Hittade 1346 efterlysningar, visar 676 till 690

Norsk Lundehund försvunnen

Onsdagen den 3 augusti 2011
Husdjur / Kronobergs län

Hittelön: 500 kr
Norsk Lundehund, som heter Eskil, försvann den 27. juli från vårt hus mellem Västra Haghult og Boda, nära Markryd, Kronobergs len. Det är en manlig, vit og rödbrun med svarta markeringar Han är ca. 30-40 cm hög og går oftast inte till främlingar. Han försvann från vårt hus i Sverige men bor i Köpenhamn. Han är chipmærket på vänster sida av halsen - nr. 208210001023789.

hunden ozzy

Söndagen den 31 juli 2011
Husdjur / Stockholms län
en brun/vit kavaljer/king/charles/spanier

Ylva på Tylösand hotell 4-5 maj

Fredagen den 29 juli 2011
Person / Hallands län
Söker en tjej från Stockholm vid namn Ylva, som var på konferens på hotell Tylösand 4-5 maj. Vi träffades i baren, och sen pratades vi vid hela natten. Du var där med 2 vänninor. Hör gärna av dig. rocco_baloo@live.se

Friskis &Svettis Ringen 28/7 runt 11:30

Torsdagen den 28 juli 2011
Person / Stockholms län
Du tjej ganska lång med en allvarlig blick men lite flirtig blick med en vit tröja och svarta tights.Du tränade samma saker som jag. Löpbandet först sen lite rygg och armlyft sen ställde du dig på gångmaskinen.Jag "tappade" styret på spinningcykeln och svetades som tusan... Jag hade vit/svart tröja med svarta kortbyxor.Maila mig om du vill träffas igen

Sudden hankatt

Torsdagen den 28 juli 2011
Husdjur / Södermanlands län
SAKNAD Vår hankatt Sudden 1 år försvann från Flen- Vadsbro – Lunda torsdagen den 14/7. Han tillbringade sitt första sommarlov där. Nu är han djupt saknad av sin bror, tre barn och resten av familjen. Har ni sett honom så blir vi oerhört tacksamma om ni hör av er så vi vet var vi kan leta. Om ni rent av lyckas ta hand om honom så ger vi er hittelön. Maila på cissistrand@hotmail.com eller ring 070-7152077

Söker Ägaren!

Onsdagen den 27 juli 2011
Husdjur / Stockholms län
Kastrerad hane ej idmärkt varken med chipp eller öronmärkning. Har lyckats fånga in honom, i Tyresö (öringen) stora tovor i pälsen-nu nerrakad. Fin i huden under tovorna. Social & kelen Ring Yvonne för mer upplysning 0704008956

Cinderella 5-6/5 2011 Micke ! Jag vill träffa dej igen.

Tisdagen den 26 juli 2011
Person / Stockholms län
Micke ! Kontakta mig , jag och min vännina träffade dej i fun club. Vi dansade och pratade om bl.a amerikanska bilar , dragrace, dina vuxna söner,du arbetar med data.Lennart Grahn och Janne Önnerud stod för underhållningen av gamla goa låtar. Jag var ganska blyg men tyckte du var jättetrevlig. Tyvärr bytte vi inte telefonnummer. Jag vill gärna gå på date med dig. Vågar du ? Ta chansen ;) "Cinderalla"

Vem vet något om min Biologiska Pappa, och hans släkt.Ev halvsyskon!.

Tisdagen den 26 juli 2011
Person / Västernorrlands län
Vem är denne man.Fotot är tagit av sjömansprästen Nils Bååthe har fått kläm på att fotot är en grupp Sjöfolk i Bounes Aires, det är tagit i ett rosarie där, alla ev upplysningar emottages med största tacksamhet. Vänligen Anne. min mail :anneengel49@hotmail.com

Helgrå, skygg innekatt bortsprungen natten till fredag 22/7

Lördagen den 23 juli 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 500 kr
Min katt rymde hemifrån natten till fredag den 22/7 i Nacka området, om du sett henne så hör gärna av dig. Det är en helgrå innekatt och hon är väldigt skygg och hälsar sällan på främlingar. Hon borde svara till namnet peasly. Om du anat att du sett henne så hör av er. All hjälp uppskattas! Mvh Johannes

saknad ragdoll hane

Fredagen den 22 juli 2011
Husdjur / Stockholms län
våran katt Ozzy försvann från Trångsund i torsdags kväll den 14 juli , han är tre år och är en kastrerad blåmaskad colorpoint ragdoll , med en personlighet som en ragdoll, lugn och tillgiven , blir totalt avslappnad när man tar i honom älskar att vara med överallt och är som en blandning av katt/hund kontakta oss om ni skulle se honom eller lämna honom på ett katthem eller polisen , han är även chipmärkt ring 0762871690 7 0737833206 / 0735355120 087718374 mona.harju@gmail.com

Kvarnens uteservering, Fredagen 15/7-11

Tisdagen den 19 juli 2011
Person / Stockholms län
Du tjej/kvinna i långt mörkt hår som satt med 2-3 st. väninnor. Vart tog du vägen? Väntade på dig vid utgången men måste ha missat dig... har inte kunnat sluta tänka på dig... Är det någon som vet vem hon är???

Vit tik blandras golden försvunnen

Måndagen den 18 juli 2011
Husdjur / Hallands län
Lady försvann i Frösakull Halmstad den 17/7 .

Tjejen i Volvon

Fredagen den 15 juli 2011
Person / Norrbottens län
Fredagen den 15/7 körde hon en silvrig Volvo S60 genom Jokkmokk. Hon körde om mig och log och sen trampade hon ner gasen i botten, och jag hängde på en bit. Jag tog reg. numret men bilen stod på ett företag. BFC 840. Snälla hjälp mig att hitta den otroligt vackra tjej som körde bilen, tack!

Narkosläkaren Johan

Torsdagen den 14 juli 2011
Person / Västra Götalands län
Jag söker efter Johan, med ovanligt efternamn som jag för mitt liv inte kan komma ihåg. Han är runt 30, narkosläkare som jobbar/jobbat som stafettläkare i norge och Göteborg. Han har en son på 3-4 år och en mailadress som lyder typ marimerna eller nåt åt det hållet. Johan kommer från stockholm o har en pappa som är läkare och mamma pianist från Italien. Jag träffade dig/honom på nätet för ca ett år sedan o då gick du under namnet erik nånting och jag under snurran82. Jag vill VÄLDIGT GÄRNA komma i kontakt med dig igen! läser du eller vet du vem han är så snälla hör av er!

Gråbrun katt bortsprungen Huddinge

Torsdagen den 14 juli 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 2000 kr
Vår fina och rädda lilla katthona Saga har sprungit bort från Fullersta i Huddinge. Hon är gråbrun tigrerad med vit haka. Hon har inte halsband men är IDmärkt och registrerad på svenska kennelklubben. Snälla hjälp oss hitta henne! Hittelön om hon fångas in av er eller oss pga ert tips.