Hittade 1378 efterlysningar, visar 586 till 600

NYÅRSAFTON – PÅGATÅGET (31 dec. vid 22.00 tiden) mot Ystad

Tisdagen den 24 januari 2012
Person / Skåne län
EFTERLYSNING – NYÅRSAFTON – PÅGATÅGET (31 dec. vid 22.00 tiden) Riktning mot Ystad och vi pratade en bra stund. Du - blonda tjej, snygga kläder, spännande, smal, vacker, smart, charmig. Du lånade sportdelen av min kvällstidning och du skulle på fest i Ystad. Du bodde i Skurup och berättade bl a att du var 18 år. Jag passade även din väska medan du var på Toaletten. Jag klev av i Svarte och när vi vinkade till varandra hade jag önskat jag fått ditt nummer. Jag hoppas du ser detta. Eller någon som känner igen dig på min beskrivning och berättar detta för dig (Tack). Du satt och knöt dina Converse hade svarta strumpbyxor, Du är vackert smal, jag tror du hade en grå/svart blus med lite glitter i kanten. Modellen satt rakt och tvärs över- och var lågt sittande strax över brösthöjd. En tunnare jacka eller kavaj utanpå. Du är blond, tjockt hår med fall i, knappt axel långt. Du hade en Khaki(grön?) färgad och ganska stor pösig väska. Du letade efter dina hörlurar och drack ur en flaska något som såg ut som choklad dryck. Du är oerhört söt, charmig, lugn och behaglig och jag uppfattade dig som äldre eftersom ditt sätt var mer moget (därför blev jag lite förvånad när du berättade din ålder). Låt mig få bjuda dig på något mer storslaget än pågatåget. Jag gillade kemin som uppstod och vill gärna träffa dig igen. Maila mig på – petpor24@spray.se

någon som känner Kerstin Bolander

Lördagen den 21 januari 2012
Person / Stockholms län
jag undrar om någon vetvar Kerstin Bolander finns hon var gift med Ulf Bolander

Blond tjej på Triumf glasscafé 5/1 2012

Torsdagen den 19 januari 2012
Person / Västra Götalands län
Torsdag 5/1 kl 15:30. Vi sågs på Triumf glasscafé Järnbrott. Du blonda, stiliga tjej hade sällskap med en liten kille och jag med två flickor i samma ålder. Jag vill gärna träffa dig, hör av dig.

Snapphaneborgen

Måndagen den 16 januari 2012
Föremål / Skåne län
Jag söker ett ex av boken "Snapphaneborgen" skriven av Gunhild Sehlin. Hör gärna av er på thn.bisyssla@gmail.com

Tavla "Andakt"

Måndagen den 16 januari 2012
Föremål / Skåne län
Jag är på jakt efter en kopia av tavlan "Andakt" målad av Bengt Nordenberg. (Originalet hänger på Konstmuseet) Svara gärna på thn.bisyssla@gmail.com

daniel från hägersten/sthlm

Lördagen den 14 januari 2012
Person / Stockholms län
Daniel..född 84-85. Åkte till tjetjenien -04 i militärtjänst. Finskt påbrå. Träffades å hade kontakt innan du åkte juli 04. H

Stulen vit boxer hane

Torsdagen den 12 januari 2012
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 15000 kr
Nu har det gått 6 månader sedan Dali försvann från Malmö. Han är 3 år chipmärkt och reggad samt stöldanmäld hos polis. Den som kan ge oss tips om var han finns belönas med hittelön. Ring uppfödaren på 070-6672176 eller polisen

Tjej inne på Cubus!!!

Torsdagen den 12 januari 2012
Person / Västra Götalands län
Jag söker en tjej med ljust hår som var i nordstan den 5 jan runt 4, 5 eller6, som gick in på Cubus med en kompis och såg en tjej gå ut som hade brunt hår(de tittade på varandra) .. någon??? ljust hår tjej

12-13 aug. på Finlandsfärjan.

Onsdagen den 11 januari 2012
Person / Stockholms län
Se även tidigare efterlysning från den 7 sept. Hittelön ja, 5000 kr ger jag den som kan fixa så jag får kontakt med Lena, som var på kryssning med sin syster, Ni är finskor. Du som vet var hon finns , tala om för henne att DANSKAVALJEREN från den kvällen söker henne, vill träffas igen, kryssa dricka dansa igen, kryssar gärna Helsingfors igen.. Snälla fixa så hon hör av sig, saknar henne, hoppas hon som hon sa kommer sakna mig med.

Saknad! Svart ung hankatt Södra Vram

Onsdagen den 11 januari 2012
Husdjur / Skåne län
Yllet fortfarande försvunnen sedan mitten av december. Helsvart, lite lurvig, långhårig. Antydan till brun rand i svansen. Oblyg för både människor o djur.

hjälp mig hitta killen från cinderella 2006-2007

Tisdagen den 10 januari 2012
Person / Stockholms län
jag och en vän och min kära mor åkte iväg på en cinderella kryssning, där lassestefanz spelade .. då jag stod brevid scenen så möttes jag av massa blickar, tyckte det var lite pinsamt att kolla pga han stod med en tjej så trodde att det var hans tjej .vi stötte på varandra flera gånger under resans gång vi hade svårt att släppa blickarna från varandra. när jag skulle gå till min hytt så sprang hans kompis efter mig i trappan men han vände i trappen .. min mor gick efter mig så hon såg honom .. jag kan inte släppa han ur huvudet , tänkt på honom sen dess till o från . snälla hjälp mig finna honom ? han kom från chile eller ngt sånt, bruna fina ögon. han måste vara ett fan eller ngt till lassestefanz för han kunde varje låt som han stod o sjöng med när dem spelade.. hörde att ngn sa att han hette marcus, kristian , andreas hahaaaa inte lätt då . och han skulle bo i gamla stan i stockholm .... snälla hjälp mig hitta honom ? ??? natta

Bortsprungen hund

Måndagen den 9 januari 2012
Husdjur / Skåne län
Korthårig vorstehtik försvann under jakt 2012-01-07 på Björnstorp i Lunds kommun. Brunskimmel med brunt huvud. Hon har pejlhalsband med flärpar.

Svart kattunge saknas

Lördagen den 7 januari 2012
Husdjur / Stockholms län

Hittelön: 1000 kr
Svart kattunge fyra månader, med lite vitt under hakan. Mycket kelig och söker kontakt med människor. Saknas sedan måndag 2/1 i Bagarmossen/Skarpnäck/Enskededalen.

Konfirmander

Fredagen den 6 januari 2012
Person / Skåne län
Hej vi blev konfirmerade 8-9/4-1961 i Mariakyrkan i Helsingborg.Hör av er för vi har tänkt att fixa en träff i maj månad i Helsingborg.Hör av er till Anita Nilsson anita.rosen@telia.com eller till Christina Ravald (Wiglund) christina@ravald.com

Afghanhund stulen, snälla hjälp oss få hem henne.

Onsdagen den 4 januari 2012
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 5000 kr
Emily finns någonstans därute. Hon är en afghanhund, tik, beige/gul på kroppen och svart på nosen och ovansidan av svansen. Hon kan mycket väl vara klippt och kan då vara svårt att se vad det är för ras men det finns nästan inga hundar av medelstor-större som är gula på kroppen och svarta i nosen och som har päls, förutom afghanen är det Tervuren och Leonberger så hon borde inte vara så svår att hitta. Hon kan vara såld igen och de som har henne vet ingenting, kanske de tror att hon är en blandras så snälla, vi behöver din hjälp om hon ska få komma hem igen. Om du ser en hund i dessa färger så snälla hör av dig, ta gärna en bild om du kan. Det är anmält till polis och hon är chippad, hon stals från sitt hem. Lägger in en bild på hur hon såg ut vid försvinnandet och är hon klippt ser hon ungefär likadan ut nu. Hon är 2,5 år gammal. Tack snälla för hjälpen. Du kan nå mig på tel: 0706-82 55 53 / En väldigt orolig matte