Hittade 1312 efterlysningar, visar 586 till 600

Upphittad sköldpaddsfärgad Katt i Vallentuna

Tisdagen den 20 september 2011
Husdjur / Stockholms län
Har hållit till ett tag i buskarna på Fornminnesvägen 20. Är väldigt kelen, frusen och hungrig och ville därför följa med in. Finns nu i Upplands Väsby men längtar hem då hon inte trivs med vår hund och katt.

Madelene(Blond tjej 27 år) på Baltic Queen???

Måndagen den 19 september 2011
Person / Västernorrlands län
Hej!! Jag träffade en tjej färjan till Tallinn fredagen den 16 september. Färjan hette Baltic Queen, och vi träffades på nattklubben på högsta deck. Jag fick bara förnamnet till henne och hennes ålder, och jag blev så fäst vid henne, att jag nu verkligen måste få kontakt, så hoppas att du tänker som mej och går in på den här sidan! Tack för en trevlig kväll:) MVH/Christopher..

katt bortsprungen hemifrån.

Måndagen den 19 september 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 500 kr
jag saknar min katt Winky en ragdoll-perserkatt 9 år.han har varit borta 1 vecka ,,,och han har aldrig varit ute förut. Hans kännetecken är blåa stora ögon, och tjock vit päls, med silver gråa tassar och svans.

söker ett tjejgäng som var på kryssning till Åbo 9 september!

Fredagen den 16 september 2011
Person / Stockholms län
en av er pluggade till undersköterska och spelade innebandy!

Gittan

Onsdagen den 14 september 2011
Person / Stockholms län
Hej är det någon som känner igen detta namn? Gittan Lundberg som ogift. Hon bodde i Sunbyberg i Stockholm och hennes man hade en bensinmack Caltex vid tiden 69-76? Hittade ett fotografi på dej och började fundera vart du tog vägen. Skulle jätte gärna vilja få tag på dej. Hälsningar Yvonne

Karlaplan-Alby

Onsdagen den 14 september 2011
Person / Stockholms län
Jag söker tjejen som jobbade eller studerade i Karlaplan förra året 2010 och kanske fortfarande ,,! Brukar hon ta tunnel,B från Karlaplan några minuter över 18,00, Hon är säkert mellan 25-29 / år , troligen hon är turkisk , Någon som känner henne eller har någon information ? Tack / Mvh / Maria

söker 26-27 årig stockholmare på close-up båten 8sep med Ninja turtles tatuering

Måndagen den 12 september 2011
Person / Stockholms län
Du hade teenage mutan ninja turtles tatuering på benet och svart uttöjnings ringar på varsida öronen. Jag följde med dig och dina jobbarkompisar till eran hytt och dagen efter gick vi till pianobaren och där skiljdes vi utan ett hejdå.. skulle vara trevligt om du hör av dig!

Du otroligt snygga mörka tjej på T-banan!

Måndagen den 12 september 2011
Person / Stockholms län
Du otroligt snygga mörka tjej på T-banan! Letar efter dig! Vi träffades på tunnelbanan idag (8/6) ca kl 14:30. Det var på gröna linjen och du åkte mot Hässelby. Jag klev av vid Rådmansgatan och då åkte du vidare. Vi stod båda upp i vagnen. Du hade uppvikta jeans, blus, handväska (marc jacobs?) och höll på med din mobiltelefon hela tiden. Strax innan Rådmansgatan satte du på lite rött läppstift. Du hade långt kolsvart hår, rätt lång, smal och otroligt snygg. Man såg din bh genom din blus. (och du hade väldigt vackert formade stora bröst..) Ågrar så att jag inte sa ngt, flirtade eller så...men man är ju feg på tuben och visste inte hur du skulle reagera.. OM du mot all förmodan ser detta så hör av dig! VILL så gärna träffas!

Jenny, Thomas Cook Scandinavian Airlines 27/8-11

Söndagen den 11 september 2011
Person / Västra Götalands län
Jenny, jobbade ombor på DK214 27/8 kl 22.00 från Antalaya till Landvetter. Kan inte sluta tänka på dig. Träffas? P

fuerteventura

Lördagen den 10 september 2011
Person / Västra Götalands län
Vi møttes på fuerteventura i april. Du er 58, og jag er Norska. Vi møttes på bussen...senn var på ditt rum om kvelden.....Jag ønsker å treffa dej igjen. Du bor i göteborg och jag oslo. R.

Kalmarkille på Golden Hits i Stockholm

Fredagen den 9 september 2011
Person / Kalmar län
Efterlyser kille från Kalmar, som var i stockholm den 27/8. Du var där med din bror och hade spelat curling. Känner du eller någon igen sig, hör av Er!

close up båten 9sep

Fredagen den 9 september 2011
Person / Stockholms län
Söker dig kvinna i svart linne och röda byxor. Våra blickar möttes en lång stund när du gick förbi. Du var så vacker, vill träffa dig.

Tjej på mekonomen Skövde

Fredagen den 9 september 2011
Person / Västra Götalands län
Söker dig vackra tjej som stod snet framför mig på Mekonomen i skövde i augusti. Vi tittade på varandra, du var det finaste jag sett, du hadde ljust hår och åkte iväg i en nyare Volvo suv eller liknande. Jag hadde svart t-shirt jeans knälånga kortbyxor, sen var jag ganska oraka då

Lena med syster Silja Line den 12-13 aug,

Onsdagen den 7 september 2011
Person / Stockholms län
Söker Lena, som var på kryssning från Helsingfors till Stockholm den 12 aug, Hoppas Du eller någon som känner Dig ser detta, vill bugga mer med Dig, gärna lite god dricka med och mycket mera. Har haft efterlysning inne tidigare, men inget svar, nu hoppas jag på tur

Hjälp oss hitta vår dotter SOFIE AHLM 18 år

Tisdagen den 6 september 2011
Person / Gävleborgs län
Sofie Ahlm född 1993 har försvunnit en gång innan och blev då hittad i Gävle. Nu är hon försvunnen IGEN! Och alltså ännu INTE hittad! Hon kommer från Varberg men bor i Gävle, försvann från Billsbo utbildningsgård i Skärplinge (Gävle) den 110819 Hon är 1,80cm lång smal kroppsbyggnad. Vet ni ngt hör av er till polisen. Går även bra att skriva till mig på facebook så vidarebefodrar jag informationen till Sofies föräldrar. /Problem Se http://facebook.com/www.problemsvar.se Snälla hjälp till att hitta SOFIE AHLM genom att lägga upp den här infon på din blogg, dela länken på din logg här på facebook och bjud in dina vänner och be dom göra desamma!