Hittade 1463 efterlysningar, visar 586 till 600

Bortsprungen katt, centrala Göteborg

Torsdagen den 14 juni 2012
Husdjur / Västra Götalands län
Har någon sett Winzent? Bondkatt, randig i svart och brunt ljus på magen. Är chipmärkt men har inget halsband. Försvann från övrespanmålsgatan i centrala Göteborg onsdag 13 juni. Har du sett honom ring 0739-964473 Hittelön

Kära ni som känner, eller har namn på mannen, hör av er.

Onsdagen den 13 juni 2012
Person / Västra Götalands län
Jag heter Anne Engelbrektsson, har sökt efter min biologiska pappa sedan 1997,jag föddes i Göteborg , min mor kallades för vackra Vera, (ljusa Vera)Jag föddes 15november 1949, min mor Vera Wennström Petersson var född 1929 i Göteborg , hennes föräldrahem vid den tiden låg på Magasinsgatan 22, nära Grösakstorget, i Göteborg, min mamma var väldigt vild då hon som 20-åring höll till mkt vid Kungstorget, hon var så glad åt sjömän, så den man som blev min pappa kan mkt väl varit sjöman, Vera var också mycket på musikkafeerna, och därav GAMLE PORT som finns än idag.jag var bara någon månad när min sk mor lämnade mig ensam i bostaden på adressen Tunnbindaregatan 28(nummret lite osäkert)min mormorfann mig ca 2månader i en mkt iskall lägen het och tog hem mig till sig, sedan barnhem, och till slut fosterhemsplacering nere i Norra Skåne var då ca 2år, då jag var 7år adopterades jag, där av mina fosterföräldrar, jag har bara en enda önskan kvar i mitt liv nu, och det är att få ett namn och lite upplysningar om min biologiska pappa, har ju säkert halvsyskon, eller andra släktingar i livet, vill mkt noga poängtera att eftersom jag är bort adopterad, så saknar jag all juridisk, rätt efter mina biologiska föräldrar, saknall all form av arvsrätt,,,, vilket inte betyder något för mej, men ett namn och lite historia, om min far och ev halvsyskon o andra släktingar, betyder så mycket för mej, ja skulle vilja säga betyder allt, sätter här in ett foto på en man som jag hittade i en byrålåda, när mina adoptivföräldrar avled, man ser tydligt att det är sjöfolk, tillläggas bör att mina adoptivföräldrar hade inga sjömän i sitt umgänge,jag misstänker att min biologiska mormor har skickat fotot och ritat ett kryss, för att markera honom, VAD HETER MANNEN I MÖRK BASKER OCH VIT SKJORTA, någon som känner igen honom skulle göra mitt liv lyckligt, vid noga efterforskningar så är fotot taget i Palermo, i staden Buones Aires, Johhnsson båtarna gick mycket mellan Sverige och Argentina, Ni som kan leda mig rätt ska få sin belöning!!! Tack på förhand.Mvh Anne Engelbrektsson

German guy at the nightclub Sommar! 9/6

Tisdagen den 12 juni 2012
Person / Stockholms län
German guy at the nightclub Sommar last Saturday 9/6 !

Utanför Ofvandahls

Måndagen den 11 juni 2012
Person / Uppsala län
Kille, mörkt hår, blå skjorta. Vi sågs utanför Ofvandahls i Uppsala, söndagen den 10:e juni vid 15-tiden. Din vän hade en bukett blommor i handen. Jag stod och väntade utanför konditoriet. Långt blont hår, randig tröja. Måste få kontakt med dig!

Rödhårig tjej Smaka på Stockholm!

Söndagen den 10 juni 2012
Person / Stockholms län
Söker efter korthårig rödhårig tjej som var i Kungsan under Smaka på Stockholm, du var tillsammans med vänner och stod och drack öl under Louise Hoffstens uppträdande! Ni skojade med tomma ölglas på backen! Du hade en stjärna tatuerad på vänster örsnibb, vi fick ögonkontakt men inget mer! Hör av dig eller någon som vet vem du är!

ANNIE PETERSON SANDVIKS KVARN

Söndagen den 10 juni 2012
Person / Kronobergs län
Jag söker Annie Peterson, kan vara omgift, men bodde i Vislanda under början av 2000-talet. Sommaren 2001 träffades vi o jobbade på Sandviks kvarn på Öland. Du har en syster som heter Ida. Eran mamma jobbade även på kvarnen ett tag. N hade en sommarstuga cirka 2 km bort. Vi åkte bil mitt i natten o blev stannade. Om du eller någon annan känner igen detta så hör av er snälla !!! Jag saknar dig så Annie!! Du var den bästa vän jag någonsin träffat !!

morhuvad papegoja flög bort i Hovslätt.

Söndagen den 10 juni 2012
Husdjur / Jönköpings län

Hittelön: 1000 kr
7/6 kväll flög vår morhuvade papegoja Ester iväg. Hon flög mot Huluäng hållet. Har någon sett henne? Ring så vi kan komma och hämta hem henne. försök inte att fånga in henne om hon inte självmant kommer till dig. Hon kan äta allt utan avokado och choklad.

Tjejen från Venezuela på Bon Palais 19 maj

Lördagen den 9 juni 2012
Person / Stockholms län
Bon Palais den 19 maj. Vi pratade och dansade, Du är från Venezuela och jag från Frankrike. Du hade en svart klänning. Du försvann tidigt och jag hann inte ge dig mitt telnr. Du var så trevlig. Har du lust att ses igen och fika?

Tjejen med röd mössa på bussen mot Slussen.

Fredagen den 8 juni 2012
Person / Stockholms län
Du satte dig bredvid mig på bussen på väg mot Slussen den 7 juni. Du hade röd mössa på dig och läste en bok, och när vi gick av fick vi ögonkontakt. Ville prata med dig, men var för feg :D Du kommer förmodligen aldrig se det här, men yeah, hör av dig om du skulle!

Katten Måns har smitit i Bankeryd

Torsdagen den 7 juni 2012
Husdjur / Jönköpings län
Måns har smitit i Bankeryd 6.6- 17.00 på Kapplöparvägen 17 Han är brun med Tabby mönster, har ett sår i nacken. Har du sett den ? ring 036-377303 0707291918

Cinderella fredag 25/5

Onsdagen den 6 juni 2012
Person / Stockholms län
Du och jag dansade i puben till en trubadur, en dans. Vi var ett i varsitt gäng. Det var en mysig dans. Vi hade en del ögonkontakt även dagen efter. Vill gärna ha kontakt med dig.

Litet marsvin

Tisdagen den 5 juni 2012
Husdjur / Hallands län
Ett litet svart marsvin, lite vit på framsidan av huvudet, finns i en trädgård i Stenstorp, mellan Slöinge och Getinge. Den är rädd för människor och verkar inte tam alls. Vet inte hur länge den har varit här eller hur den mår egentligen. Det är ju kallt, och en katt håller också till till här.

Hantelkille - titta hit!

Söndagen den 3 juni 2012
Person / Stockholms län
Du kille som gick med en hantel i kungsträdgården på sommaren för två år sedan! Du tittade på mig och tyckte att jag var sexig, jag kände att det fanns något där. Snälla hör av dig!

Nathalie

Fredagen den 1 juni 2012
Person / Västra Götalands län
Vi jobbade ihop i Åmli, Norge o jag saknar dig!!! Mitt telnr finns bla på ENIRO, ring!

Eva Marciniak

Torsdagen den 31 maj 2012
Person / Uppsala län
Vet någon hur man kan få tag på Eva Marciniak som bodde på Leopoldsgatan i Uppsala i slutet på 70-talet. Hon har förmodligen annat efternamn nu och har en uppgift på att hon emigrerade 1992 ev till Grekland. Skulle bli jätteglad om någon har kontaktuppgifter på Eva.