

Bortsprungen innekatt

Söndagen den 8 maj 2011
Husdjur / Västra Götalands län
Vår älskade Romeo försvann Lördag 7/5 2011 i området Lunden i Göteborg. Luden, slätten, överåsvallen. Han är gråsvart randig med vita tassar, vit nos samt lite mustasch. Han är oerhört älskad och saknad. Har du sett Romeo? Snälla ring: 073-5039930 Hittelön utlovas!