Hittade 1251 efterlysningar, visar 586 till 600

Helgrå, skygg innekatt bortsprungen natten till fredag 22/7

Lördagen den 23 juli 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 500 kr
Min katt rymde hemifrån natten till fredag den 22/7 i Nacka området, om du sett henne så hör gärna av dig. Det är en helgrå innekatt och hon är väldigt skygg och hälsar sällan på främlingar. Hon borde svara till namnet peasly. Om du anat att du sett henne så hör av er. All hjälp uppskattas! Mvh Johannes

saknad ragdoll hane

Fredagen den 22 juli 2011
Husdjur / Stockholms län
våran katt Ozzy försvann från Trångsund i torsdags kväll den 14 juli , han är tre år och är en kastrerad blåmaskad colorpoint ragdoll , med en personlighet som en ragdoll, lugn och tillgiven , blir totalt avslappnad när man tar i honom älskar att vara med överallt och är som en blandning av katt/hund kontakta oss om ni skulle se honom eller lämna honom på ett katthem eller polisen , han är även chipmärkt ring 0762871690 7 0737833206 / 0735355120 087718374 mona.harju@gmail.com

Kvarnens uteservering, Fredagen 15/7-11

Tisdagen den 19 juli 2011
Person / Stockholms län
Du tjej/kvinna i långt mörkt hår som satt med 2-3 st. väninnor. Vart tog du vägen? Väntade på dig vid utgången men måste ha missat dig... har inte kunnat sluta tänka på dig... Är det någon som vet vem hon är???

Vit tik blandras golden försvunnen

Måndagen den 18 juli 2011
Husdjur / Hallands län
Lady försvann i Frösakull Halmstad den 17/7 .

Tjejen i Volvon

Fredagen den 15 juli 2011
Person / Norrbottens län
Fredagen den 15/7 körde hon en silvrig Volvo S60 genom Jokkmokk. Hon körde om mig och log och sen trampade hon ner gasen i botten, och jag hängde på en bit. Jag tog reg. numret men bilen stod på ett företag. BFC 840. Snälla hjälp mig att hitta den otroligt vackra tjej som körde bilen, tack!

Narkosläkaren Johan

Torsdagen den 14 juli 2011
Person / Västra Götalands län
Jag söker efter Johan, med ovanligt efternamn som jag för mitt liv inte kan komma ihåg. Han är runt 30, narkosläkare som jobbar/jobbat som stafettläkare i norge och Göteborg. Han har en son på 3-4 år och en mailadress som lyder typ marimerna eller nåt åt det hållet. Johan kommer från stockholm o har en pappa som är läkare och mamma pianist från Italien. Jag träffade dig/honom på nätet för ca ett år sedan o då gick du under namnet erik nånting och jag under snurran82. Jag vill VÄLDIGT GÄRNA komma i kontakt med dig igen! läser du eller vet du vem han är så snälla hör av er!

Gråbrun katt bortsprungen Huddinge

Torsdagen den 14 juli 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 2000 kr
Vår fina och rädda lilla katthona Saga har sprungit bort från Fullersta i Huddinge. Hon är gråbrun tigrerad med vit haka. Hon har inte halsband men är IDmärkt och registrerad på svenska kennelklubben. Snälla hjälp oss hitta henne! Hittelön om hon fångas in av er eller oss pga ert tips.

BORTSPRUNGEN CHIHUAHUA

Torsdagen den 14 juli 2011
Husdjur / Skåne län
Loa försvann från koloniområdet Öster vid Jupitergatan i Lund och sågs senare på Stortorget. Hon är mycket rädd för främlingar!

Virkad löpare

Onsdagen den 13 juli 2011
Föremål / Norrbottens län
Mönster till denna virkade löpare

Beauvais- Skavsta!

Söndagen den 10 juli 2011
Person / Stockholms län
Du, mannen som reste från Beauvais till Skavsta morgonen den femte juli 2011! Lade märke till dig vid bagageinlämningen och av en slump hamnade jag brevid dig på planet. Du reste med en vän och bar jeans, converse skor och en grön t-shirt med trycket "Börjes bensin" eller nåt i den stilen. Jag fick bråttom till flygbussen och hann inte se vart du tog vägen...

SVART KATT BORTSPRUNGEN FRÅN SEGELTORP 9 juli-2011

Söndagen den 10 juli 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 1000 kr
Min katt Jussi, svart semilånghårig blandraskatt på 15 månader försvann från Segeltorp (Mickelsbergsv) mitt på dagen den 9 juli. Han är kastrerad och har ett rött halsband.

Plasttak från Plastmo, Järbo Våg, rökfärgat

Söndagen den 10 juli 2011
Föremål / Västernorrlands län
Vi har fått sprickor i vårt altantak och plasttaket har utgått ur Plastmos sortiment. Är det någon som har någon skiva över?

Kanske har jag halvsyskon, en faster , eller farbror, mm

Fredagen den 8 juli 2011
Person / Västra Götalands län
jag föddes i Göteborg gamla kk 2, min mor hette VeraWennström Pettersson, en period hette hon Svensson, var gift under ca 2år som Svensson, Min mor födde mej den 15/11-1949, min mormor hade hand om mig från var ca 2mån tills jag var ca 10månader, kom till barnhemmet Vidkärrsbarnhem, och Morgonsols, jag heter Anne Renee, undrar så vem som blev min biologiska pappa, Vera var ung och höll till mkt på Kungstorget, järntorget, hon och hennes kamrater var också mycket på Gammle Port, och var ofta tillsammans med olika musiker, vem har upplysningar att ge mig , ang min biologiske pappa, det jag önskar mest i livet är att få ett namn ,hans personnummer, och lite historia om min släkt, märk har inga som helst krav , utan är bara så tacksam för upplysningar om jag har syskon som hört talas om mig, tveka inte då att höra av er till Anne Engelbrektsson, på mobilen tel 0709-521400. Tack på förhand!!!!

Gunilla & Sven, boende i Norrköping 1964

Torsdagen den 7 juli 2011
Person / Östergötlands län
Gunilla med efternamn Pettersson som ogift. Paret vigdes den 8/8 1964 i Norrköping. Sven är reservofficer i marinen.

Svart katthona norr om Sigtuna.

Torsdagen den 7 juli 2011
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 200 kr
Prinsessan Leiah försvann runt 28/6. 2 km norr om Sigtuna. Helsvart, liten, vita strån på magen. Steriliserad, chippad och öronmärkt. Vi saknar henne!