Hittade 1506 efterlysningar, visar 586 till 600

Virkbok

Onsdagen den 22 augusti 2012
Föremål / Östergötlands län
Söker: Virkboken Virktekniker och virkmönster med utförliga steg för steg bilder. ICA Förlaget.

Akut Boende!! Snälla!!

Tisdagen den 21 augusti 2012
Person / Stockholms län
Hej mitt namn är Johnny Arstrand och är 27År. Jag är en glad skötsam person och har precis separerat med min familj och behöver en lägenhet Akut!! där jag kan ha min son på 1,8 månader! ibland. Jag är fastanställd sedan 2007 på Iss som klottersanerare och har en ordnad ekonomi. Snälla Hjälp!! Mvh Johnny

Gröna Lund

Söndagen den 19 augusti 2012
Person / Stockholms län
Våra blickar möttes flera gånger i kön till Vilda Musen. Vi talades kort vid två tillfällen. Du stod bakom mig i kön. Jag hade en liten kille med mig. Jag hade mörkt kort hår. Du brunhårig ca 40 års åldern. Hör gärna av dig, vill träffa dig

Söker Anders Nilsson

Lördagen den 18 augusti 2012
Person / Stockholms län
Söker Anders Nilsson som bor-bodde i Upplands väsby 1967 och arbetade vid Landstingets särskola . Jag som söker Anders heter Gunnel

Bort sprungen hund amstaff tiger färgad.

Onsdagen den 15 augusti 2012
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 1000 kr
Min hund sprang bort från Jägersro i Malmö. Det är en amstaff mkt snäll mot mäniskor men är agresiv mot andra hundar. Han heter Tango och har ett svart halsband. Hittelön som leder till resultat.

IKEA Kungens kurva 1 augusti

Fredagen den 10 augusti 2012
Person / Stockholms län
Du är där tillsammans med din dotter (tror jag) och handlar. Våra blickar möts en kort kort stund och den energin har inte övergett mig än. Jag upplevde vårt ögonmöte lika intensivt som färgen på min jacka. Om universum vill så ser du det här och vi kommer att mötas igen.

en mamma med 2 barn till Legoland o tillbaks

Torsdagen den 9 augusti 2012
Person / Stockholms län
Söker en mamma som var på legoland mellan 5-7 Augusti med EGE trafiken. Vårat hotel i Danmark hette Hotel Pejsegården. Den dagen som vi var på Legoland så hade vi otroligt tur med vädret. Hon åkte med 2 barn i 7-11 års åldern. Den ena var väldigt lik tintin,o hans namn var Ville eller liknande. Jag fotade honom när det var dax för våran gemensamma buss skulle delas på för det var från olika platser i Sverige. Så deras buss vid göteborg gick mot Stockholmstrakten. Jag glömde att fråga vad hon hette. Men hon var väldigt trevlig. Så Snälla hjälp mig att hitta henne.

Har någon sett snuttan

Torsdagen den 9 augusti 2012
Husdjur / Västra Götalands län
har någon sett min katt snuttan som försvann för tre veckor sedan utanför falköping? hon är typ 4-5 år och inte så kelsjuk. ring om ni har sett henne. //en tjej som gråter floder för sin katt

Hjälp oss att hitta Missan

Onsdagen den 8 augusti 2012
Husdjur / Jönköpings län

Hittelön: 1000 kr
Missan försvann från Stensholm,Huskvarna för 2 månader sedan. Hon är sköldpaddsfärgad. Hittelön 1000 kronor.

Du Blonde tjejj vid kattvik 8/4-12

Söndagen den 5 augusti 2012
Person / Skåne län
Hejsan träffade dig i kattvik vi stod o snackade på stranden ett tag du solade o badade där.Du va från Göteborg och från Linne.Vill gärna veta mer om dig.Hör av dig.

Tilda, ras: Shih Tzu 6år.

Fredagen den 3 augusti 2012
Husdjur / Södermanlands län
Min grannes hund föravann från sommarstugan i Hedlandet/Näshulta 1,5 mil utanför Eskilstuna den 30/7 kl 18.! Hon är kortklippt och är vit/beige, väger ca 6kg. Har ett rosa halsband med strasskronor på. Även ett vitt fästinghalsband. Hon är i behov av sin nervmedicin då hon är livrädd för regn åska och smällar. Hoppas innerligt att någon vänlig själ har hittat henne och hör av sig! Libeth (ägaren) är helt utom sig, Tilda är hennes allt! HITTELÖN utlovas!

Körning till Täby

Torsdagen den 2 augusti 2012
Person / Stockholms län
Du som körde mig från Kungsgatan till Täby ca kl 00.30 natten mellan den 27 och 28 juli 2012. Hör av dig! Jag måste få tacka! Jag bara däckade ifrån allt.

Våran älskade katt e bortsprungen

Torsdagen den 2 augusti 2012
Husdjur / Skåne län

Hittelön: 400 kr
Våran bondkatt Tiger är bortsprungen sen den 31/7-12 från hemmet på fårbäcksvägen 61 han är en kastrerad innekatt på 7 år han bär/bar ett neongrönt nithalsband vid försvinnandet. hans syster och vi saknar honom väldigt mycket

divan_girl

Onsdagen den 1 augusti 2012
Person / Stockholms län
söker efter divan_girl som jag chattade med på mulligt.se innan den sidan bara slutade fungera

Svartklädd kille på Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg!

Tisdagen den 31 juli 2012
Person / Västra Götalands län
Jag söker dig, helsvartklädda kille med ljusbrunt, kort hår, svarta dr. Martens, svarta stuprörsjeans, svart jacka och ljus tygväska som satt och väntade på buss 402 (tror jag) mot Älvängen idag, 31/7 år 2012 klockan 15:24 (kanske) utanför Pressbyrån. Du hade även lite skägg i samma färg som ditt hår. Du är säkert redan upptagen, men jag tyckte att du var väldigt vacker i alla fall. Jag har bifogat en teckning som jag har gjort i paint. (HAHA!)