Hittade 1512 efterlysningar, visar 676 till 690

TIMBERLAND VÄSKA MILITÄRGRÖN

Onsdagen den 18 april 2012
Föremål / Skåne län
Söker efter min favorit väska. Ligger den och skräpar hemma hos dig, så snälla hör av dig! :)

Brev från Arlanda till trollhättan

Onsdagen den 18 april 2012
Föremål / Stockholms län
Postade ett brev på terminal 4 Arlanda den 23 mars. Ett vitt A4 kuvert till Lotta Nilsson golden air Vänersborgs flygplats Trollhättan och avs Josefina Molin östgärdegatan 21 840 92 Vemdalen.

Vitt garn Tiffany

Måndagen den 16 april 2012
Föremål / Stockholms län

Hittelön: 50 kr
Har någon kvar vitt garn av märket Tiffany? Ett nystan skulle räcka.

Engströms livs lör 14/4

Lördagen den 14 april 2012
Person / Stockholms län
Du kille/Man i orangeaktig täckjacka med fantastiska ögon och leende. Vi stod bredvid varandra i kassakön (jag hade svart mössa och kappa), vi tittade på varandra och fick kontakt. Du missade mig utanför då jag stod och tog ut pengar. Vill träffa dig :)

kryssning Riga 6/4 Libaneskille bosatt i Stockholm !!

Lördagen den 14 april 2012
Person / Stockholms län
Jag efterlyser en Libanesisk kille jag träffade på kryssning till Riga 6/4, Du var där med en vän från Dubai och ni skulle bara åka till Riga och inte ta båten tillbaks fören måndag om jag inte har fel.Jag var där med min bror och två kompisar, vi pratade en hel del allihopa innan vi gick till din hytt och drack vin och pratade massor. Sen på morgonen så sa vi hejdå utan att byta nr ( mitt fel ). Kan inte sluta tänka på dig och blir knäpp av tanken att aldrig få se dig igen !!!!! Sen möttes vi i Riga då vi bara sa hej och jag var så dum när jag fick chansen igen att ta ditt nr så gjorde jag inte det ! Snälla någon om ni känner denna kille och vet att han va till Riga visa han detta då. Jag måste bara få se dig igen !!

Sommarpojk

Onsdagen den 11 april 2012
Person / Stockholms län
Söker Tomas Fisher som var hos oss på sommrarna tidigt -80 tal.Du kommer från Märstad och har en finsk mamma Marja-Lisa (tror jag)och en Italiensk pappa.Din mamma jobbade som flygvärdinna och fick även tvilling-brorsor Hoppas någon känner Tomas född -67.Skulle vara roligt och träffas!!

Amerikansk Cockerspaniel bortsprungen i Leksand

Onsdagen den 11 april 2012
Husdjur / Dalarnas län
Chippen, en svart Amerikansk cockerspaniel försvann från vår gård i Lima i Leksand vid 10-tiden den 9 april. Han är tre år och ganska skygg och rädd för okända människor, särskilt män. Snälla, håll utik efter honom i Leksandsområdet! Vi vill så gärna ha hem honom.

Leksand-Rögle 24/3

Tisdagen den 10 april 2012
Person / Dalarnas län
Du satt på sektion A9 rad 1 och hade två barn och en "farfar" med dig! Jag tror du har någonting som är mitt...

Mörkhårig man som var på Takidas konsert i Åre 22 mars

Tisdagen den 10 april 2012
Person / Jämtlands län
Du man med kort, mörkt hår, ca 30-35 år, i vit t-shirt, jeans och ljusa boots var på Takidas konsert på Bygget i Åre 22 mars tillsammans med två kompisar (tror jag). Vi fick ögonkontakt några gånger och stod bredvid varandra under spelningen. 24 mars såg vi varandra igen vid frukosten på Holiday Club och hade lång ögonkontakt. Du hade på dig en blå mössa. Jag, mörkhårig kvinna, vill gärna få kontakt med dig.

Du man som var på RICHE Stockholm påskafton 7/4

Måndagen den 9 april 2012
Person / Stockholms län
Du var tillsammans med din kompis på Riche påskafton 7/4 och satt till vänster när man kommer in genom entrén. Vi tittade på varandra flera gånger och till slut kom jag fram och presenterade mig men gick sedan (blont hår i hästsvans och puderrosa kavaj).. Jag ville ju föreslå en kaffe eller middag men vågade inte riktigt :) Hoppas du hittar denna annons för jag vill ha kontakt!

Barnparaply kvarglömt på tåg från Åstorp-Helsingborg 18/3

Söndagen den 8 april 2012
Föremål / Skåne län
Hej! Vi åkte tåg den 18/3 mellan Åstorp (13:40 - 14:03 ) Helsingborg (pågatåg) och sen vidare från HBG (14:12 - Lund...och det var då jag upptäckte att vi inte hade min dotters (6 år) paraply med! Hon blev helt förtvivlad!! Handtaget kan man trycka på, så lyser det! Olika djur/hundar på själva paraplyet (uppfällningsytan)! Skickade ett mail samma dag till www.hittagods.se men de har inte fått in det än! Så vart har det tagit vägen? Min tös saknar sitt paraply!! Titta er runtomkring... det kanske är där ute någonstans? Tack på förhand! Liten hittelön får du/ni som hittar det! Mvh Jeanette

jag man söker DIG vackra unga kvinna som var på tåget till Borlänge 3 april 2012

Tisdagen den 3 april 2012
Person / Dalarnas län
Jag är en man som fick ögonkontakt med dig mörkhåriga unga kvinna när vi skulle gå av i Hallsberg på kvällen 3 april. Sedan upptäckte vi varandra åter på tåget till Borlänge Falun. Du kom in i min kupé när jag talade och vi såg på varandra igen - du tvekade och vände tillbaka till din plats. Jag gick till bistron och försökte få ögonkontakt. Du tittade hastigt. När du gick av i Borlänge tittade vi mycket på varandra och log lite grand. Vi var visst blyga? Jag måste få träffa dig, vore så intressant att få talas vid. Hoppas du ser detta och hör av dig. Du har allt att vinna.

Connie från Puerto Galera

Fredagen den 30 mars 2012
Person / Skåne län
Du är en tjej från Filippinerna och vi träffades i Puerto Galera 1990 när jag var där för att ta dykcertifikat. Jag heter Karl och hade en grön skjorta när vi träffades. Hörde av en slump att du nu bor i Sverige, kanske i Smålands stenar. Jag har aldrig glömt dig och vill gärna ha kontakt med dig igen. Hör av dig!!

Lång manlig Thailandresenär 21/2 2012 /Arlanda

Torsdagen den 29 mars 2012
Person / Stockholms län
Söker dig lång mörk man som reste från Bangkok 21/2 med Fritidsresors flight TOM 463 Vi landade på Arlanda vid 19-tiden. jag tror att du reste ensam. jag (blond kvinna) satt några rader snett bakom dig. Vi stod bedvid varandra vid bagagebandet ett tag också.Tror att du hade jeans och mörk tröja. Vill gärna komma i kontakt med dig .

Birka Paradise dec 08 el 09

Tisdagen den 27 mars 2012
Person / Västmanlands län
Du kom från sala tror jag vi åkte samma buss hemmåt, vi var ett gäng som kom från säter vi pratade en hel del efter vägen,vi har dansat flera gånger senare både i borlänge-hedemora-skulltuna o några fler platser, det stämmer väldigt fint när vi dansar,vore kul få kontakt med dej,länge sedan vi dansat nu,du var stor fan av Bhonus tror jag