Hittade 1483 efterlysningar, visar 676 till 690

King Creol

Torsdagen den 9 februari 2012
Person / Stockholms län
Vi träffades på King Creol för 22 år sen sen så gick vi på bio sen så fota vi oss på T centralen hör av dig om du ser detta

Rörläggare

Torsdagen den 9 februari 2012
Person / Skåne län
Söker Lennart Andersson Kulladal Malmö Föräldrar heter Maja och Ove Andersson 1959 var vårat sista möte. Hur blev livet sedan undrar Marianne

Mn far är försvunnen

Onsdagen den 8 februari 2012
Person / Stockholms län
Miklos Sandor Kovacs är min far som jag letat efter i över 10 år. Miklos Sandor Kovacs föddes i staden Újfehértó eller i staden Nyireghaza som ligger i Ungern. HAN FÖDDES 29/6 1937 Hans mammas namn var Juliana Cgidlik/Schwazrtz. 1956 flydde min far från oroligheterna i landet. Han hamnade i ett uppsamlingsläger i Österrike. Där träffade han sin första fru och de fick 2 döttrar och en son. Av Röda korset fick de välja på 3 länder som de kunde flytta till.De valde Sverige, där de först hamnade i Malmö, Limmared, Göteborg och sedan Borås. Min far arbetade på glasbruket i Limmared & på SJ som servitör, där han träffade min mor. 1966 flyttade min far till Stockholm och min mor födde en son (mig). 1970 så flyttade Miklos från Sverige. I skattemyndighetens register finns uppgiften om att han flyttade tillbaka till Ungern. Men jag har fått uppgifter att han flyttade till Italien. Det finns obekräftade rykten om att han har en bror i Australien eller Kanada. Längre än så har jag inte kommit i mitt letande. Jag behöver hjälp! Ni kan hjälpa mig genom att sprida denna blogg via era hemsidor, bloggar & Facebook. http://missingfather.wordpress.com/ Någon måste ha sett honom någonstans. Med vänlig hälsning Krister

Silja Galaxy

Tisdagen den 7 februari 2012
Person / Stockholms län
Det här känns lönlöst men du Johan som åkte på kryssning fredag 3 februari. Jag heter Lena och vi dansade och hade jättekul. Skulle vilja prata med dig igen.

2 RÖDA LÅNGHÅRSTAXAR

Tisdagen den 7 februari 2012
Husdjur / Skåne län
Mian 2 taxflickor försvann hemifrån Årsjö c:a 1 mil norr om Ystad den 31 januari och har idag 2 februari inte hittats ännu och inte blivit sedda av någon, så vitt jag vet. Den äldsta tiken är mkt reserverad och hennes 7 månaders dotter gör som sin mamma när inte jag är med. Tacksam för minst lilla tips som kan leda till att de hittas. Ring mig dygnet runt eller kontakta Polisen.

Golden Hits 14/1-2012

Tisdagen den 7 februari 2012
Person / Stockholms län
Du mörkhåriga kille i svart/mörkgrå/mörkblå skjorta född 1980 (1981?) bosatt vid Gärdet, men kom från nånstans strax utanför Sthlm. Du var där med din långa (190+cm) blonda kompis. Jag skulle hitta dig på Facebook, men lyckades dessvärre glömma bort ditt namn.... Jag tjatade om att du hette nåt med "Wester" i efternamn, men minns inte om du faktiskt gjorde det? Du visade din facebooksida precis innan jag hoppade in i taxin och din omslagsbild hade en hel del gult i sig! Eftersom jag har sambo kan jag inte skriva nåt om mig själv, men om du minns vad jag heter så kontakta mig gärna....kan inte sluta tänka på dig! Varför gav jag dig bara inte mitt nr? (efterklok)

Du på T-bananan mellan Farsta - Gullmarsplan 5/2 vid 11.00-tiden !!!

Måndagen den 6 februari 2012
Person / Stockholms län
Du trevliga man som klev på vid Farsta station och åkte till Gullmarsplan söndagen den 5/2 kl.11.00. Du diskuterade butikslöner osv med mig. Jag hade en liten hund i väska. Hör gärna av dig så kan vi fortsätta våran trevliga diskussion ;-)

Debaser Slussen 3/2-2012

Lördagen den 4 februari 2012
Person / Stockholms län
Du hade långt hår i rastaflätor och en sweatshirt i tvådelade färger, du gick innan jag hann säga hej. Hör gärna av dig :) Anna

5ans spårvagn

Fredagen den 3 februari 2012
Person / Västra Götalands län
du satte dig andra sidan på 5ans spårvagn mot biskop idag strax efter kl. 16 vi tittade på varandra och när jag hoppade av gav du vackert smile :) kontakta mig isf du läser detta!! <3

Thomas

Fredagen den 3 februari 2012
Person / Stockholms län
Träffade dig på KIng creol för 23 år sen Vi fota oss på Tcentralen sen sen gick vi på bio om du ser detta hör av dig till mig Ann

Margareta? Maggan?

Fredagen den 3 februari 2012
Person / Uppsala län
Som arbetade i Scandecor under 70-80 talet. Du bodde i Ferlinsgatan förut?

Hur blev livet?

Onsdagen den 1 februari 2012
Person / Skåne län
Söker Lennart Andersson Kulladal föräldrar var maja och Ove Andersson vi träffades sist 1959 Hur blev det senare? Undrar Marianne (Jönsson)

papilon kille försvunnen

Tisdagen den 31 januari 2012
Husdjur / Östergötlands län

Hittelön: 500 kr
våran picasso ras papilon 13 år försvan från vånga balderum östergötland den 29-1-2012 omkr kl 13,00 , kan irra omkring i trakterna vånga - balderum , tolskepp , med omnejd åt skärblacka . samt åt finspångshållet , alla bra som mindre bra upplysningar tas tacksamt emot , då vi saknar vår kille väldigt mkt , han hör ngt dåligt , lysnar till namnet picasso , kan vara ngt skygg , vit med svarta tecken , långhårig , mkt snäll hund , ej agresiv eller dylikt , bara man tar det i hans egen takt ,

HJÄLP!!

Måndagen den 30 januari 2012
Husdjur / Stockholms län
Jack Russel terrier hane försvunnen sedan 31/12 Bor egentligen i Mora i Dalarna men var på besök i Nykvarn utanför Södertälje då Goliat Lukta upp nått gott.Ber om all hjälp som finns, nämn det på face book för ex om du bor i närheten.finns annonser och plancher ute klipp ut och sätt upp på ica eller djuraffärer.Jag känner med er alla där ute som mist eran bästa vän, det vet jag att jag har gjort. Ann-Louise 070-216 14 36

Tjej inne i Nordstan! Please!!!

Lördagen den 28 januari 2012
Person / Västra Götalands län
Jag söker en tjej med ljust hår som var i nordstan den 5 jan runt 4, 5 eller6, som gick in på Cubus med en kompis och såg en tjej gå ut som hade brunt hår(de tittade på varandra) .. någon??? ljust hår tjej