Hittade 1494 efterlysningar, visar 586 till 600

Våran älskade katt e bortsprungen

Torsdagen den 2 augusti 2012
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 400 kr
Våran bondkatt Tiger är bortsprungen sen den 31/7-12 från hemmet på fårbäcksvägen 61 han är en kastrerad innekatt på 7 år han bär/bar ett neongrönt nithalsband vid försvinnandet. hans syster och vi saknar honom väldigt mycket

divan_girl

Onsdagen den 1 augusti 2012
Person / Stockholms län
söker efter divan_girl som jag chattade med på mulligt.se innan den sidan bara slutade fungera

Svartklädd kille på Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg!

Tisdagen den 31 juli 2012
Person / Västra Götalands län
Jag söker dig, helsvartklädda kille med ljusbrunt, kort hår, svarta dr. Martens, svarta stuprörsjeans, svart jacka och ljus tygväska som satt och väntade på buss 402 (tror jag) mot Älvängen idag, 31/7 år 2012 klockan 15:24 (kanske) utanför Pressbyrån. Du hade även lite skägg i samma färg som ditt hår. Du är säkert redan upptagen, men jag tyckte att du var väldigt vacker i alla fall. Jag har bifogat en teckning som jag har gjort i paint. (HAHA!)

Svart Kattunge upphittad i Upplands Väsby

Tisdagen den 31 juli 2012
Husdjur / Stockholms län
Hittades på vår altan på Lilla Wäsby och var mycket hungrig. Åldern uppskattas till ca 3 mån.

På en pizzeria i Örebro 20120727

Måndagen den 30 juli 2012
Person / Örebro län
Du kvinna som mötte min blick,jag kände nåt speciellt. Du är blond och vacker.Tror ni skulle på fotboll. Jag,lång ljus i jeans,t-shirt och med ryggsäck. Känner att vi borde ses igen.

Flirt på Vällingby natt tåget

Lördagen den 28 juli 2012
Person / Stockholms län
Vi satt mittemot varandra på tåget mot Vällingby fredag den 27:e Juli (natten mot lördag). Vi satt och flirtade hela resan tills du gick av i Abrahamsberg. Du: I vit skjorta, mörk grå kavaj, och jeans. Jag: denim jacka och korta svarta shorts. Du la din hand på min axel innan du gick av :) DIG VILL JAG SE IGEN!!!

Efterlyses svart vit han katt i Borås

Lördagen den 28 juli 2012
Husdjur / Västra Götalands län
Vår svart-vita hankatt är spårlöst försvunnen sedan den 25 Juli och har sedan dess inte kommit tillbaka. Han heter Terror. Som bilden visar är han svart med vita stråk på haka, hals, mage och tassar. Han bär ett blått halsband med vitt tass-mönster och en bjällra. Han är inte märkt och har ingen adress på halsbandet. Eftersom Terror är orädd och nyfiken kan han säkert ha knallat in i ett garage, en trappuppgång eller något liknande när ingen tittar på. Han hör hemma på Tullaliden 6C, runt hörnet från Tullatorget. Hör gärna av dig om du sett till honom, vi nås på 0735-01 40 38 och henkusfilijokus@gmail.com

Borttappad danspartner i Malung den 20/7

Söndagen den 22 juli 2012
Person / Dalarnas län
Jag saknar dig, dig som jag dansade med på dansbandsveckan. Vi skiljdes åt för fort, missade ditt namn och ditt mobilnummer! Jag tyckte vi fick kontakt och saknar dig så nu. Jag hade ljusa byxor o lilarutig blus, du hade mörkblå skjorta och var SÅ charmig! Du var från Borlänge, jag från Väsby. Vill du kontakta mig? Skulle bli jätteglad.....

rödhårig kille från Borås, rödvit randig tröja i Köpenhamn.

Torsdagen den 19 juli 2012
Person / Västra Götalands län
:-)Vem är Du?... Vill jag fråga dig.

Soldaten på planet

Torsdagen den 19 juli 2012
Person / Västra Götalands län
På planet mellan Stockholm och Göteborg den 18/7 Du hade inte sett din dotter på 3 månader.. /Tjejen snett bakom

Stockholm/Helsingfors Silja Line

Torsdagen den 19 juli 2012
Person / Stockholms län
Åker på träningsläger igen, hoppas lena med syster läser detta och att vi kan stråla samman igen på färja, trevligt om Ni hörde av Er, så kunde vi planera bättre denna gång, dnasar gärna hela kvällen igen

tjej som satt bredvid mig på bussen 15:e juli mot Kalmar

Måndagen den 16 juli 2012
Person / Kalmar län
Tjejen med ljust hår som satt bredvid mig och steg av vid samma station som jag. Du skulle hälsa på en kamrat. Vi pratade men vi bytte aldrig nummer. :-) :-( hör av dig

Två innekatter med ID-märkning bortsprungna

Måndagen den 16 juli 2012
Husdjur / Hallands län

Hittelön: 1000 kr
I lördags natt försvann våra underbara innekatter från vårt hus i Stråvalla Varbergs kommun. Den ena katten heter Oscar och är svart och vit. Den andra katten heter Emil och är brunsvart. Katterna har aldrig varit ute någon gång och är väldig ovana vid terrängen, då vi flyttat nyss. Båda två är kastrerade och ID-märkta i öronen. Om ni hör, ser eller hittar dessa kontakta mig på 0736-547 044

Flyget Stockholm-Kiruna 6 juli 8:30

Söndagen den 15 juli 2012
Person / Stockholms län
Du satt på 16B, jag satt på 16C. Du reste med din syster och ni skulle bl a "vandra lite", jag skulle vara i Kiruna över helgen. Du var väldigt trevlig, jag skulle vilja prata mer med dig.

Kanonen på liseberg!

Söndagen den 15 juli 2012
Person / Västra Götalands län
Vi fick kontakt i kön till kanonen på Liseberg. Jag var den blonda tjejen som var helt vettskrämd och skulle övervinna min rädsla för berg och dalbanor. Du var där med din son förmodar jag och ni åkte tåget efter mig. Kändes som vi fick nån magisk kontakt, och jag letade efter dig i folkvimlet i flera timmar. Du hade rutig skjorta och trekvartsbyxor.. Skulle vara så kul att få kontakt med dig!