Hittade 1300 efterlysningar, visar 586 till 600

Tjej på mekonomen Skövde

Fredagen den 9 september 2011
Person / Västra Götalands län
Söker dig vackra tjej som stod snet framför mig på Mekonomen i skövde i augusti. Vi tittade på varandra, du var det finaste jag sett, du hadde ljust hår och åkte iväg i en nyare Volvo suv eller liknande. Jag hadde svart t-shirt jeans knälånga kortbyxor, sen var jag ganska oraka då

Lena med syster Silja Line den 12-13 aug,

Onsdagen den 7 september 2011
Person / Stockholms län
Söker Lena, som var på kryssning från Helsingfors till Stockholm den 12 aug, Hoppas Du eller någon som känner Dig ser detta, vill bugga mer med Dig, gärna lite god dricka med och mycket mera. Har haft efterlysning inne tidigare, men inget svar, nu hoppas jag på tur

Hjälp oss hitta vår dotter SOFIE AHLM 18 år

Tisdagen den 6 september 2011
Person / Gävleborgs län
Sofie Ahlm född 1993 har försvunnit en gång innan och blev då hittad i Gävle. Nu är hon försvunnen IGEN! Och alltså ännu INTE hittad! Hon kommer från Varberg men bor i Gävle, försvann från Billsbo utbildningsgård i Skärplinge (Gävle) den 110819 Hon är 1,80cm lång smal kroppsbyggnad. Vet ni ngt hör av er till polisen. Går även bra att skriva till mig på facebook så vidarebefodrar jag informationen till Sofies föräldrar. /Problem Se http://facebook.com/www.problemsvar.se Snälla hjälp till att hitta SOFIE AHLM genom att lägga upp den här infon på din blogg, dela länken på din logg här på facebook och bjud in dina vänner och be dom göra desamma!

Efterlysning: Gråtigrerad katthona på 3 år i Farsta

Måndagen den 5 september 2011
Husdjur / Stockholms län
Gråtigrerad katthona på 3 år borta sedan i lördags kväll (22:00) 3 september. Hennes namn är Sera. Hemmahörande på Värmlandsvägen 454 i Farsta. Öronmärkning: 8818E Mattias: 073 641 19 43 Gun: 070 792 61 05

Killen si den vita firmabilen i Solna 28 augusti (en söndag)

Måndagen den 5 september 2011
Person / Stockholms län
Vi åkte jämsides med varandra strax efter solna centrum Norra och du svängde av mot sundbyberg i ankdammsrondellen. Du har en vit firmabil med en färgglad logo, mellanbrunt hår och otroligt charmigt leende!! Jag satt i en vit volvo kombi med barn i bilen (alla dock inte mina;)). Vill komma i kontakt med dig! Kram

Marimekkotyg Pakkanen

Lördagen den 3 september 2011
Föremål / Södermanlands län
Tyget Pakkanen från Marimekko, vit grund med blått mönster, lite rött i och fåglar. Ska bli en gardinlängd...

min kusin

Onsdagen den 31 augusti 2011
Person / Stockholms län
letar efter pernilla Nillsson född 1juli 1971 när vår mormor/farmor dog mista vi kontakten Hör av dig Kram Sussan

Söker en gammal kompis

Tisdagen den 30 augusti 2011
Person / Kalmar län
vid namn Anders Petersson, borde vara över 60 år vid det här laget, han har bott i Gunnebo och på Gotland, Klintehamn bl.a. Senast jag hörde något om honom hade han tydligen flyttat till Oskarshamn. Kommer ursprungligen från Nyköping. Han är ganska kort, har bakåtkammat hår och "helikopterplatta" dvs en kal fläck på huvudet. Känner du till något så kontakta mig för mer info..

Efterlyser Johan!

Måndagen den 29 augusti 2011
Person / Stockholms län
JOHAN! Söker efter en kille som heter Johan, runt 24 år gammal, som bor ca 30 minuter från Stockholm. Jag heter Tamara och är en tjej från Australien. Vi möttes fredagen den 5 augusti på en bar i Stockholm, nära centralstationen. Jag tillhörde en grupp med 20 australienare/amerikaner. Du och jag hade samma mobiltelefon. Fick dina kontaktuppgifter men tappade dem. Hör gärna av dig till mig på följande emailadress: tamarapappin@hotmail.com ps. skriv gärna på engelska. ds. Tack!

Kalmar-kille på Golden Hits i stockholm

Söndagen den 28 augusti 2011
Person / Stockholms län
Du man från Kalmar som var i stockholm på Golden Hits 27/8. Hade spelat curling med bla din bror. Du hade svart/vitrutig skjorta och vi skulle precis gå och äta. Tog aldrig namn eller nummer. Känner du eller någon igen sig??

Borttappad han katt svart & märkt i öra

Söndagen den 28 augusti 2011
Husdjur / Södermanlands län
den 24 augusti 2011 försvann våran lilla sötnos (panter) från carlavägen vid roma pizza. Vi har inte sett han sen dess, han är svart och tjock (iaf då) med gul/gröna ögon och alltid kelig och social. Han är märkt i örat oxå! vi skulle jätte gärna vilja ha tillbaka honom så om någon sett honom hör av er eller om det är någon som tar han om honom hör av er :( vi är jätte oroliga iaf jag då jag är 17 år och han var min födelsedag present / annsofie

upphittad honkatt vit med sköldpadds fläckar

Söndagen den 28 augusti 2011
Husdjur / Skåne län
Upphittad i algustorp (Hässleholm) liten tanig tös med massa fästingar :-( någon som vet något eller känner igen mig?

Grekland

Lördagen den 27 augusti 2011
Person / Skåne län
Kille som flög till grekland den 14-21 augusti! Flög från Köpenhamn. Brunt hår, brun tröja. maila wordlist@hotmail.com tack!

Bortsprungen whippet

Fredagen den 26 augusti 2011
Husdjur / Stockholms län
Whippethanen Noah smet från en fårhage i Bergshamra (Solna)den 4 MARS! Han Har observerats ett flertal ggr. i Danderyd/ Djursholm m. omnejd. En stor sökinsats pågår men hunden är nu förvildad och ytterst svår att lokalisera och därmed fånga in. Vill du på något sätt vara behjälplig läs mer: http://hittawhippetnoah.wordpress.com http://www.facebook.com/event.php?eid=194187173945012

Hund försvunnen i Svedala

Fredagen den 26 augusti 2011
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 1000 kr
Ludde försvann den 25augusti tidigt på morgonen från ett villa område i centrala Svedala. Om någon har sett honom snälla snälla ring. Alla tips är välkomna.