Hittade 1483 efterlysningar, visar 586 till 600

tjej som satt bredvid mig på bussen 15:e juli mot Kalmar

Måndagen den 16 juli 2012
Person / Kalmar län
Tjejen med ljust hår som satt bredvid mig och steg av vid samma station som jag. Du skulle hälsa på en kamrat. Vi pratade men vi bytte aldrig nummer. :-) :-( hör av dig

Två innekatter med ID-märkning bortsprungna

Måndagen den 16 juli 2012
Husdjur / Hallands län

Hittelön: 1000 kr
I lördags natt försvann våra underbara innekatter från vårt hus i Stråvalla Varbergs kommun. Den ena katten heter Oscar och är svart och vit. Den andra katten heter Emil och är brunsvart. Katterna har aldrig varit ute någon gång och är väldig ovana vid terrängen, då vi flyttat nyss. Båda två är kastrerade och ID-märkta i öronen. Om ni hör, ser eller hittar dessa kontakta mig på 0736-547 044

Flyget Stockholm-Kiruna 6 juli 8:30

Söndagen den 15 juli 2012
Person / Stockholms län
Du satt på 16B, jag satt på 16C. Du reste med din syster och ni skulle bl a "vandra lite", jag skulle vara i Kiruna över helgen. Du var väldigt trevlig, jag skulle vilja prata mer med dig.

Kanonen på liseberg!

Söndagen den 15 juli 2012
Person / Västra Götalands län
Vi fick kontakt i kön till kanonen på Liseberg. Jag var den blonda tjejen som var helt vettskrämd och skulle övervinna min rädsla för berg och dalbanor. Du var där med din son förmodar jag och ni åkte tåget efter mig. Kändes som vi fick nån magisk kontakt, och jag letade efter dig i folkvimlet i flera timmar. Du hade rutig skjorta och trekvartsbyxor.. Skulle vara så kul att få kontakt med dig!

Västerås powermeet

Måndagen den 9 juli 2012
Person / Västerbottens län
Söker dig, mörk medelålders man med ljus (randig) tröja som under lördagen befann dig på powermeet bilutställning. Vi hade ögonkontakt och följde varandra med blicken vid några tillfällen bland folkvimlet på marknaden. En blond svartklädd ung tjej, men det verkade inte hindra dig...

Pendeltåget Sollentuna-Södertälje hamn 3 juli 2012

Onsdagen den 4 juli 2012
Person / Stockholms län
Efterlyser en jättefin kille som jag fick sådan ögonkontakt med. Jag klev på i Sollentuna 15.39 och klev av i Älvsjö. Vi hade ögonkontakt hela vägen. Du satt och höll på med din mobil. Blå tröja med bokstäverna NY på höger ärm. Man såg även en skymt av en tatuering på samma arm.

VECKA 26 PÅ MAXI MALMÖ

Söndagen den 1 juli 2012
Person / Skåne län
DU VACKRA LJUSA KVINNA MED SNYGGT SKUREN ( senapsgul ? ) ROCK SOM HÄRJADE RUNT PÅ MAXI MED _VANILGLASSEN___________ !!!!!! JAG GLÖMDE EN SAK. HÖR AV DIG ! It´s bleeding urgent ;) Mr Humble

Min älskade Busan är borta!

Söndagen den 1 juli 2012
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 1000 kr
Min älskade Busan försvann natten mellan fredag och lördag (den 16/6) på Hörbygatan 6 (nobel). Hon är 9 år och en innekatt så hon är inte van vid att vara ute och blir väldigt rädd när hon kommer utanför lägenheten. Hon har ett cerise rosa halsband med lite stenar på och en liten bjällra. Hon är även lite gråhårig i nacken och har en grå liten fläck ovanför sitt vänstra framben. Hon är heller inte så stor. Hon är väldigt tunnhårig ovanför ögonen. Jag saknar henne så himla mycket och vill bara ha tillbaka henne. Det är så himla jobbigt att inte veta något. Hon såg senast på Törnrosen (i närheten av Bennetsväg 2,vid tågbanan). Hittelön på 1000:- utlovas till den som hittar min älskade Busan! Om ni har henne eller har sett henne så ring! Rebecca 0738782915,Alex 0762707192, Yvonne 0760882328.

märkliga skelett

Lördagen den 30 juni 2012
Föremål / Stockholms län
arvegods: Venushorn och hovfisk ebligt den mycket gamla anteckningen. men vad är det egentligen för djur. Från vilken världsdel?

Söker Johan

Tisdagen den 26 juni 2012
Person / Stockholms län
Brukar åka med Birka och dansa , sa att han ibland körde buss åt Blender . Bor i Stockholm , nära till färjan tror jag om jag kommer ihåg rätt . Vi var ett gäng från Örebro som fick dansa med dig .

Vaniljflickan söker sin Johan

Måndagen den 25 juni 2012
Person / Kronobergs län
Shio undrar vad som hänt..hör av dej innan ja drunknar i mina egna tårar.. Saknaden eft min alldeles egna Johan ä lika stor som universums djup.. Må ödet föra oss samman.. /Shio 0721-676966

Amstaff tik bortsprungen!

Söndagen den 24 juni 2012
Husdjur / Skåne län
Amtsaff tiken Elsa sprang nyligen bort från vår gård, i ingelsträde (utanför Höganäs). Hon är ljusbrun/gul med ett par vita tecken, bland annat ett i navken som påminner om ett hjärta! På sig har hon ett svart stryp koppel.Hon sprang in i en eltråd så hon är troligen rädd. Hon är världens snällaste och lyssnar som sagt var på namnet Elsa. Om ni hittarhenne eller ser henne vänligen kontakta mig!

Bortsprungen Springer Spaniel

Onsdagen den 20 juni 2012
Husdjur / Stockholms län
Vår älskade Eddie försvann idag 20 juni vid elvatiden från Norra Läget i Jordbro. Han är en svrt/vit Springer Spaniel på åtta år. Har någon upplysningar om att han synts i området så hör av er till oss.

Brunögd tjej på pendeltåget den 20:e Juni

Onsdagen den 20 juni 2012
Person / Stockholms län
Jag söker dig som åkte med pendeltåget mot Centralen när jag klev på i Huddinge kl 12.32. Jag hade en krycka och vi satt lite snett mitt emot varann. Vi tittade då och då på varann men jag vågade inte riktig möta din blick som jag hade önskat. Vi gick av vid Centralen och du log mot mig innan du sen försvann. Hör av dig. Jag tänker på dig och kan inte glömma ditt leende.

Malmen bar stockholm 16/6

Tisdagen den 19 juni 2012
Person / Stockholms län
Christian, du kom fram och presenterade dig när du var på väg hem. Trots mitt svar på din fråga berörde du mig och jag kan inte sluta fundera... Hör av dig om du vill!