Hittade 1390 efterlysningar, visar 586 till 600

Silja Galaxy

Tisdagen den 7 februari 2012
Person / Stockholms län
Det här känns lönlöst men du Johan som åkte på kryssning fredag 3 februari. Jag heter Lena och vi dansade och hade jättekul. Skulle vilja prata med dig igen.

2 RÖDA LÅNGHÅRSTAXAR

Tisdagen den 7 februari 2012
Husdjur / Skåne län
Mian 2 taxflickor försvann hemifrån Årsjö c:a 1 mil norr om Ystad den 31 januari och har idag 2 februari inte hittats ännu och inte blivit sedda av någon, så vitt jag vet. Den äldsta tiken är mkt reserverad och hennes 7 månaders dotter gör som sin mamma när inte jag är med. Tacksam för minst lilla tips som kan leda till att de hittas. Ring mig dygnet runt eller kontakta Polisen.

Golden Hits 14/1-2012

Tisdagen den 7 februari 2012
Person / Stockholms län
Du mörkhåriga kille i svart/mörkgrå/mörkblå skjorta född 1980 (1981?) bosatt vid Gärdet, men kom från nånstans strax utanför Sthlm. Du var där med din långa (190+cm) blonda kompis. Jag skulle hitta dig på Facebook, men lyckades dessvärre glömma bort ditt namn.... Jag tjatade om att du hette nåt med "Wester" i efternamn, men minns inte om du faktiskt gjorde det? Du visade din facebooksida precis innan jag hoppade in i taxin och din omslagsbild hade en hel del gult i sig! Eftersom jag har sambo kan jag inte skriva nåt om mig själv, men om du minns vad jag heter så kontakta mig gärna....kan inte sluta tänka på dig! Varför gav jag dig bara inte mitt nr? (efterklok)

Du på T-bananan mellan Farsta - Gullmarsplan 5/2 vid 11.00-tiden !!!

Måndagen den 6 februari 2012
Person / Stockholms län
Du trevliga man som klev på vid Farsta station och åkte till Gullmarsplan söndagen den 5/2 kl.11.00. Du diskuterade butikslöner osv med mig. Jag hade en liten hund i väska. Hör gärna av dig så kan vi fortsätta våran trevliga diskussion ;-)

Debaser Slussen 3/2-2012

Lördagen den 4 februari 2012
Person / Stockholms län
Du hade långt hår i rastaflätor och en sweatshirt i tvådelade färger, du gick innan jag hann säga hej. Hör gärna av dig :) Anna

5ans spårvagn

Fredagen den 3 februari 2012
Person / Västra Götalands län
du satte dig andra sidan på 5ans spårvagn mot biskop idag strax efter kl. 16 vi tittade på varandra och när jag hoppade av gav du vackert smile :) kontakta mig isf du läser detta!! <3

Thomas

Fredagen den 3 februari 2012
Person / Stockholms län
Träffade dig på KIng creol för 23 år sen Vi fota oss på Tcentralen sen sen gick vi på bio om du ser detta hör av dig till mig Ann

Margareta? Maggan?

Fredagen den 3 februari 2012
Person / Uppsala län
Som arbetade i Scandecor under 70-80 talet. Du bodde i Ferlinsgatan förut?

Hur blev livet?

Onsdagen den 1 februari 2012
Person / Skåne län
Söker Lennart Andersson Kulladal föräldrar var maja och Ove Andersson vi träffades sist 1959 Hur blev det senare? Undrar Marianne (Jönsson)

papilon kille försvunnen

Tisdagen den 31 januari 2012
Husdjur / Östergötlands län

Hittelön: 500 kr
våran picasso ras papilon 13 år försvan från vånga balderum östergötland den 29-1-2012 omkr kl 13,00 , kan irra omkring i trakterna vånga - balderum , tolskepp , med omnejd åt skärblacka . samt åt finspångshållet , alla bra som mindre bra upplysningar tas tacksamt emot , då vi saknar vår kille väldigt mkt , han hör ngt dåligt , lysnar till namnet picasso , kan vara ngt skygg , vit med svarta tecken , långhårig , mkt snäll hund , ej agresiv eller dylikt , bara man tar det i hans egen takt ,

HJÄLP!!

Måndagen den 30 januari 2012
Husdjur / Stockholms län
Jack Russel terrier hane försvunnen sedan 31/12 Bor egentligen i Mora i Dalarna men var på besök i Nykvarn utanför Södertälje då Goliat Lukta upp nått gott.Ber om all hjälp som finns, nämn det på face book för ex om du bor i närheten.finns annonser och plancher ute klipp ut och sätt upp på ica eller djuraffärer.Jag känner med er alla där ute som mist eran bästa vän, det vet jag att jag har gjort. Ann-Louise 070-216 14 36

Tjej inne i Nordstan! Please!!!

Lördagen den 28 januari 2012
Person / Västra Götalands län
Jag söker en tjej med ljust hår som var i nordstan den 5 jan runt 4, 5 eller6, som gick in på Cubus med en kompis och såg en tjej gå ut som hade brunt hår(de tittade på varandra) .. någon??? ljust hår tjej

NYÅRSAFTON – PÅGATÅGET (31 dec. vid 22.00 tiden) mot Ystad

Tisdagen den 24 januari 2012
Person / Skåne län
EFTERLYSNING – NYÅRSAFTON – PÅGATÅGET (31 dec. vid 22.00 tiden) Riktning mot Ystad och vi pratade en bra stund. Du - blonda tjej, snygga kläder, spännande, smal, vacker, smart, charmig. Du lånade sportdelen av min kvällstidning och du skulle på fest i Ystad. Du bodde i Skurup och berättade bl a att du var 18 år. Jag passade även din väska medan du var på Toaletten. Jag klev av i Svarte och när vi vinkade till varandra hade jag önskat jag fått ditt nummer. Jag hoppas du ser detta. Eller någon som känner igen dig på min beskrivning och berättar detta för dig (Tack). Du satt och knöt dina Converse hade svarta strumpbyxor, Du är vackert smal, jag tror du hade en grå/svart blus med lite glitter i kanten. Modellen satt rakt och tvärs över- och var lågt sittande strax över brösthöjd. En tunnare jacka eller kavaj utanpå. Du är blond, tjockt hår med fall i, knappt axel långt. Du hade en Khaki(grön?) färgad och ganska stor pösig väska. Du letade efter dina hörlurar och drack ur en flaska något som såg ut som choklad dryck. Du är oerhört söt, charmig, lugn och behaglig och jag uppfattade dig som äldre eftersom ditt sätt var mer moget (därför blev jag lite förvånad när du berättade din ålder). Låt mig få bjuda dig på något mer storslaget än pågatåget. Jag gillade kemin som uppstod och vill gärna träffa dig igen. Maila mig på – petpor24@spray.se

någon som känner Kerstin Bolander

Lördagen den 21 januari 2012
Person / Stockholms län
jag undrar om någon vetvar Kerstin Bolander finns hon var gift med Ulf Bolander

Blond tjej på Triumf glasscafé 5/1 2012

Torsdagen den 19 januari 2012
Person / Västra Götalands län
Torsdag 5/1 kl 15:30. Vi sågs på Triumf glasscafé Järnbrott. Du blonda, stiliga tjej hade sällskap med en liten kille och jag med två flickor i samma ålder. Jag vill gärna träffa dig, hör av dig.