Hittade 1512 efterlysningar, visar 586 till 600

Hjälp mig få denna man identifierad!

Torsdagen den 30 augusti 2012
Person / Västra Götalands län
Hej! Hittade detta foto i mitt adoptiv föräldra hem, mannen är efter mycket forskning, en av en stor grupp sjömän, på visit i en park i Argentina som heter El Rosedahl, snälla ni som känner denna man skulle bli mycket glad om ni tar kontakt med mig via efterlysningen, jag har egna gissningar på mannens identitet, men vet inte säkert, för mej skulle det bytyda allt, och min högsta önskan i livet, så hör av er , ni som vet!

rödhårig kille från borås..

Torsdagen den 30 augusti 2012
Person / Västra Götalands län
Du var i Köpenhamn med dina polare och din syster.. Vi satt vid samma bord en stund och där var definitivt något.. Vem är du?!..vill jag fråga dig med.

Bortsprungen hankatt

Onsdagen den 29 augusti 2012
Husdjur / Värmlands län

Hittelön: 500 kr
Arne slet sig ur selen den 24 juni och försvann. Jag är förtvivlad! Han var ny i Hagfors. Arne kan vara på vandring mot Stockholm eller Norrköping. Arne är kastrerad, idmärkt i örat; 0655N. Vackert tigrerad. Stor.Kraftig när han försvann. Jag kan bara hoppas att någon ser Arne!

Söker en tjej som reste till Turkiet från Malmö lördag den 28 Juli

Måndagen den 27 augusti 2012
Person / Skåne län
Fick syn på dig när jag reste till Turkiet (Side) 28Juli från Malmö 16,30 Dk307,våra blickar möttes hastigt när vi hade landat i Antalya. Jag blev förtjust i dig direkt! På hemresan såg jag dig igen,du satt ungefär på rad nr 5 i planet.landade kl 00,45 5/8 Dk308. Du reste med din mamma eller någon annan. Har varit kontakt med flygbolaget och de visste vad du heter men de får Inte lämna ut något namn. Så det är att leta efter en nål i en Höstack.. Den som jag söker är en Normalbyggd tjej,1,70-1,75cm lång cendré,blond färgat hår.. från Skåne,Halland,Blekinge? Hade något svart linne eller tröja och mörka skjorts på dig när jag såg dig i väskhallen. Skulle jättegärna få kontakt med dig! kanske det finns vänner och bekanta som vet vem jag söker. Hoppas på lycka!

Du unga killen med lång häst svans!

Söndagen den 26 augusti 2012
Person / Västra Götalands län
Jag var i uniformen och du kom med godis påse i handen till hpl skf mot Bergsjön och det var innan kl 21! Du ville få kontakt med mig men jag var lite avvisande! Vi steg av vid runstavsgatan! Hoppas du läser detta! Hör av dig!

Viking line 14.8.

Torsdagen den 23 augusti 2012
Person / Stockholms län
Hei Sinä vaalea enkeli Laura?, jonka tapasin mentaalimatkallani. Olin liian lumoutunut keskustelustamme ja ihanista silmistäsi, jotta olisin rekistörlöinyt sukunimesi, työpaikkasi... Tiedän vain sen, että olit matkalla suomeen tapaamaan parikymppistä tytärtäsi, miehesi on insinööri, itse työskentelet kaupallisella alalla vienti-tuonti? ja olet asunut ruotsissa 20 vuotta. Haluaisin todella jatkaa keskustelua, en saa sinua mielestäni. Auttakaa, jos tiedätte kenestä kyse ! Tack

Virkbok

Onsdagen den 22 augusti 2012
Föremål / Östergötlands län
Söker: Virkboken Virktekniker och virkmönster med utförliga steg för steg bilder. ICA Förlaget.

Akut Boende!! Snälla!!

Tisdagen den 21 augusti 2012
Person / Stockholms län
Hej mitt namn är Johnny Arstrand och är 27År. Jag är en glad skötsam person och har precis separerat med min familj och behöver en lägenhet Akut!! där jag kan ha min son på 1,8 månader! ibland. Jag är fastanställd sedan 2007 på Iss som klottersanerare och har en ordnad ekonomi. Snälla Hjälp!! Mvh Johnny

Gröna Lund

Söndagen den 19 augusti 2012
Person / Stockholms län
Våra blickar möttes flera gånger i kön till Vilda Musen. Vi talades kort vid två tillfällen. Du stod bakom mig i kön. Jag hade en liten kille med mig. Jag hade mörkt kort hår. Du brunhårig ca 40 års åldern. Hör gärna av dig, vill träffa dig

Söker Anders Nilsson

Lördagen den 18 augusti 2012
Person / Stockholms län
Söker Anders Nilsson som bor-bodde i Upplands väsby 1967 och arbetade vid Landstingets särskola . Jag som söker Anders heter Gunnel

Bort sprungen hund amstaff tiger färgad.

Onsdagen den 15 augusti 2012
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 1000 kr
Min hund sprang bort från Jägersro i Malmö. Det är en amstaff mkt snäll mot mäniskor men är agresiv mot andra hundar. Han heter Tango och har ett svart halsband. Hittelön som leder till resultat.

IKEA Kungens kurva 1 augusti

Fredagen den 10 augusti 2012
Person / Stockholms län
Du är där tillsammans med din dotter (tror jag) och handlar. Våra blickar möts en kort kort stund och den energin har inte övergett mig än. Jag upplevde vårt ögonmöte lika intensivt som färgen på min jacka. Om universum vill så ser du det här och vi kommer att mötas igen.

en mamma med 2 barn till Legoland o tillbaks

Torsdagen den 9 augusti 2012
Person / Stockholms län
Söker en mamma som var på legoland mellan 5-7 Augusti med EGE trafiken. Vårat hotel i Danmark hette Hotel Pejsegården. Den dagen som vi var på Legoland så hade vi otroligt tur med vädret. Hon åkte med 2 barn i 7-11 års åldern. Den ena var väldigt lik tintin,o hans namn var Ville eller liknande. Jag fotade honom när det var dax för våran gemensamma buss skulle delas på för det var från olika platser i Sverige. Så deras buss vid göteborg gick mot Stockholmstrakten. Jag glömde att fråga vad hon hette. Men hon var väldigt trevlig. Så Snälla hjälp mig att hitta henne.

Har någon sett snuttan

Torsdagen den 9 augusti 2012
Husdjur / Västra Götalands län
har någon sett min katt snuttan som försvann för tre veckor sedan utanför falköping? hon är typ 4-5 år och inte så kelsjuk. ring om ni har sett henne. //en tjej som gråter floder för sin katt

Hjälp oss att hitta Missan

Onsdagen den 8 augusti 2012
Husdjur / Jönköpings län

Hittelön: 1000 kr
Missan försvann från Stensholm,Huskvarna för 2 månader sedan. Hon är sköldpaddsfärgad. Hittelön 1000 kronor.