Hittade 1454 efterlysningar, visar 586 till 600

Katten Måns har smitit i Bankeryd

Torsdagen den 7 juni 2012
Husdjur / Jönköpings län
Måns har smitit i Bankeryd 6.6- 17.00 på Kapplöparvägen 17 Han är brun med Tabby mönster, har ett sår i nacken. Har du sett den ? ring 036-377303 0707291918

Cinderella fredag 25/5

Onsdagen den 6 juni 2012
Person / Stockholms län
Du och jag dansade i puben till en trubadur, en dans. Vi var ett i varsitt gäng. Det var en mysig dans. Vi hade en del ögonkontakt även dagen efter. Vill gärna ha kontakt med dig.

Litet marsvin

Tisdagen den 5 juni 2012
Husdjur / Hallands län
Ett litet svart marsvin, lite vit på framsidan av huvudet, finns i en trädgård i Stenstorp, mellan Slöinge och Getinge. Den är rädd för människor och verkar inte tam alls. Vet inte hur länge den har varit här eller hur den mår egentligen. Det är ju kallt, och en katt håller också till till här.

Hantelkille - titta hit!

Söndagen den 3 juni 2012
Person / Stockholms län
Du kille som gick med en hantel i kungsträdgården på sommaren för två år sedan! Du tittade på mig och tyckte att jag var sexig, jag kände att det fanns något där. Snälla hör av dig!

Nathalie

Fredagen den 1 juni 2012
Person / Västra Götalands län
Vi jobbade ihop i Åmli, Norge o jag saknar dig!!! Mitt telnr finns bla på ENIRO, ring!

Eva Marciniak

Torsdagen den 31 maj 2012
Person / Uppsala län
Vet någon hur man kan få tag på Eva Marciniak som bodde på Leopoldsgatan i Uppsala i slutet på 70-talet. Hon har förmodligen annat efternamn nu och har en uppgift på att hon emigrerade 1992 ev till Grekland. Skulle bli jätteglad om någon har kontaktuppgifter på Eva.

Grå kofta

Torsdagen den 31 maj 2012
Föremål / Stockholms län

Hittelön: 300 kr
Har du hittat min grå kofta från Kina i mjuk ull? Troligen tappad på söder eller mellan Gullmarsplan och Skarpnäck. En bröllopspresent från min man med högt affektionsvärde

Birka Paradise 25-26 maj -12, Kille med orange pikétröja (rökare)

Onsdagen den 30 maj 2012
Person / Stockholms län
Du namnlösa kille. Du är rökare och så är jag med. Jag vet inte vad du heter men du vet vad jag heter. Du bodde i en hytt på våning 8 och jag en våning under dig. 7287 var min hytt och det nr vet jag att du fick. Du var född augusti 1972. Du är ljushårig. Du låg på soldäck nästan hela hemresan. Jag sa några ord lite snabbt till dig när vi var på väg av båten. Du var klädd i orange pikétröja och trekvartsjeans när vi gick av båten. Tidigare på förmiddagen tror jag att du hade någon grön tröja på dig över. Jag tror du var där med ditt jobb? eller något liknande, för ni hade årsmöte? på morgonen. (vad du sa iaf :) Är angelägen med att få kontakt med dig.

Alven

Tisdagen den 29 maj 2012
Husdjur / Västra Götalands län
Har ni sett vår älskade katt Alven eller vet var hon finns. Hon försvann måndagen den 23 april från Lexby i Partille. Hon har inget halsband men är chipmärkt. Vet ni något snälla ring oss. ring Olausson, 0705443560

Letar efter medelålders kille som åkte på Sweden rock Cruise i oktober 2011 viktigt!!!!

Måndagen den 28 maj 2012
Person / Västra Götalands län
Letar efter dig långhårig mörkt rakt hår som åkte på kryssningen i oktober.. Vi träffades vid schenen när exodus spelade jag frågade om du ville följa med upp och röka, jag är tjejen med det jätte långa mörka håret.. Du hade svart t-shirt med JÄTTE stor fet text(vit) på ryggen!snälla ni som känner ngn långhårig som åkte på båten fråga om personen träffade en tjej på båten med jätte långt mörkt hår, måste hitta han!!!Med vänlig hälsning, Therese mail add är rockyou666@hotmail.se

Upphittad svart hankatt i Skara

Söndagen den 27 maj 2012
Husdjur / Västra Götalands län
Svart med vit teckning på nos samt tassar upphittad. Väldigt kelig ocb tillgiven.

Söker taxichaufför

Lördagen den 26 maj 2012
Person / Stockholms län
Söker dig taxichaufför som var på prästgårdsgränd förra sommaren som pratade med min assistent nere på gatan. Du frågade efter mig och min assistent sa att vem ska jag hälsa ifrån mig. ring mig i så fall 0707487869

Maxi Helsingborg 2012-05-25 kl 19.45

Fredagen den 25 maj 2012
Person / Skåne län
Busshållplatsen vid Maxi, Regementsvägen Helsingborg, fredag 25 maj 2012 kl 19.45. Du söta och charmiga tjej som inte kunde lösa sms-biljett, din mobil hade lagt av. Du undrade om jag kunde hjälpa dig. Vi pratade tills bussen kom, sedan kom vi ifrån varandra ombord på bussen. Du steg av vid hållplats Kopparmölleplatsen. Vill gärna träffa dig igen, kan inte glömma dig. Kram från killen i vit tröja och svarta byxor.

Alby T-bane uppgång, lördag 19/5 c:a 22:00

Måndagen den 21 maj 2012
Person / Stockholms län
vi passerade varandra vid Albys T-baneuppgång, du hade på dig en grå träningsoverall, jag bar en massa synthar. Vill träffa dig!

1:a April i Branäs

Måndagen den 21 maj 2012
Person / Värmlands län
Söker dig tjej som växlade ögonkast med mig i toppfiket. Du och dina tjejkompisar tjöt när jag tittade på dig igen innan jag gick ut från fiket. Vill så gärna träffa dig igen.