Hittade 1517 efterlysningar, visar 586 till 600

Tatuerad Stefan

Fredagen den 14 september 2012
Person / Stockholms län
Letar efter en man som jag träffade på Golden Hits för ett antal år sen. Han är född 1970, har tatuerat en prick på låret av misstag ; ) , sin dotters namn tatuerat på armen, som jag tror är Elvira. Mörkt hår. Hoppas du eller nån av dina vänner känner igen dig på beskrivningen ; )

Tjejen från stranden på Rhodos.

Måndagen den 10 september 2012
Person / Västra Götalands län
Såg dig på Rhodos 3 dagar i rad v.36. Du hade mörkt hår och en svart bikini. Din kompis hade en röd bikini och var blond med en tatuering på vänster ben. Tror att du bodde på aquarium hotellet. Hör gärna av dig :)

Tappad kontakt med kvinna på 50-talet i Skara

Måndagen den 10 september 2012
Person / Västra Götalands län
Hon jobbade på Rekord Verken i Öttum

på buss 70 till Norrköping

Torsdagen den 6 september 2012
Person / Östergötlands län
Hej Du som åkte med linje 70 i våras och som gav mig en lapp med ditt förnamn och telefonnummer, såg bara ryggen av dig så jag är nyfiken på vem du är för jag har lyckats slarva bort din lapp Så jag hoppas du vågar ge dig tillkänna på något sätt igen för jagfinns kvar där du hittade mig

Radioman kristen arbetade på onefm.se 2010, 22-02

Onsdagen den 5 september 2012
Person / Jämtlands län
Lystring !!!!! Jag sitter i ett ytterst viktigt ärende som kommer upp i rätten troligtvis  Söker den man som arbetade på onefm .se Östersund, nattetid 22-02. Han är kristen och har en mörk röst. Behöver komma i kontakt med honom snarast då jag har viktig info som gäller både honom och mig. Jag går att nå via telefon : 0702100136, alt lämna din adress och telefon på sivanto.se i gästboken. Tredje alternativet kan vara att du besöker mun blogg och lämnar ett meddelande i en kommentar där. Tacksam ... /Sivan Siv Boström

innekatt kommit bort

Söndagen den 2 september 2012
Husdjur / Östergötlands län

Hittelön: 500 kr
Olga kastrerad honkatt har kommit bort.Se bild.Vita tassar grå vit beige päls.Inte van att vara utomhus alltid varit inomhuskatt.

Hjälp mig få denna man identifierad!

Torsdagen den 30 augusti 2012
Person / Västra Götalands län
Hej! Hittade detta foto i mitt adoptiv föräldra hem, mannen är efter mycket forskning, en av en stor grupp sjömän, på visit i en park i Argentina som heter El Rosedahl, snälla ni som känner denna man skulle bli mycket glad om ni tar kontakt med mig via efterlysningen, jag har egna gissningar på mannens identitet, men vet inte säkert, för mej skulle det bytyda allt, och min högsta önskan i livet, så hör av er , ni som vet!

rödhårig kille från borås..

Torsdagen den 30 augusti 2012
Person / Västra Götalands län
Du var i Köpenhamn med dina polare och din syster.. Vi satt vid samma bord en stund och där var definitivt något.. Vem är du?!..vill jag fråga dig med.

Bortsprungen hankatt

Onsdagen den 29 augusti 2012
Husdjur / Värmlands län

Hittelön: 500 kr
Arne slet sig ur selen den 24 juni och försvann. Jag är förtvivlad! Han var ny i Hagfors. Arne kan vara på vandring mot Stockholm eller Norrköping. Arne är kastrerad, idmärkt i örat; 0655N. Vackert tigrerad. Stor.Kraftig när han försvann. Jag kan bara hoppas att någon ser Arne!

Söker en tjej som reste till Turkiet från Malmö lördag den 28 Juli

Måndagen den 27 augusti 2012
Person / Skåne län
Fick syn på dig när jag reste till Turkiet (Side) 28Juli från Malmö 16,30 Dk307,våra blickar möttes hastigt när vi hade landat i Antalya. Jag blev förtjust i dig direkt! På hemresan såg jag dig igen,du satt ungefär på rad nr 5 i planet.landade kl 00,45 5/8 Dk308. Du reste med din mamma eller någon annan. Har varit kontakt med flygbolaget och de visste vad du heter men de får Inte lämna ut något namn. Så det är att leta efter en nål i en Höstack.. Den som jag söker är en Normalbyggd tjej,1,70-1,75cm lång cendré,blond färgat hår.. från Skåne,Halland,Blekinge? Hade något svart linne eller tröja och mörka skjorts på dig när jag såg dig i väskhallen. Skulle jättegärna få kontakt med dig! kanske det finns vänner och bekanta som vet vem jag söker. Hoppas på lycka!

Du unga killen med lång häst svans!

Söndagen den 26 augusti 2012
Person / Västra Götalands län
Jag var i uniformen och du kom med godis påse i handen till hpl skf mot Bergsjön och det var innan kl 21! Du ville få kontakt med mig men jag var lite avvisande! Vi steg av vid runstavsgatan! Hoppas du läser detta! Hör av dig!

Viking line 14.8.

Torsdagen den 23 augusti 2012
Person / Stockholms län
Hei Sinä vaalea enkeli Laura?, jonka tapasin mentaalimatkallani. Olin liian lumoutunut keskustelustamme ja ihanista silmistäsi, jotta olisin rekistörlöinyt sukunimesi, työpaikkasi... Tiedän vain sen, että olit matkalla suomeen tapaamaan parikymppistä tytärtäsi, miehesi on insinööri, itse työskentelet kaupallisella alalla vienti-tuonti? ja olet asunut ruotsissa 20 vuotta. Haluaisin todella jatkaa keskustelua, en saa sinua mielestäni. Auttakaa, jos tiedätte kenestä kyse ! Tack

Virkbok

Onsdagen den 22 augusti 2012
Föremål / Östergötlands län
Söker: Virkboken Virktekniker och virkmönster med utförliga steg för steg bilder. ICA Förlaget.

Akut Boende!! Snälla!!

Tisdagen den 21 augusti 2012
Person / Stockholms län
Hej mitt namn är Johnny Arstrand och är 27År. Jag är en glad skötsam person och har precis separerat med min familj och behöver en lägenhet Akut!! där jag kan ha min son på 1,8 månader! ibland. Jag är fastanställd sedan 2007 på Iss som klottersanerare och har en ordnad ekonomi. Snälla Hjälp!! Mvh Johnny

Gröna Lund

Söndagen den 19 augusti 2012
Person / Stockholms län
Våra blickar möttes flera gånger i kön till Vilda Musen. Vi talades kort vid två tillfällen. Du stod bakom mig i kön. Jag hade en liten kille med mig. Jag hade mörkt kort hår. Du brunhårig ca 40 års åldern. Hör gärna av dig, vill träffa dig