Hittade 1523 efterlysningar, visar 586 till 600

Fina ögon på Skopunkten i Skövde

Lördagen den 22 september 2012
Person / Västra Götalands län
Du fina man med de snälla ögonen som var på Skopunkten på Elins esplanad lör fm den 22/9 -12, om du ser detta - hör av dig! Du vet nog vem du är om du läser detta. Våra blickar möttes ett flertal ggr vid barnskohyllan och jag kunde inte släppa tanken på dig sen.

Bortsprungen jämthund

Lördagen den 22 september 2012
Husdjur / Västernorrlands län
Vår Jämthundshane Ruff på 1 år försvann för oss onsdag 19 september i trakterna kring StorHullsjön, Stöde (Holm) i Västernorrland. Han ser ut som en typisk jämthund o är snäll o social. Eftersom han är jakthund kan han vara miltals ifrån platsen han försvann från så alla tips välkomnas. Han bär inget halsband men är chippad. Kontakta Nordvall 070-587 28 24 eller Polisen 11414.

Hund Bortsprungen

Fredagen den 21 september 2012
Husdjur / Västra Götalands län

Hittelön: 5000 kr
En valp tik på 11 månader sprang ifrån oss den 9 september 2012 i vänersborg hon sprang från poppelvägen hon är vit med svarta fläckar på hon är liten i storleken och väldigt nyfiken av sig .

Killarna från Cinderellakryssning 15-16 September

Onsdagen den 19 september 2012
Person / Stockholms län
Ni två underbara killar från Ekerö ( Johan och Fredrik) som vi träffade på kryssningen, Skulle vara så himla kul o få kontakt med er

Arabiska kille i flemingsberg centrum.

Tisdagen den 18 september 2012
Person / Stockholms län
Jag är den mörka tjejen med keps och grön jacka. Vi kunde inte slita blickarna ifrån varandra inne i matbutiken VI idag. Du gick in i studentlägenheterna då jag gick förbi och då fick vi ögonkontakt igen. Du var så himla fin!!! Vi har sett varandra en gång för några månader sen, då var det samma sak. Hoppas du ser detta, chansar bara. Hör av dig :)

Mörkhyad tjej på gröna linjen

Måndagen den 17 september 2012
Person / Stockholms län
Hej! Du stod på tuben mot Hagsätra och gick av i gamla stan för att byta. Du hade vit tröja, svarta byxor, långt mörkt hår och helt otroligt vacker! Detta var idag ca kl 09:40. Hör av dig;-) Stefan

Tatuerad Stefan

Fredagen den 14 september 2012
Person / Stockholms län
Letar efter en man som jag träffade på Golden Hits för ett antal år sen. Han är född 1970, har tatuerat en prick på låret av misstag ; ) , sin dotters namn tatuerat på armen, som jag tror är Elvira. Mörkt hår. Hoppas du eller nån av dina vänner känner igen dig på beskrivningen ; )

Tjejen från stranden på Rhodos.

Måndagen den 10 september 2012
Person / Västra Götalands län
Såg dig på Rhodos 3 dagar i rad v.36. Du hade mörkt hår och en svart bikini. Din kompis hade en röd bikini och var blond med en tatuering på vänster ben. Tror att du bodde på aquarium hotellet. Hör gärna av dig :)

Tappad kontakt med kvinna på 50-talet i Skara

Måndagen den 10 september 2012
Person / Västra Götalands län
Hon jobbade på Rekord Verken i Öttum

på buss 70 till Norrköping

Torsdagen den 6 september 2012
Person / Östergötlands län
Hej Du som åkte med linje 70 i våras och som gav mig en lapp med ditt förnamn och telefonnummer, såg bara ryggen av dig så jag är nyfiken på vem du är för jag har lyckats slarva bort din lapp Så jag hoppas du vågar ge dig tillkänna på något sätt igen för jagfinns kvar där du hittade mig

Radioman kristen arbetade på onefm.se 2010, 22-02

Onsdagen den 5 september 2012
Person / Jämtlands län
Lystring !!!!! Jag sitter i ett ytterst viktigt ärende som kommer upp i rätten troligtvis  Söker den man som arbetade på onefm .se Östersund, nattetid 22-02. Han är kristen och har en mörk röst. Behöver komma i kontakt med honom snarast då jag har viktig info som gäller både honom och mig. Jag går att nå via telefon : 0702100136, alt lämna din adress och telefon på sivanto.se i gästboken. Tredje alternativet kan vara att du besöker mun blogg och lämnar ett meddelande i en kommentar där. Tacksam ... /Sivan Siv Boström

innekatt kommit bort

Söndagen den 2 september 2012
Husdjur / Östergötlands län

Hittelön: 500 kr
Olga kastrerad honkatt har kommit bort.Se bild.Vita tassar grå vit beige päls.Inte van att vara utomhus alltid varit inomhuskatt.

Hjälp mig få denna man identifierad!

Torsdagen den 30 augusti 2012
Person / Västra Götalands län
Hej! Hittade detta foto i mitt adoptiv föräldra hem, mannen är efter mycket forskning, en av en stor grupp sjömän, på visit i en park i Argentina som heter El Rosedahl, snälla ni som känner denna man skulle bli mycket glad om ni tar kontakt med mig via efterlysningen, jag har egna gissningar på mannens identitet, men vet inte säkert, för mej skulle det bytyda allt, och min högsta önskan i livet, så hör av er , ni som vet!

rödhårig kille från borås..

Torsdagen den 30 augusti 2012
Person / Västra Götalands län
Du var i Köpenhamn med dina polare och din syster.. Vi satt vid samma bord en stund och där var definitivt något.. Vem är du?!..vill jag fråga dig med.

Bortsprungen hankatt

Onsdagen den 29 augusti 2012
Husdjur / Värmlands län

Hittelön: 500 kr
Arne slet sig ur selen den 24 juni och försvann. Jag är förtvivlad! Han var ny i Hagfors. Arne kan vara på vandring mot Stockholm eller Norrköping. Arne är kastrerad, idmärkt i örat; 0655N. Vackert tigrerad. Stor.Kraftig när han försvann. Jag kan bara hoppas att någon ser Arne!