Hittade 1313 efterlysningar, visar 676 till 690

Tjejen på halvvättern med taskig ventil

Måndagen den 13 juni 2011
Person / Östergötlands län
Söker tjejen på halvvättern med trasig ventil som jag hjälpte att byta slang. Du hade en mintgrön Bianchi och oreanga cykelglasögon.

Cinderella 9- 10 juni Du kvinna på soldäck med väninna

Måndagen den 13 juni 2011
Person / Stockholms län
Hej! Vill gärna ha kontakt med dig som bodde i Skarpnäck och var änka sedan 2 år. Du, eller/och din pappa hade en liten Ö i Ålands skärgård. Jag tycker det vore trevligt att höra av dig. Mitt namn är Åke. Din väninna hade bott på samma gata där jag bor nu. Krukmakargatan på Söder. MVH

Conny från Sweden Rock 2011

Söndagen den 12 juni 2011
Person / Västra Götalands län
Någon som känner Conny, en trevlig kille som jag träffade på Sweden Rock. Vet bara att han heter Conny och är från Norrbotten. Han hade väldigt trasiga jeans och en röd-rutig skjorta. Någon form av tuppkams frisyr. På hemvägen träffade jag honom på Frasses (en restaurang vid vägen). Han var väldigt trevlig så ja hoppas att någon känner till honom och hör av sig till mig! / Julia

HJÄLP HUNDEN CORIN HEM-HITTELÖN!!!

Lördagen den 11 juni 2011
Husdjur / Stockholms län
Min älskade hund Corin blev rädd och sprang bort från mig. Hon försvann från Trångsundstorget och är mycket skygg. Om du kan fånga henne får du hittelön men var försiktig eftersom jag inte vill skrämma henne från området. Har du sett henne så är all information värdefull.

Stulen yorksherterrier!

Fredagen den 10 juni 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 5000 kr
Den 8/6 runt 17.30-18 försvann vår lilla yorkerterrier timberland från birger jarlsgatan 6 i stockholm. Han var inne i butiken som jag jobbar i, vid försvinandet hade han med sig en liten vit nalle med ett rosa hjärta på. Han ler när han är glad, har en liten knorr på svansen,kortklipp och är mörk i hårbotten på huvudet. han är en okastrerad hane 9år gamal,men kan se lite valpig ut. NSälla hjälp oss att hitta honom! Hög hittelön !

Du otroligt snygga mörka tjej på T-banan!

Onsdagen den 8 juni 2011
Person / Stockholms län
Letar efter dig! Vi träffades på tunnelbanan idag (8/6) ca kl 14:30. Det var på gröna linjen och du åkte mot Hässelby. Jag klev av vid Rådmansgatan och då åkte du vidare. Vi stod båda upp i vagnen. Du hade uppvikta jeans, blus, handväska (marc jacobs?) och höll på med din mobiltelefon hela tiden. Strax innan Rådmansgatan satte du på lite rött läppstift. Du hade långt kolsvart hår, rätt lång, smal och otroligt snygg. Man såg din bh genom din blus. (och du hade väldigt vackert formade stora bröst..) Ågrar så att jag inte sa ngt, flirtade eller så...men man är ju feg på tuben och visste inte hur du skulle reagera.. OM du mot all förmodan ser detta så hör av dig! VILL så gärna träffas!

Långhårig liten Taxhane

Måndagen den 6 juni 2011
Husdjur / Jönköpings län
Bortsprungen från Skinnebo på kvällen torsdagen den 2 Juni. Lystrar till namnet Sixten. Svart med bruna tecken, ev lite vit målarfärg kvar bakom/på örat. Börjar få några grå hår på nosen.

Jag tänker på dig.........

Måndagen den 6 juni 2011
Person / Kalmar län
Jag söker efter killen med vit tröja och mörka byxor, mörkt långt hår och mörkbruna ögon. Lite längre än mig och du bar en väldigt tung väska. Vi möttes på Länssjukhuset i Kalmar 31 maj då jag visade dig vägen till ortopedmottagningen. Jag ångrar så att jag inte kollade namn och adress på din kallelse. Vill så gärna komma i kontakt med dig, Sedan våra ögon möttes kan jag inte sluta tänka på dig.........Jag är tjejen i vita personalkläder som visade dig vägen.

Vårdcentralen Värnhem Malmö 30/5

Lördagen den 4 juni 2011
Person / Skåne län
söker dig ÖREBROTJEJEN ANNA som va i väntrummet mellan 18:30 - 20:00, du va blond och hade ett par blå helt underbara ögon, du hade på dig jeans och ett vitt linne och hade en röd nikeväska, kan vara mellan 20-25 år 165 cm lång, hade mer än gärna velat lära känna dig mer

Hankatt svart vit

Onsdagen den 1 juni 2011
Husdjur / Västernorrlands län
Hej nu söker vi vår bondkatt som försvann ifrån vår gård i Nänsjö 260/Lunde han är en svart/vit katt han kommer om man ropar på honom han heter TURBO och han är JÄTTE kelig.. Om ni har sett honom eller hört något så hör gärna av er vårt hopp om att han lever börjar ta slut och det börjar bli allt svårare att klara av vardagen pga våran ÄLSKADE katt...

Kerstin med hunden Lisa.

Tisdagen den 31 maj 2011
Person / Stockholms län
Du bode industrig eller svarvarg på kungsholmen 1972-73.Vi var i bjökskärs skärgård 16/9 1973 natten när Gustav VI dog.Vill få kntackt .Eller uplysning om personen!

Bortsprungen Chinese Crested Powder Puff

Söndagen den 29 maj 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 2000 kr
Lördag kväll 28/05 kl 22:00 försvann våras kära Darky. Han är 4årigt kort klippt powder puff. Färg svart med vit på huvudet, bröst och tassar.

Annie från Sandviks Kvarn Öland

Lördagen den 28 maj 2011
Person / Jönköpings län
Hejsan ! Jag söker en annie från Vislanda, men vi jobbade på Öland en sommar på Sandviks Kvarn för snart 10 år sen, du har en syster som heter Ida... Ni hade en sommar stuga straxt utanför. Vi körde bil mitt i natten, blev tagna av polisen, jag hade då inget körkort... Efter sommaren kom du till Mjölby o hälsade på. Jag saknar dig jätte mycket, o önskar att vi kunde få kontakt igen !! // Maya

Lock till Aluminiumfälg

Tisdagen den 24 maj 2011
Föremål / Uppsala län

Hittelön: 200 kr
Jag söker 4 st Lock till aluminiumfälg enl. bild. det sitter som skydd för hjulskruvar och hjulnav. Locken ska helst ha SAABmärken i centrum.

Fyrhjuling av märket dinli

Torsdagen den 19 maj 2011
Föremål / Skåne län

Hittelön: 1000 kr
Hej! Hade inbrott i garaget natten mellan 16/5-17/5 i Bårslöv utanför Helsingborg. De stal min fyrhjuling + en uppsättning crossdäck på fälg. Den är av märket dinli och är en 450 cc, Svart med alufälgar. Det sitter scooterdäck fram på den vilket är lite ovanligt så den är lätt att känna igen! Tacksam för alla tips som kan få hem min kära leksak igen!