Hittade 1502 efterlysningar, visar 676 till 690

Barnparaply kvarglömt på tåg från Åstorp-Helsingborg 18/3

Söndagen den 8 april 2012
Föremål / Skåne län
Hej! Vi åkte tåg den 18/3 mellan Åstorp (13:40 - 14:03 ) Helsingborg (pågatåg) och sen vidare från HBG (14:12 - Lund...och det var då jag upptäckte att vi inte hade min dotters (6 år) paraply med! Hon blev helt förtvivlad!! Handtaget kan man trycka på, så lyser det! Olika djur/hundar på själva paraplyet (uppfällningsytan)! Skickade ett mail samma dag till www.hittagods.se men de har inte fått in det än! Så vart har det tagit vägen? Min tös saknar sitt paraply!! Titta er runtomkring... det kanske är där ute någonstans? Tack på förhand! Liten hittelön får du/ni som hittar det! Mvh Jeanette

jag man söker DIG vackra unga kvinna som var på tåget till Borlänge 3 april 2012

Tisdagen den 3 april 2012
Person / Dalarnas län
Jag är en man som fick ögonkontakt med dig mörkhåriga unga kvinna när vi skulle gå av i Hallsberg på kvällen 3 april. Sedan upptäckte vi varandra åter på tåget till Borlänge Falun. Du kom in i min kupé när jag talade och vi såg på varandra igen - du tvekade och vände tillbaka till din plats. Jag gick till bistron och försökte få ögonkontakt. Du tittade hastigt. När du gick av i Borlänge tittade vi mycket på varandra och log lite grand. Vi var visst blyga? Jag måste få träffa dig, vore så intressant att få talas vid. Hoppas du ser detta och hör av dig. Du har allt att vinna.

Connie från Puerto Galera

Fredagen den 30 mars 2012
Person / Skåne län
Du är en tjej från Filippinerna och vi träffades i Puerto Galera 1990 när jag var där för att ta dykcertifikat. Jag heter Karl och hade en grön skjorta när vi träffades. Hörde av en slump att du nu bor i Sverige, kanske i Smålands stenar. Jag har aldrig glömt dig och vill gärna ha kontakt med dig igen. Hör av dig!!

Lång manlig Thailandresenär 21/2 2012 /Arlanda

Torsdagen den 29 mars 2012
Person / Stockholms län
Söker dig lång mörk man som reste från Bangkok 21/2 med Fritidsresors flight TOM 463 Vi landade på Arlanda vid 19-tiden. jag tror att du reste ensam. jag (blond kvinna) satt några rader snett bakom dig. Vi stod bedvid varandra vid bagagebandet ett tag också.Tror att du hade jeans och mörk tröja. Vill gärna komma i kontakt med dig .

Birka Paradise dec 08 el 09

Tisdagen den 27 mars 2012
Person / Västmanlands län
Du kom från sala tror jag vi åkte samma buss hemmåt, vi var ett gäng som kom från säter vi pratade en hel del efter vägen,vi har dansat flera gånger senare både i borlänge-hedemora-skulltuna o några fler platser, det stämmer väldigt fint när vi dansar,vore kul få kontakt med dej,länge sedan vi dansat nu,du var stor fan av Bhonus tror jag

saknar dej anne

Söndagen den 25 mars 2012
Person / Jämtlands län
ja letar efter en tjej ja pratat me över sms vi fick jättebra kontakt o ja tror att hon kan vara den rätta! hon heter anne o har brunt hår o gröna ögon hon bor nånstans runt östersund lite lite att gå på kanske men ja kan tillägga att hon har en hörselskada hör av er till portrait_of_the_dead@hotmail.com om ni har nån aning..har inte hört av henne på en månad ungefär o ja börjar bli orolig att hon kanske inte ens lever!

Vacker tjej på ICA kvantum, Frölunda

Torsdagen den 22 mars 2012
Person / Västra Götalands län
22 mars klockan 13:30. Våra blickar möttes flera gånger både utanför och inne i affären. Du körde en Peugeot 206. Tänker på dig... :-)

Thomas king creol

Måndagen den 19 mars 2012
Person / Stockholms län
hej vi två träffades för cirka 25 år sen om du ser detta så kan väl du höra av dig kram Ann

Sergul

Fredagen den 16 mars 2012
Person / Västra Götalands län
Hej, jag letar efter en vän som heter sergul du gick i burgårdens gymnasium du tog studenten 2008 vi gick på balen tillsammans. Om jag är din tunisika tjej kompis om du kommer i håg mig du var tillsammans med en svensk kille som bor i Jönköping han använde balsam på sitt krulliga hår för att borsta ut det. Din pappa bor i hjällbo. Du har två syskon. Du skulle plugga till sjukköterska.

Silja Galaxy 10/3...

Tisdagen den 13 mars 2012
Person / Västmanlands län
du och din kompis satt med mig o min kompis i "rökbaren", din kompis..Kjelle tror jag han hette, var en jäkel på att trolla för oss med 20-kronors sedeln :) såg inte till dig dan efter sen...vill gärna träffa dig igen! :)

Blond tjej sökes! Vit t-shirt med svarta ränder och korta jeansshorts...

Måndagen den 12 mars 2012
Person / Stockholms län
Jag söker en tjej från juni förra sommaren, mellan 5e juni till 9e juni, de var under studenten iallafall.. Jag satt på en låda exakt utanför spelslussen och jag hade en ljusblå puma tröja och ljus tvättade jeans och så hade jag blå/vita björn borg skor och så hade jag solblekt hårt, lite sne! Hon gick förbi mig och log åt mig och sen gick jag förbi henne vid en handelsbank automat runt alldeles runt hörnet av ''spelslussen'' och vi fick ögonkontakt igen... låter det bekant så snälla hör av dig! kan förklara mer om du är osäker, hör av dig bara.

"Göteborg-Skagen 1963"

Måndagen den 12 mars 2012
Person / Västra Götalands län
Söker uppgifter runt Ove Karlsson som ska ha jobbat på "festbåt" mellan Göteborg och Skagen som croupier. Detta ska ha varit någon gång 1963. Han var tillsammans med en tjej som jobbade på Lillhagens sjukhus och bodde i närheten, Ove kallades för Blacken och kom från norra kalmar län. Alla uppgifter med anknytning till detta är av intresse.

söker min försvunna bror

Måndagen den 12 mars 2012
Person / Värmlands län
söker min bror som försvann den 5 agusti 2011 när han var ute på sjön med sinna kompisar med sin båt ! enligt vännerna ska han ha ramlat i sjön, sjön de va ute på heter kyrkviken och ligger i arvika, värmland , men han är dock inte funnen än , går en massa rykten om att han ska dragit i väg men vet inte vad a ska tro ! hör av er om ni har sett honom eller vet något skulle bli jätte glad för information och om någon har set honom eller vet var han är, det har varit lik hundar och kusstbevakning plus att min pappa har varit ute och letat , men ingen har lyckats hitta honom snälla hör av er om ni vet något tacksam för alla tipps , jag och min familj lever i en stor sorg och vill gärna veta va som hänt och var han finns!

Upphittad katt

Måndagen den 12 mars 2012
Husdjur / Stockholms län
Svartvit hankatt öronmärkt, fin i pälsen och trevlig men pipig. Upphittad vid zinkensdamm i Stockholm. Verkar mycket vilsen. V.g. ring snarast, måste annars överlämna till polisen då den var på väg ut på ringvägen... Mvh Angelica

FOXTERRIER i SIGTUNA BORTA!

Fredagen den 9 mars 2012
Husdjur / Stockholms län
Vår 1-årige Rimbo är borta sen 3 mars. sprang iväg från TORSBORG norr om Sigtuna. den kan ha gått över isen så den kan var vid skokloster eller kanske rent av i Uppsala