Hittade 1447 efterlysningar, visar 586 till 600

Birka Paradise 25-26 maj -12, Kille med orange pikétröja (rökare)

Onsdagen den 30 maj 2012
Person / Stockholms län
Du namnlösa kille. Du är rökare och så är jag med. Jag vet inte vad du heter men du vet vad jag heter. Du bodde i en hytt på våning 8 och jag en våning under dig. 7287 var min hytt och det nr vet jag att du fick. Du var född augusti 1972. Du är ljushårig. Du låg på soldäck nästan hela hemresan. Jag sa några ord lite snabbt till dig när vi var på väg av båten. Du var klädd i orange pikétröja och trekvartsjeans när vi gick av båten. Tidigare på förmiddagen tror jag att du hade någon grön tröja på dig över. Jag tror du var där med ditt jobb? eller något liknande, för ni hade årsmöte? på morgonen. (vad du sa iaf :) Är angelägen med att få kontakt med dig.

Alven

Tisdagen den 29 maj 2012
Husdjur / Västra Götalands län
Har ni sett vår älskade katt Alven eller vet var hon finns. Hon försvann måndagen den 23 april från Lexby i Partille. Hon har inget halsband men är chipmärkt. Vet ni något snälla ring oss. ring Olausson, 0705443560

Letar efter medelålders kille som åkte på Sweden rock Cruise i oktober 2011 viktigt!!!!

Måndagen den 28 maj 2012
Person / Västra Götalands län
Letar efter dig långhårig mörkt rakt hår som åkte på kryssningen i oktober.. Vi träffades vid schenen när exodus spelade jag frågade om du ville följa med upp och röka, jag är tjejen med det jätte långa mörka håret.. Du hade svart t-shirt med JÄTTE stor fet text(vit) på ryggen!snälla ni som känner ngn långhårig som åkte på båten fråga om personen träffade en tjej på båten med jätte långt mörkt hår, måste hitta han!!!Med vänlig hälsning, Therese mail add är rockyou666@hotmail.se

Upphittad svart hankatt i Skara

Söndagen den 27 maj 2012
Husdjur / Västra Götalands län
Svart med vit teckning på nos samt tassar upphittad. Väldigt kelig ocb tillgiven.

Söker taxichaufför

Lördagen den 26 maj 2012
Person / Stockholms län
Söker dig taxichaufför som var på prästgårdsgränd förra sommaren som pratade med min assistent nere på gatan. Du frågade efter mig och min assistent sa att vem ska jag hälsa ifrån mig. ring mig i så fall 0707487869

Maxi Helsingborg 2012-05-25 kl 19.45

Fredagen den 25 maj 2012
Person / Skåne län
Busshållplatsen vid Maxi, Regementsvägen Helsingborg, fredag 25 maj 2012 kl 19.45. Du söta och charmiga tjej som inte kunde lösa sms-biljett, din mobil hade lagt av. Du undrade om jag kunde hjälpa dig. Vi pratade tills bussen kom, sedan kom vi ifrån varandra ombord på bussen. Du steg av vid hållplats Kopparmölleplatsen. Vill gärna träffa dig igen, kan inte glömma dig. Kram från killen i vit tröja och svarta byxor.

Alby T-bane uppgång, lördag 19/5 c:a 22:00

Måndagen den 21 maj 2012
Person / Stockholms län
vi passerade varandra vid Albys T-baneuppgång, du hade på dig en grå träningsoverall, jag bar en massa synthar. Vill träffa dig!

1:a April i Branäs

Måndagen den 21 maj 2012
Person / Värmlands län
Söker dig tjej som växlade ögonkast med mig i toppfiket. Du och dina tjejkompisar tjöt när jag tittade på dig igen innan jag gick ut från fiket. Vill så gärna träffa dig igen.

ånedi lijen

Lördagen den 19 maj 2012
Person / Stockholms län
Hej, det är per, vi tråffades på båten de den 7:e april, jag med röda byxor, och du bjöd upp mig. Tyvärr har jag tappat lappen med dina nr. Hör gärna av dig till 0704670070 kram per

O'Learys Djurgården

Tisdagen den 15 maj 2012
Person / Stockholms län
Grönan var stängd så ni kom in på o'learys mitt emot och drack istället. Ni skulle haft 5 kamp.. Ni satt vid dom första borden till vänster när man kommer in.. En kille eran chef!? Var fantastiskt vacker.. Jag vet inte något namn eller något .. Men om någon vet vem han är ?! Han var lång & klädd i kavaj.. Hade en liten vit "fläck" i sitt mörka hår?! Bak i nacken ..

Vackra killarna..

Lördagen den 12 maj 2012
Person / Stockholms län
Hej, jag och min bästis mötte er på en fredag vid fem tiden, inne på söder för ni skulle se Titanic i 3D, vi missade tåget mot västerhaninge, ni två höll oss sällskap.. Jag hade en grod kigurumi på mig och min bästis hade rosa byxor. Ni ville ha våra nummer men vi var lite osäkra, det var då jag gick in på min facebook för att ni skulle få se mitt namn.. Jag vet att ni en utav er var 13 och den andre 14, både jag och min vän är tretton, snälla, ni var så snälla och trevliga.. Hör av er till min mail, nikki16@live.se

Möttes på Lottas krog och pub

Fredagen den 11 maj 2012
Person / Västerbottens län
Någon från Umeå som känner igen den här killen? Var så berusad vid tillfället att jag inte minns hans namn, men jag fick detta foto av honom. Vill så gärna veta hans namn!!!

Jag söker Ingela Ramona (Pettersson eller Bergström)

Onsdagen den 9 maj 2012
Person / Dalarnas län
Hej! Jag söker min syster Ingela Ramona, men är osäker på efternamn.. Pettersson eller Bergström.. Hon växte upp i fosterhem, i Säter i Dalarna. Har träffat henne en gång, för många år sedan. Jag vet att hon har barn, att hon har bott i Stockholm. Om någon känner Ramona ( som jag kallar henne ) kanske ni är snäll och kontaktar mig, eller henne. Tänker ofta på henne, och undrar hur hon har det i sitt liv.. Jag som söker henne heter Liane Solweig Pettersson Elmqvist.

Lidköping 14/4

Söndagen den 6 maj 2012
Person / Västra Götalands län
Söker efter de 5 killar som var på besök i Lidköping 14/4. Vi träffades på Stadt o ni bodde på hotellet. Vore kul att ses igen :)

Bortsprungen katt i Skara

Söndagen den 6 maj 2012
Husdjur / Västra Götalands län

Hittelön: 1000 kr
HAR NÅGON SETT SAMANTHA? Samantha är en 6 år gammal, steriliserad och ID-märkt (mikrochip) bondkattskorsning som försvann från Hindsbogatan 41 natten till den 5 maj. Jag uppmanar alla i närområdet att kolla sina garage, förråd och liknande en extra gång så hon inte är instängd någonstans! Kontakta Polisen Skaraborg på 11414 eller matte Jennie på 070 – 219 66 65.