Hittade 1502 efterlysningar, visar 586 till 600

Bort sprungen hund amstaff tiger färgad.

Onsdagen den 15 augusti 2012
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 1000 kr
Min hund sprang bort från Jägersro i Malmö. Det är en amstaff mkt snäll mot mäniskor men är agresiv mot andra hundar. Han heter Tango och har ett svart halsband. Hittelön som leder till resultat.

IKEA Kungens kurva 1 augusti

Fredagen den 10 augusti 2012
Person / Stockholms län
Du är där tillsammans med din dotter (tror jag) och handlar. Våra blickar möts en kort kort stund och den energin har inte övergett mig än. Jag upplevde vårt ögonmöte lika intensivt som färgen på min jacka. Om universum vill så ser du det här och vi kommer att mötas igen.

en mamma med 2 barn till Legoland o tillbaks

Torsdagen den 9 augusti 2012
Person / Stockholms län
Söker en mamma som var på legoland mellan 5-7 Augusti med EGE trafiken. Vårat hotel i Danmark hette Hotel Pejsegården. Den dagen som vi var på Legoland så hade vi otroligt tur med vädret. Hon åkte med 2 barn i 7-11 års åldern. Den ena var väldigt lik tintin,o hans namn var Ville eller liknande. Jag fotade honom när det var dax för våran gemensamma buss skulle delas på för det var från olika platser i Sverige. Så deras buss vid göteborg gick mot Stockholmstrakten. Jag glömde att fråga vad hon hette. Men hon var väldigt trevlig. Så Snälla hjälp mig att hitta henne.

Har någon sett snuttan

Torsdagen den 9 augusti 2012
Husdjur / Västra Götalands län
har någon sett min katt snuttan som försvann för tre veckor sedan utanför falköping? hon är typ 4-5 år och inte så kelsjuk. ring om ni har sett henne. //en tjej som gråter floder för sin katt

Hjälp oss att hitta Missan

Onsdagen den 8 augusti 2012
Husdjur / Jönköpings län

Hittelön: 1000 kr
Missan försvann från Stensholm,Huskvarna för 2 månader sedan. Hon är sköldpaddsfärgad. Hittelön 1000 kronor.

Du Blonde tjejj vid kattvik 8/4-12

Söndagen den 5 augusti 2012
Person / Skåne län
Hejsan träffade dig i kattvik vi stod o snackade på stranden ett tag du solade o badade där.Du va från Göteborg och från Linne.Vill gärna veta mer om dig.Hör av dig.

Tilda, ras: Shih Tzu 6år.

Fredagen den 3 augusti 2012
Husdjur / Södermanlands län
Min grannes hund föravann från sommarstugan i Hedlandet/Näshulta 1,5 mil utanför Eskilstuna den 30/7 kl 18.! Hon är kortklippt och är vit/beige, väger ca 6kg. Har ett rosa halsband med strasskronor på. Även ett vitt fästinghalsband. Hon är i behov av sin nervmedicin då hon är livrädd för regn åska och smällar. Hoppas innerligt att någon vänlig själ har hittat henne och hör av sig! Libeth (ägaren) är helt utom sig, Tilda är hennes allt! HITTELÖN utlovas!

Körning till Täby

Torsdagen den 2 augusti 2012
Person / Stockholms län
Du som körde mig från Kungsgatan till Täby ca kl 00.30 natten mellan den 27 och 28 juli 2012. Hör av dig! Jag måste få tacka! Jag bara däckade ifrån allt.

Våran älskade katt e bortsprungen

Torsdagen den 2 augusti 2012
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 400 kr
Våran bondkatt Tiger är bortsprungen sen den 31/7-12 från hemmet på fårbäcksvägen 61 han är en kastrerad innekatt på 7 år han bär/bar ett neongrönt nithalsband vid försvinnandet. hans syster och vi saknar honom väldigt mycket

divan_girl

Onsdagen den 1 augusti 2012
Person / Stockholms län
söker efter divan_girl som jag chattade med på mulligt.se innan den sidan bara slutade fungera

Svartklädd kille på Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg!

Tisdagen den 31 juli 2012
Person / Västra Götalands län
Jag söker dig, helsvartklädda kille med ljusbrunt, kort hår, svarta dr. Martens, svarta stuprörsjeans, svart jacka och ljus tygväska som satt och väntade på buss 402 (tror jag) mot Älvängen idag, 31/7 år 2012 klockan 15:24 (kanske) utanför Pressbyrån. Du hade även lite skägg i samma färg som ditt hår. Du är säkert redan upptagen, men jag tyckte att du var väldigt vacker i alla fall. Jag har bifogat en teckning som jag har gjort i paint. (HAHA!)

Svart Kattunge upphittad i Upplands Väsby

Tisdagen den 31 juli 2012
Husdjur / Stockholms län
Hittades på vår altan på Lilla Wäsby och var mycket hungrig. Åldern uppskattas till ca 3 mån.

På en pizzeria i Örebro 20120727

Måndagen den 30 juli 2012
Person / Örebro län
Du kvinna som mötte min blick,jag kände nåt speciellt. Du är blond och vacker.Tror ni skulle på fotboll. Jag,lång ljus i jeans,t-shirt och med ryggsäck. Känner att vi borde ses igen.

Flirt på Vällingby natt tåget

Lördagen den 28 juli 2012
Person / Stockholms län
Vi satt mittemot varandra på tåget mot Vällingby fredag den 27:e Juli (natten mot lördag). Vi satt och flirtade hela resan tills du gick av i Abrahamsberg. Du: I vit skjorta, mörk grå kavaj, och jeans. Jag: denim jacka och korta svarta shorts. Du la din hand på min axel innan du gick av :) DIG VILL JAG SE IGEN!!!

Efterlyses svart vit han katt i Borås

Lördagen den 28 juli 2012
Husdjur / Västra Götalands län
Vår svart-vita hankatt är spårlöst försvunnen sedan den 25 Juli och har sedan dess inte kommit tillbaka. Han heter Terror. Som bilden visar är han svart med vita stråk på haka, hals, mage och tassar. Han bär ett blått halsband med vitt tass-mönster och en bjällra. Han är inte märkt och har ingen adress på halsbandet. Eftersom Terror är orädd och nyfiken kan han säkert ha knallat in i ett garage, en trappuppgång eller något liknande när ingen tittar på. Han hör hemma på Tullaliden 6C, runt hörnet från Tullatorget. Hör gärna av dig om du sett till honom, vi nås på 0735-01 40 38 och henkusfilijokus@gmail.com